آقا بازم مرسي از توضيحاتت
آقا بازم مرسي از توضيحاتت
این زه یا نوارسیاه پشت درب صتدوق زیبا شده آیا شبرنگ زدی یا رنگ کردی .چراغاش همون فابریک قشنگتره
سلام به همه دوستان گل.امشب منتظر یه کلیپ جالب باشید.فیلمشو بعدا آپ میکنم ببنید.تست شتاب اولیه ریو با تیبا.بهتون قول داد بودم براتون بیارم امروز این کارو کردم.خودتون بگید تیبا اول میشه یا ریو.د
منتظر آپ فیلم باشید
Last edited by mess10; 11-08-2011 at 20:50.
با اینکه تحویل ماشین من شهریور ولی هنوز دعوتنامه نیومده - دوستان باید پیگیری کنم یانه ؟
یعنی هرکی بگه ریو عقب میوفته شوخی خنده داری کرده !
ریـــــــــــــو اول میشه بی شک![]()
این دوستمون بدجور تو کار کل کله
شده موتور تیبا بیاره پایین یا یه بلایی سر ریو بیاره اما روی طرف کم میکنه
کلیپ اپلود نکردی هنوز؟
![]()
Last edited by captainpersian; 12-08-2011 at 00:52.
دوست گلم اینم از فیلم.نمیخوام الان توضیع بدم خودتون ببنید بعدا بهتون میگم چطور..چرا؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل داره لینکتون
خدا به ماشینتون رحم کنه
ازون خودرو دارا هستین که من مدت ها پیش توضیح داده بودم به دوستان که چه میکنن و بعدا ....
موفق باشید
راستی به نظرم شما اگه با الگانس پلیس هم اگه کورس بذارین از قرار معلوم الگانس کلا توی چند ثانیه اول یه 5 6 کیلومتری عقب خواهد موند !
درسته این مدل رفتار رو از نظر فنی اصلا قبول ندارم با ماشین.اما فرض رو به درستی هم بذاریم دیگه یه چیزایی حساب 2 2 تا 4 تاست.
از نظر بنده در این ویدئو یا راننده ریو هنوز دنده عوض کردن هم یاد نداشته و تحت تعلیم بوده است یا .....
قبلا بهتون گفته بودم که ریو در پارامتر شتاب اولیه و ثانویه سمند نیست که احتمال چابکی کمتر در مورد آن مطرح باشد ...
موفق باشید
فقط مواظب باشین قبل از سرویس 5000 مجبور به پیاده کردن موتور نشین به دلیل آب روغن قاطی کردن و واشر سرسیلندر داغون شدن و ....
مشکلش رفع شد.
اختلال سرور بود
Last edited by TIBA-NAVID; 12-08-2011 at 05:24.
عزیز دل راننده ریو اصلا گاز نمیده
تازه خیابون شلوغه و کوچیک مثل این طرف میترسه
من با پراید تیبا را هیچ می کنم . چه برسه به ریو
تیبا خوبه نه برای کورس . فقط برای آموزش رانندگی خوبه
اینم لینک فیلم برای کسایی که دانلود نکردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)