-دوست عزيز c650 كاهش قيمت داشته و با ld 650 تقريبا ميشه گفت هم قيمت شده در سايز 40
-دوست عزيز c650 كاهش قيمت داشته و با ld 650 تقريبا ميشه گفت هم قيمت شده در سايز 40
سلام
یک سوال
با توجه به گسترش انواع و اقسام ویروسها که از طریق کابل شبکه و wifiو به خصوص از طریق یو اس بی منتقل میشه میخام بدونم اگر به هرشکلی ویروس به تلویزیون منتقل بشه چه اتفاقاتی ممکنه بیفته واسه تلویزیون؟؟؟
اصلا ممکنه که ویروس از این طریق به تلویزیون منتقل بشه؟؟یا اینکه تلویزیون ها مثل کامپیوتر نیستن؟؟؟
ممنون
-فكر ميكنم با توجه به سيستم هاي عامل متفاوت hdtv -pc و تعريف ويروس ها امكان ويروسي شدن tv وجود نداشته باشه
-مگر اينكه ويروس خاصي باشه كه بعيد ميدونم
سلام
من قصد خرید تلویزیون 40 و یا ترجیحا 37 اینچ رو دارم و بین سه مدل samsung 40c6260 و samsung 37c5550 و lg 37led5600 برای خرید مردد هستم تلویزیون ال جی بعضی مزیت ها مثل wifi ، زمان پاسخ دهی کمتر و قیمت مناسبتر رو نسبت به سامسونگ داره ولی مهمترین نکته برام کیفیت تصویر هستش. اگر دوستان نظری دارند لطفا من رو راهنمایی کنند.
من در ادامه تحقیقاتم برای خرید تلویزیون ، چند روز پیش به خونه یکی از دوستام که پارسال یک ال یی دی سامسونگ خریده بود رفتم
چیزی که برای من عجیب بود ، رنگ های مصنوعی در بعضی از صحنه ها (مثلا رنگ صورتی را خیلی صورتی نشون میداد) و همچنین پخش نشدن رنگ ها در کل صفحه مواجه شدم .
الان من تصمیمم خرید 6960 سامسونگ بود . آیا این مدل هم همینطوره و کلا ایا همه ال سی دی ها اینطورین ؟
پلاسمای v20 بهتره یا سامسونگ 6960 ؟هردوشون توی یک رنج قیمین
اگه رنگ های طبیعی میخواین باید دنبال پلاسما برین.
درود
من می خوام ای سی دی بگیرم خودم به نظرم سونی خیلی بهتره چند مدل سونی دیدم
یکی اینه
KLV-40EX400
یکی
KLV-40EX500
بعد یک سر زدم به نمایندگی سامسونگ چند مدل led دیدم سری 5 بود دو مدل داشت 37 و 40 اینچ موندم چی بگیرم سامسونگ led یا سونی ال سی دی .اون هر چی باشه led است ولی باز هر چی میخوام بگم کیفیت بهتره سونی با اونکه ال سی است کیفیت خیلی بالاتر است به نظرم خواهش دارم دوستان کمکم کنند!
البته داشتم الان توی نت میگشتم یک مدل پاناسونیک دیدم
Panasonic TX-L37V20B
1080p LCD HDTV with LED Backlighting
اگر میشه در مورد این هم توضیح بدید
با تشکر
Last edited by HOPE666; 19-11-2010 at 09:56.
سلام دوستان
مدل c650 تو بانه نبود
مجبورم تو همین تهران بخرم
بعد از كلي دودلي تصميم گرفتم كه پلاسماي پاناسونيك بگيرم.اگه مشكل بودجه نبود V20 مي گرفتم.ولي بيشتر از يك و دويست تا سيصد نمي تونم هزينه كنم.آيا مدل هاي ديگه پلاسماي پانا كه ارزون تر باشند هستند كه از نظر كيفيت هم راضي كننده باشند؟كلا يه خورده راهنماييم بفرماييد
مدل G10 هم تصویر خیلی خوبی داره. راستی با همین هزینه میتونین بدون گارانتی از شهرهای مرزی V20 تهیه کنین، مثل من و خیلی از دوستان دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)