تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 370 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3692

نام تاپيک: ◄ ™ Asus اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

چرا سري K مذخرفه :
    1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه

2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه

3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه

4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)

5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)

6-صدای کم اسپیکر

7-داغ بودن دستگاه

8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره

بازم بگم؟بگم؟

اگر میخواهی از لپ تاپ برای میل چک کردن و گاه گاهی بازی کردن استفاده کنی و در عین حال خوشکل هم باشه برو یدونه بخر
    وگرنه مفتش نمی ارزه

دليل اينكه بقيه آشغال هستن:

مثلا شما می خواهی بگی ایسر خوبه اره؟؟؟
    تا حالا دیدی کسی برای کاره میکس و مونتاژ یا کار پردازش بالااز ایسر استفاده کنه؟ درسته مادیران گارانتیش میکنه ولی دلیل بر خوب بودنش نیست به نظر من مچ نیست اونطوری که باید کار کنه کار نمیکنه

یا فوجیستو زیمنس؟؟؟

حالا نمیگم که HP بده ولی درصد خرابیش کم نیست

ایسوز هم بعضی مدل هاش به نسبت خوبه

ولی سری ووسترو دل واقعا عالیه به نسبت قیمتش
    سونی هم مدل های بالاش خیلی با کیفیت
    سری xps دل هم حرف برای گفتن زیاد داره

البته ناگفته نماند 5010 هایی که مثل نخود توی خواربار فروشی هم پیدا میشه را اصلا پیشنهاد نمیکنم چون دیدم اکبندش dvd نمیخونه یا تصویر نمیده!!!
    آخ جون بازم از این بحث ها
    اولا فوجیتسو زیمنس درسته زیاد برطرفدار نیست ولی برای مدیران عالیه !
    سرعت کم بالا اومدن هم کاملا عادیه .قبل از ران شدن ویندوز کامپیوتر فقط از یک هسته ی سی پی یو استفاده میکنه که بلا استثنا در سی پی یو های کور آی سون این هسته از تک هسته های سی پی یو های دیگه ضعیف تره(تازه سری کور تو دو از دو هستش برای بالا آوردن ویندوز استفاده میکنه)
    این در مورد شبهاتی که وارد کردید
    1-lLCd اون از این گوشی چینی ها بدتره فقط توی دید مستقیم نسبتا خوبه اگر 30درجه نگاه کنی همه چیز سیاهه:
    این برای اینه که دستگاه اگر بخواد از لحاظ داخلی قوی باشه مجبورن یه چیزایی رو ضعیف کنن که اینجا ال سی دی قربانی شده ولی حرف شما کاملا در مورد ال سی دی درسته !

2-قطعاتش اصلا با هم مچ نیستن من 1510 دل دارم ماله 2 سال پیش از اسوزه cori7 زودتر بالا میاد و بهتر عمل میکنه
    در مورد بالا اومدن که بالا توضیخ دادم در مورد سرعت عما کردن هم باز بستگی داره به برنامه ای که میخواید استفاده کنید ! اگه اون برنامه 2 هسته بیشتر ساپورت نکنه خوب شما دارید از 1 چهارم قدرت سی پی یو استفاده میکنید که معقوله کند تر باشه !

3-نویز شدید در کارت گرافیک: اگر کار های دقیق گرافیکی باهاش بکنی میبینی که ته صفحه مثل تلوزیون برفکیه
    شما از گرافیک های اینتل که رم واقعیشون 128 مگابایته چه انتظاری غیر از این دارید ؟ این کارت گرافیک ها تهایتن برای دیدن فیلم HD طراحی شدن و نه کاری بیشتر از اون !
    من رو لپتاپم گرافیک 5730 دارم asus n61jq که کاملا سریعه و با سری k و لپتاپ هایی که گرافیک 5470 دارن هم کار کردن که کاملا قابل قبوله !

