تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 312 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3119

نام تاپيک: FIFA 10

داره خودمونی میشه danyal2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    دنياي مجازي

پيش فرض

آقايون فيفايي سلام
    با اينكه مي دونم جاي حرفم اينجا نيست اما نتونستم بايد اينجا بگم حتي اگه جنگ هم به پا بشه.
    ديروز من بالاخره PES2010 رو نصب كردم واي واي واي ي ي ي ي كلي رو گرافيك فكر كردن وحشتناك (البته فقط مسي و تورس) و گيم پلي بازي كه محشره (منو ياده فيفا 2002 انداخت) كنترل ها عالي در حد لاليگا (ليگ آزادگان) رفلكس دروازبان عالي(مثل فرشيد كريمي) و در نهايت هوش مصنوعي (صد رحمت به فوتبال 96 سگا) خلاصه بگم اگه مي خواين همين خوشحالي كه با خريدن فيفا نصيب شده رو هم از دست بديد حتماً PES2010 فراموشتون نشه. راستي به نظره من پولي كه مي خواهيد بديد براي اين بازي بزاريد براي صدقه كه رفع بلا بشه ، اينجوري بهتره

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقايون فيفايي سلام
    با اينكه مي دونم جاي حرفم اينجا نيست اما نتونستم بايد اينجا بگم حتي اگه جنگ هم به پا بشه.
    ديروز من بالاخره PES2010 رو نصب كردم واي واي واي ي ي ي ي كلي رو گرافيك فكر كردن وحشتناك (البته فقط مسي و تورس) و گيم پلي بازي كه محشره (منو ياده فيفا 2002 انداخت) كنترل ها عالي در حد لاليگا (ليگ آزادگان) رفلكس دروازبان عالي(مثل فرشيد كريمي) و در نهايت هوش مصنوعي (صد رحمت به فوتبال 96 سگا) خلاصه بگم اگه مي خواين همين خوشحالي كه با خريدن فيفا نصيب شده رو هم از دست بديد حتماً PES2010 فراموشتون نشه. راستي به نظره من پولي كه مي خواهيد بديد براي اين بازي بزاريد براي صدقه كه رفع بلا بشه ، اينجوري بهتره
    گرافیک که برایPC خوبه برای PC گرافیکی ترین فوتبال گیم همین PES 2010 هست کنترل بازی یکم بد شده ولی باعث سختی شدهرفلکس دروازبان ها درسته ضعیف شده ولی این کمک کرده به این مسئله که پارسال شاهدش بودیم دروازبانان رفلکس هایی نشون می دادن که بوفون یا کاسیاس توی خواب هم از اون واکنش ها نمی تونستند نشون بدن در کسری از ثانیه همچین مثل ملخ جهش می کردند که من خودم شاخ در می آوردم الان اومدن این رو یکم بهتر کردن که باعث شده گل های راه دور درست و حسابی ببینیم. ولی خوب شما فیفایی که با این PES مقایسه می کنید پلتفورم PEC یا کنسولی اگه کسی کنسول نداشته باشه بهترین خوراک PES هست چون می تونه ویرایش کنه و اسامی و لوگو ها رو اصلاح کنه ولی فیفا که نیازی به این اصلاحیات نداره و ثابته بهترین گزینه برای کنسول هست.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام آقا این فیفا من با گیم پد بازی میکنم چرا تکل نداره چرا چاس تو عمق نداره؟؟ پچی چیزی نیست بریزیم درست شه؟؟؟
    سلام آقا کسی با گیم پد بازی نمیکنه من چیکار کنم حالا راهی نداره؟؟؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

حالا که این بحث رو مطرح کردی
    میشه یکی ترجمه قسمت تنظیمات دکمه های بازی رو بگه؟ که هرکدوم یعنی چی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali.Mirzaie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از اینجا این و دانلود کن و اسم گیم پد رو از روی کنترل پنل پیدا کن و دقیقاً داخل این وارد کن ؛ بعد دکمه ها رو تعریف کن

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام
    دوستان ولی pes ها فک می کردن بازیش خیلی بهتر از fifa میشه الان یه نگاه بکنی میبینید با 680 تا پست دادن نصفش اسپمه ..انتظار همچین فوتبالی رو نداشتند.خودشون هم کفرین ....

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من خودم طرفدار فيفا بودم از 2002 ولي با ديدن pes به خصوص 2010 از به كلي از فيفا دل بريم هيچ ديگه حالم از بازيش به ميخوره
    من ميدونم شما براي اينكه جلوي طرفدارهاي pes ضايع نشين اين حرفها رو ميزنيد اصلا خيلي تابلو pes از fifa بهتره
    من تعجم با چه عقلي ميگن pes خنده داره هم فقط يه چمن اون ميرزه به كل يفا از 2000 تا 2200.
    حيف اون همه وقت براي دانلود پچ هاي فيفا.
    من تقاضا دارم از روي فكر نظرات خودتون رو بديد.

8. این کاربر از redred بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام جک جان!
    خوبی برادر؟
    یاد تاپیک فیفا 08 بخیر !!
    سلام
    دوستان ولی pes ها فک می کردن بازیش خیلی بهتر از fifa میشه الان یه نگاه بکنی میبینید با 680 تا پست دادن نصفش اسپمه ..انتظار همچین فوتبالی رو نداشتند.خودشون هم کفرین ....
    دیشب رفتم بازی رو بگیرم دیدم طرف داشت بازی می کرد منصرف شدم! آخه این چی بود!!
    اینطور PES بازا تعریف می کردن من گفتم یه چیزی مثه فیفا نکست میشه ولی مثه اینکه کونامی همه رو سر کار گذاشته یا اینکه طرفداراش خیلی بازی رو بزرگ کرده بودن

10. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11 FIFA 10 Guide

سلام؛

"تا حالا بیش از 43 میلیون بازی آنلاین با فیفا انجام گرفته، به خاطر این لازمه که گیمر های ما راهنمایی داشته باشن که بتونه..." اینها بخشی از سخنان رومیلی برود هست که راهنمایی 13 مگابایتی ای رو که 23 صفحه داره رو روی سایت جهان فوتبال EA قرار داده، البته یک راهنمای 208 صفحه ای کامل تر هم هست که 20 دلار قیمتشه، ولی این نسخه فری هست، لینک اون یکی رو اگه پیدا کردم می گذارم.

دانلود از:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 5 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من خودم طرفدار فيفا بودم از 2002 ولي با ديدن pes به خصوص 2010 از به كلي از فيفا دل بريم هيچ ديگه حالم از بازيش به ميخوره
    من ميدونم شما براي اينكه جلوي طرفدارهاي pes ضايع نشين اين حرفها رو ميزنيد اصلا خيلي تابلو pes از fifa بهتره
    من تعجم با چه عقلي ميگن pes خنده داره هم فقط يه چمن اون ميرزه به كل يفا از 2000 تا 2200.
    حيف اون همه وقت براي دانلود پچ هاي فيفا.
    من تقاضا دارم از روي فكر نظرات خودتون رو بديد.
    دوست من منظور دوستان نسخه next-gen فیفا هستش!
    شما برو یه دست فیفا 10 رو روی Xbox 360 یا PS3 بزن دیگه طرف PES نمیری!

14. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •