عزیز من از یک فروشنده دستگاه های ماهواره خریدم اینو. چون چند تا مغازه 300 تا 350 گفتن بهم. البته گارانتی آواژنگ رو داره تا 2014.
عزیز من از یک فروشنده دستگاه های ماهواره خریدم اینو. چون چند تا مغازه 300 تا 350 گفتن بهم. البته گارانتی آواژنگ رو داره تا 2014.
آیا این دستگاه فایلهای mkv یک گیگ و بالاتر و نشون میده و پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟
مثل بنز!
محدودیتی در حجم ویدئوی مورد نمایش نداره
من این دستگاه و امروز خریدم خیلی خوبه ولی مشکلی که داره اینه که کمی کنده و بعضی اوقات فیلم و آهنگ و پخش نمیکنه و باید خاموش و روشن شه
مشکل از کجاست ؟؟؟
سلام دوستان
من در مورد این گجت چندتا سوال داشتم.
چه پسوندهایی پخش میکنه؟ با زیرنویس مشکل نداره؟ یعنی فایل mkv با زیرنویس راحت پخش میکنه؟
آیا این دستگاه با تلویزیون های قدیمی تر وصل میشه؟ از اونا که فیش audio و video (همون فیش زرد و سفید ) داره وصل میشه ؟ چه نمونه رو پیشنهاد میکنید که هم به hdimi و همون tv قدیمیا وصل بشه.
قیمتشم مناسب باشه.
نوید جان تقریبا تمام فرمت ها رو ساپورت میکنه نگران نباش. من mkv با زیرنویس انگلیسی داشتم مشکلی نداشت ولی فارسی رو نمیدونم تاحالا امتحان نکردم. در مورد تی وی قدیمی هم هیچ مشکلی نداره با کابل AV وصل میشه.
مرسي. ولي زيرنويس فارسي برام خيلي مهمه.
چه مدلشو پيشنهاد ميكنين؟
من این مدل و خریدم wd tv live streaming
خیلی عالیه . زیرنویس فارسی رو هم به خوبی نشون میده
از همه جالب تر برام این بود که فایل فیلمهای دی وی دی رو هم پخش کرد
با سلام خدمت دوستان گل
خیلی جالبه که بعضی ها مثل شما همیشه آپدیت هستن و به جای خرید دی وی دی و پلیر و این چیز میزا میان از از این گجتها با تکنولوژی امروزی استفاده میکنن.
منم میخواستم بعد یه عمری یه دستگاه پخش بخرم چون دیگه خسته شدم از بس فرمت فیلمهارو Xdiv کردم که رو ----- ماهواره پخش بشن تی وی هم به جز یکی دوتا فرمت خاص پشتیبانی نمیکنه مثلا MKV از نوع خیلی خاص با CODEC غیر معمول باز میکنه واسه همین از شما میخوام در این مورد کمک کنید!
فقط میخوام تمام فرمت ها رو اکثرشون رو ساپورت کنه و زیر نویس فارسی هم همچنین !
آیا دستگاه مشکلاتی که بعضی از دوستان میگن رو داره مثلا بخوای زود به زود ریستارتش کنی !
آیا با آیفون میشه بوسیله WIFI کنترلش کرد!؟
در کل این دستگاه خوبه یا دی وی دی پلیر فلش خور !؟
و اینکه قیمت روز در چه حدودایی هست!؟
سلام
من دستگاه WD TV Live Streaming Media Player دارم واقعا ازش راضیم.
اکثر فرمت های معروف تصویری به راحتی بخش میکنه.
در مورد زیر نویس فارسی هم فقط باید با اسم فیلم یکی باشه.حتی تنظیم برای هماهنگ کردن زیرنویس داره.
من هیچ مشکلی باهاش نداشتم و هارد اکسترنال بهش وصل کردم و از طریق شبکه هر فیلمی که بخوامو از رو لپ تاب کپی میکنم روش(با سرعت 30K) و بدون هیچ مشکلی روی ال سی دی نیگا میکنم.
تنها فریز شدن دستگاه وقتی هاردو بهش وصل میکنی یه کم تو ذوق میزنه و باید صبر کنی تا هاردو بشناسه.
از طریق آی فون هم میشه کنترلش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اهل فیلم دانلود کردن هستید وسیله ای بهتر از دی وی دی پلیر هستش.
قیمت نوش حدود 340 تومن هستش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)