4-نویز وحشتناک در کارت صوتی:کافیه یه هدفون بزاری رو گوشت و صدای وحشتناک ویز ویز را بشنوی با بالا رفتن پردازش cpu تن صدا هم تغییر میکنه (برای اینکه حوصلت سر نره)
    مال بعضی از مدل هاست که با آپدیت بایوس درست میشه
    5-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)
    اینم کاملا تکذیب میشه کاملا خوب کار میکنه و صدا کاملا شفافه!
    6-صدای کم اسپیکر
    خوب این نکته ای هست که اکثر دوستان بهش اشاره میکنن و درست کردنش هم خیلی راحته.
    تو تنظیمات بایوس صدا از 10 درجه ی ممکن رو 3یا 4 یا 5 قرار دادره که با تنظیم اون میشه حداقل صدای دستگاه رو دو برابر کرد !

7-داغ بودن دستگاه
    اینم که ماله همه ی core i7 هاست ربطی به این دستگاه نداره !
    8-از همه مهمتر نداشتن اسلاتPC MCI که لپتاپ های ارزان قیمتی که دادن به افغانستان داشت ولی این سری نداره
    خوب دیگه الآن از ای کارت ها بسیار بسیار کم استفاده میشه و برای کاربر معمولی که داره سری k رو میخره به احتمال زیاد نیازی نیست !

2. این کاربر از mhadishirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

با سلام منم پایه اینجور بحث ها هستم
    مثل بحث هایی میمونه که تو خونه دانشجویی می کردیم!!! فقط تفاوتش اینه که اینجا نمیشه از زبان فیزیکی بهره ه ای برد که حیف شد

اول کار بهتره کانفیگ این لگن را بنویسم تا بفهمین چرا من اینقدر داغم:
    K52JT:
    cpu:corei7-740Q
    ram:4gb
    vga:6370 hd ati
    hdd:500
    display:15.6" HD/LED

دروود
    اگر به بررسی های انجام شده روی این سری بروید،خواهید دید که کیفیت ساخت بالا و خیلی امتیاز های دیگری دارند ،اما شوربختانه این سری باتری های کم توانی دارند که بیش از 2 ساعت توان کار کردن به صورت یک پیشت را ندارند!!
    دوست گرامی،اکر ممکن است بفرمایدی چرا سری K آشغال است؟

والا منم قبل از خرید این مدل رفتم تمام بنچمارک ها رو خوندم غیر از فروم ابنجا فروم سایت های دیگر را هم خوندم اخر سر هم به CNET ,
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هم سر زدم ولی اخرش اینجوری شد!

سری K سری میانه بهای ASUS است و نباید چشم داشت توان زیادی از این سری داشته باشید!!!بهتر است سری های هم رده و هم بهای این سری را در برند های دیگر بیابید و بررسی کنید.

برو ببین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه مامانیه درسته قیافه نداره و CPU Core i5 داره ولی کلی در نظر بگیری بهتر از k52jt کانفیگ شده قیمتش هم ارزون تر هست حدوده 1000000

2:آیا شما لپ تاپی سراغ دارید که به جای "داغ کردن" "خنک "کند؟!

عزیز دلم از شما پروفشنال هستی بعیده اینجوری نظر بدی!!!
    منظورم داغ شدن بیش از حده که اگر بزاری رو پات نمیتونی 20min تحمل کنی حتما کولپد میخواد

: برخلاف گفته شما این سری از کارت صداها و بلندگو های حرفه ای استفاده می کند..!هرچند صدای بلند گو ها کم است،اما کیفیت خوبی دارند و به ویژه کیفیت کارت صدا که زمانیکه یک گوشی(headset)استفاده کنید در خواهید یافت.

فدات شم من گفتم کیفیت نداره؟؟؟؟
    گفتم صداش کمه که خودتوونم تایید کردید
    ولی بازم رو این نکته پافشاری میکنم که کارت صوتیش واقعا افتضاحه با اپدیت بایوس باز هم نویز شدید وجود داره و اصلا ایزولاسیون نداره

: آیا کیفیت یک پانل LCD به زاویه دید آن است؟زاویه دید تنها یکی از پارامتر های برتری یک پانل نسبت به دیگری است و نه کاستی!

