فیفا تو ساخت چهره نسبت به pes خیلی ضعیف هست
فیفا تو ساخت چهره نسبت به pes خیلی ضعیف هست
فقط میگم اگه Untuked Shirt از نمای دوربین Wide دیده نشه بود و نبودش چه فایده داره!
بازی که فقط نمای واید نیست.بود و نبودش در جای دیگه بدرد میخوره![]()
باسلام يكي به من بگه اين كه كونامي نميتونه بعضي تيمارو مثله ايران ليسانس كنه براي چيه؟من يه pesبازم و از فيفا خوشم نمياد
عکس از توپ های این بازی دارین؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمی فهمم چجوری میتونین تو Wide بازی کنین ! رادار رو واسه چی گذاشتن ؟! بهترین نما Normal close هست (همونی که یه کم از واید زوم تره .... )
wide مثه بازی استراتژیک میشه .... گرافیک اصلا احساس نمیشه ....
منم یک زمانی با همین دوربین بازی میکردم ولی وقتی اومدم روی واید یک جورایی تمرکزت روی بازی بیشتر میشه.با نورمال کلوز باید همش به رادار نگاه کنی که یکم از تمرکزت کم میکنه.
تمام این مسائل به خاطر پول هست...
کونامی با لایسنس کردن تیم ها، میتونه از طرفدار هاشون، سود کنه. این مورد برای کشورهایی هست که قانون کپی رایت درشون رعایت میشه. توی ایران که کپی رایت بی بند و باره و توی هر مغازه ای میشه با چند هزار تومن ناقابل، بازی رو خرید. پس برای کونامی، لزومی نداره که تیم ایران رو لایسنس کنه. خیلی چیزا دست به دست هم میدن تا یک تیم یا لیگ در PES لایسنس بشه. تبلیغات دور زمین در ورزشگاه ها، بحث مالی، کپی رایت، طرفداران تیم ها، میزان محبوبیت و...
از کشور دوست و همسایه، یعنی امارات متحده عربی!!
میتونی به آشنایی یا کسی که از اونور آب جنس بیاره سفارش کنی برات بیاره.
البته به سایت هایی که اعدا میکنن بازی اوریجینال رو میفروشن، زیاد اعتماد نکن. فرق بین بازی اوریجینال و کپی شده، تنها یک سریال هست که بوسیله اون میشه بازی رو آنلاین بازی کرد. اگر این سریال لو بره، هر کسی میتونه با سریال شما حتی با نسخه رایتی هم آنلاین بازی کنه و سرت کلاه بذاره. البته هر سریال برای یک نفر هست که اگر ثبت بشه، نفر دوم نمیتونه اونو ثبت کنه.
احتمال اینکه دمو اول مهر (23 سپتامبر) بیاد، خیلی خیلی زیاده.
این لینک هم مربوط به عرضه دمو هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)