من حاضرم یه LCD با سرعت پایین پاسخگویی و بدونهBack Light led و کنتراست پایین داشته باشم ولی وقتی که می خوام بخوابم و یه فیلم ببینم دهنم سرویس نشه به خاطر زاویه دید محدود!!!

این بیشتر زور میگه که این مشکل در lcd ها مدت هاست که رفع شده ولی این دستگاه با وجود hd و Back Light led داشتن هنوز این مشکل را داره مثل اینه که روی یه ماشین که چرخ هاش پنچره بیایی nitro ببندی چه فایده؟؟؟

شما بار اول گفتی بقیه آشغالن
    حالا میگی اینم بد نیست اونم خوبه

معمولا وقتی داری کلی صحبت میکنی نمیایی به خاطر خر مش قنبر که سم هاش طلاست بیای بگی ارزش خر ها از اسب بالاتره
    ولی زمانی که قرار شد جزعی تر نگاه کنی محاسن خر مش قنبر را هم ذکر میکنی

ولا فوجیتسو زیمنس درسته زیاد برطرفدار نیست ولی برای مدیران عالیه !

منم موافقم برای یه برنامه حسابداری و یه افیس و چک میل و از همه مهمتر بی دل بازی کردن خیلی هم عالیه

سرعت کم بالا اومدن هم کاملا عادیه .قبل از ران شدن ویندوز کامپیوتر فقط از یک هسته ی سی پی یو استفاده میکنه که بلا استثنا در سی پی یو های کور آی سون این هسته از تک هسته های سی پی یو های دیگه ضعیف تره(تازه سری کور تو دو از دو هستش برای بالا آوردن ویندوز استفاده میکنه)

من واقعا اطلاع نداشتم از این موضوع و به خاطره شبهه عذر خواهی میکنم

شما از گرافیک های اینتل که رم واقعیشون 128 مگابایته چه انتظاری غیر از این دارید ؟ این کارت گرافیک ها تهایتن برای دیدن فیلم HD طراحی شدن و نه کاری بیشتر از اون !
    من رو لپتاپم گرافیک 5730 دارم asus n61jq که کاملا سریعه و با سری k و لپتاپ هایی که گرافیک 5470 دارن هم کار کردن که کاملا قابل قبوله !

خیره سرش این کارت گرافیک 1gb 6370 ati داره کلی هم به خاطرش امتیاز گرفته
    ولی حالا که تو زرد در اوومده

مال بعضی از مدل هاست که با آپدیت بایوس درست میشه

اخرین اپدیتش ماله دیشبه!!!

-من فکر میکنم مدار A/D ورودی کارت صوتی را دادن یه بچه دبستانه طراحی کرده(والا A/D که تو ازمایشگاه با مقاومت میسازیم سگش میارزه به ورودی صدای این لپ تاپ)
    اینم کاملا تکذیب میشه کاملا خوب کار میکنه و صدا کاملا شفافه!

من رو هرچی کوتاه بیام رو این کوتاه نمیام
    واقعا اشغاله
    level های دریافتی سیگنال های ورودی صدا واقعا کمه
    وقتی یه صداییی می خواهی ضبط کنی هنگامی که دامنه صدا در حدوده -55 db هست ناگهان قطع میشه که من به خاطر این موضوع شدید لاکار شدم چون منم مثل شما فکر میکردم این حرف اشتباست

-صدای کم اسپیکر
    تو تنظیمات بایوس صدا از 10 درجه ی ممکن رو 3یا 4 یا 5 قرار دادره که با تنظیم اون میشه حداقل صدای دستگاه رو دو برابر کرد !

ما اینکارو کردیم فقط صدای دینگ دانگ اول کار که سیستم روشن میشه زیاد شد
    شاید جایه دیگشه اگه امکان داره ادرس دقیقش رو بگید!

خوب دیگه الآن از ای کارت ها بسیار بسیار کم استفاده میشه و برای کاربر معمولی که داره سری k رو میخره به احتمال زیاد نیازی نیست !

خوب کاربر معمولی دلش درد میکنه 1200 پول لپ تاپ بده؟میره از همون ایسر 600تومانی ها میخره
    من حالا نیاز شدید به پورت 1394 دارم که به هیچ وجه تبدیل usb نداره و حسابی منو کاشته
    اگر کارت صوتی هم بخوام بزارم باید usb بزارم که اونم در حد حرفه ای جوابگو نیست
    پس خیلی لازمه که داشته باشه

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:03 AM ----------

سلام
    اينو تاييد مي كنم خودم هم مدل n61jv دارم كه ويزويز ميكنه صداش البته براي رفع اين مشكل بايد بايوسشو آپديت كني . البته من از كارت صداي اكسترنال استفاده ميكنم و ديگه تست نكردم ببينم صداش درست شده يا نه !!!

بستگي به مدل هش بعضي ها دارن بعضي ها ندارن ولي مدل من express card داره !!!

اقا این کارت صوتی که گرفتی چه طوره؟نویز نداره؟
    ورودی line in هم داره؟
    چه قیمتی؟
    اگه لینکی ازش داری بزار لطفا

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا این کارت صوتی که گرفتی چه طوره؟نویز نداره؟
    ورودی line in هم داره؟
    چه قیمتی؟
    اگه لینکی ازش داری بزار لطفا
    سلام
    از اين مدل كريتيو خريدم creative sound blaster play هيچ نويزي هم نداره !!! دو كاناله هست 32 تومن !!! ورودي line in هم نداره ولي فكر كنم ميشه از ورودي ميكروفون استفاده كرد (مطمئن نيستم).

البته مدل 5 كاناله هم هست كه 90 تومنه !!! و ورودي line in هم داره

Last edited by ata.royalfalcon; 08-06-2011 at 08:23.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیز دلم شما هرچی خر بود رو بی ارزش کردی که اسب رو تعریف کنی؟
    اسوس که 3 تا سری اصلی و پرفروشش n و k و u هست بقیش خیلی تخصصی هست خب شما که میگی k بده n خوبه خب بگیم اسوس بده بقیه سری هاشو حذف کنه یا بکنتشون k یا n
    بقیه مارک ها هم خیلی خوب هستن hp امار خرابیش قبلا زیاد بود ولی الان خیلی کم شده
    دل رو که هیچی
    سونی خیلی خوبه
    و خیلی برندهای دیگه
    در ضمن گرافیک شما سری 300 که خیلی هم قوی نیست
    خیلی که چه عرض کنم اصلا قوی نیست
    ولی با اینحال مشکل شما رو نباید داشته باشه نمیدونم شما چکاری ازش کشیدی که اینکارو میکنه
    اما حتما یه نگاهی به مدل شبیه مال خودت بنداز ببین اونا هم همینطوری هستن یا نه
    من پیگیر این مدل نبودم ولی با یه سری K52 که کار کردم معقول بود واقعا
    Last edited by Xilevens; 08-06-2011 at 08:27.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با سلام ،دوستان يك لپ تاپ N43JQ خريدم به قيمت 1160000تومان. خواستم از راهنمايي دوستان تشكر كنم.ب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

درووودشکلک ها هم خوب کارساز هستنا!!!!

اول کار بهتره کانفیگ این لگن را بنویسم تا بفهمین چرا من اینقدر داغم:
    K52JT:
    cpu:corei7-740Q
    ram:4gb
    vga:6370 hd ati
    hdd:500
    display:15.6" HD/LED

دروود
    اگر به بررسی های انجام شده روی این سری بروید،خواهید دید که کیفیت ساخت بالا و خیلی امتیاز های دیگری دارند ،اما شوربختانه این سری باتری های کم توانی دارند که بیش از 2 ساعت توان کار کردن به صورت یک پیشت را ندارند!!
    دوست گرامی،اکر ممکن است بفرمایدی چرا سری K آشغال است؟

والا منم قبل از خرید این مدل رفتم تمام بنچمارک ها رو خوندم غیر از فروم ابنجا فروم سایت های دیگر را هم خوندم اخر سر هم به CNET ,
    کد:
    هم سر زدم ولی اخرش اینجوری شد!

کد:
    کد:
    زحمت یافتن دیگر بررسی ها با شما

2:آیا شما لپ تاپی سراغ دارید که به جای "داغ کردن" "خنک "کند؟!

عزیز دلم از شما پروفشنال هستی بعیده اینجوری نظر بدی!!!
    منظورم داغ شدن بیش از حده که اگر بزاری رو پات نمیتونی 20min تحمل کنی حتما کولپد میخواد

دوست من،خوب دمایی که در نمایشگر نشان داده میشه هیچکاه از دمای معمولی یک لپتاپ(بین 40-50)فراتر نرفته!حالا پای شما زود داغ میشه که تقصیر اسوس نیست

: برخلاف گفته شما این سری از کارت صداها و بلندگو های حرفه ای استفاده می کند..!هرچند صدای بلند گو ها کم است،اما کیفیت خوبی دارند و به ویژه کیفیت کارت صدا که زمانیکه یک گوشی(headset)استفاده کنید در خواهید یافت.

فدات شم من گفتم کیفیت نداره؟؟؟؟
    گفتم صداش کمه که خودتوونم تایید کردید
    ولی بازم رو این نکته پافشاری میکنم که کارت صوتیش واقعا افتضاحه با اپدیت بایوس باز هم نویز شدید وجود داره و اصلا ایزولاسیون نداره
    من هم پافشاری می کنم که یکی از برتی های این سری،کارت صدای بسیار عالی آن هست.

: آیا کیفیت یک پانل LCD به زاویه دید آن است؟زاویه دید تنها یکی از پارامتر های برتری یک پانل نسبت به دیگری است و نه کاستی!

من حاضرم یه LCD با سرعت پایین پاسخگویی و بدونهBack Light led و کنتراست پایین داشته باشم ولی وقتی که می خوام بخوابم و یه فیلم ببینم دهنم سرویس نشه به خاطر زاویه دید محدود!!!

این بیشتر زور میگه که این مشکل در lcd ها مدت هاست که رفع شده ولی این دستگاه با وجود hd و Back Light led داشتن هنوز این مشکل را داره مثل اینه که روی یه ماشین که چرخ هاش پنچره بیایی nitro ببندی چه فایده؟؟؟
    حالا شما می تونید بشینید جولوی لپتاپ و باکیفیت فیلم ببینید به جای خوابیدن

پروفشنال dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    NEVER LAND

پيش فرض

سلام

بهترین مدلی از ایسوس که 14 اینچ باشه، usb3 داشته باشه و اگه Bluray هم داشته باشه بهتره چه مدلیه؟؟

تا 1500 و از نظر کانفیگ هم سر باشه.

دوستان لطفا چند مدل با مزیت و معایبش بگید که شنبه باید برم بخرم

خیلی خیلی ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه FANBOOK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سری n53 الان برای ایسوس توی این رنج قیمت مناسبه
    کانفیگ خوبی هم داره
    مدل ها و قیمت هارو میتونی اینجا ببینی
    کد:

11. این کاربر از FANBOOK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

میخواستم منو در مورد asus k53sv راهمنایی کنید

قیمتش رو پرسیدم حدود 1250000 است و مشخصاتش هم:
    corei7
    RAM 6G
    HDD 640
    Graphic GT540/2G

و سوال اخر اینکه این مدل در مقایسه با acer 5750 بهتره یا بدتر؟؟

ممنون
    Last edited by elemon; 09-06-2011 at 17:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

-صدای کم اسپیکر

سلام و عرض خسته نباشید
    من یک لب تاپ Asus K52JT دارم و بسیار ازش راضی هستم .
    می خواستم بدونم ایا مشکلی برای رفع کمی صدای این لب تاپ هست یا خیر ؟
    من درایورشو آپدیت کردم نشد . بایوس رو آپدیت کردم ولی باز هم تاثیری نداشت .
    زدین تو تنظیمات بایوس برید و صدای آنجا را زیاد کنید ولی این قسمت برای صدای بوت اسکرین لوگوی خود اسوس هست .
    ممنون می شوم اگر راهنمایی کنید .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •