تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 283 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2822

نام تاپيک: مباحث و سوالات مربوط به گــــــواهـــــیــــنـــا مـــــــــه

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام به همگی
    واسه تمدید گواهینامه مدرکی هم لازمه که وضعیت خدمت رو نشون بده،اخه من هنوز خدمت نرفتم،میخواستم ببینم نیاز به گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاه هست یا خیر؟
    نه برای تمدید نیازی به اشتغال به تحصیل نیست اما اگه دانشگاه هستید و آموزش در دسترس شما بگیرید بهتره.. اما موقع مراجعه به کلنیک گروه خونی خودتون رو روی کارت مشخص کنید.

2. این کاربر از 775e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

سلام من اعزام به خدمت هستم در تاریخ 19 تیر 93..(یعنی یکماه دیگه...)

به نظرتون اگه از فردا اقدام بکنم برای گواهینامه میتونم تو همین یکماه گواهینامه رو بگیرم...؟

و سوال مهم تر اینکه من اگه توی این یکماه نتونم امتحان شهری رو قبول بشم..میشه برم بعد از دوره آموزشی خدمت (که دو ماه هست) برگردم و امتحان شهری بدم ؟؟ یا بعد از دو ماه دوباره باید پول بدم برم آموزشگاه و امتحان آیین نامه و... ؟؟؟
    مرسی

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام من اعزام به خدمت هستم در تاریخ 19 تیر 93..(یعنی یکماه دیگه...)

به نظرتون اگه از فردا اقدام بکنم برای گواهینامه میتونم تو همین یکماه گواهینامه رو بگیرم...؟

و سوال مهم تر اینکه من اگه توی این یکماه نتونم امتحان شهری رو قبول بشم..میشه برم بعد از دوره آموزشی خدمت (که دو ماه هست) برگردم و امتحان شهری بدم ؟؟ یا بعد از دو ماه دوباره باید پول بدم برم آموزشگاه و امتحان آیین نامه و... ؟؟؟
    مرسی
    مشکلی نداره میتونین برید ثبت نام کنین و 2 ماه دیگه عملی رو بدین.تو 1 ماه میشه قبول شد ولی همه نمیتونن.چون 1 هفته اموزشه علایم هست 2 هفته عملی باید بگذره هفته چهارم اگه ایین نامه و عملی رو قبول بشین میشه ۱ ماه ولی باید راننده باشی که افسر رو دفعه اول قبول بری

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

5. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

یه سوال دیگه :

اگه بخوام گواهینامه موتور بگیرم چقدر طول میکشه ؟
    شنیدم اون هم جدیدا باید بری کلاس بشینی و باید دوباره امتحان آیین نامه بدی ؟ حتی اگه برای ماشین امتحان آیین نامه داده باشی !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

مراحل گرفتن گواهینامه ت2 رو میشه لطف کنین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    گواهینامه من بعد از 23 روز دستم رسید.
    یک سوال داشتم اینکه در این یک سال اول که میگن اجازه تردد در جاده‌های برونشهری نداریم حتی برای رفتن به پیک نیک و تفریح و گردش و ... هم نمیتونیم چند کیلومتر بیرون بریم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان
    گواهینامه من بعد از 23 روز دستم رسید.
    یک سوال داشتم اینکه در این یک سال اول که میگن اجازه تردد در جاده‌های برونشهری نداریم حتی برای رفتن به پیک نیک و تفریح و گردش و ... هم نمیتونیم چند کیلومتر بیرون بریم؟
    جدی؟ چه سریع!! میشه بپرسم اهل کجایید؟دقیقا کی براتون اومد؟
    والا قانونا که نه نمیشه ممکنه حتی لگیرن باطل کنن ولی مثلا ما مشهدیا در حد طرقبه شادندیزو که میریم ههه

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

جدی؟ چه سریع!! میشه بپرسم اهل کجایید؟دقیقا کی براتون اومد؟
    والا قانونا که نه نمیشه ممکنه حتی لگیرن باطل کنن ولی مثلا ما مشهدیا در حد طرقبه شادندیزو که میریم ههه

اهل کردستان، 2 روز میشه، از روزی که افسر مدارک شناسایی مثل کارت ملی شناسنامه کارت پایان خدمت یا معافیت اینا و پرونده آموزشگاه بررسی کرد تا پریروز که پست آورد در خونه 23 روز شد. (بعد از ظهر هم آوردند.)
    کلا شانس دارم یا هرچی هست نمیدونم آخه کارت معافیتم هم 15 روز بعد واریز فیشها دستم رسید
    راستی دوستان یه چیز بگم این سایت اداره پست که کد ملی وارد میکنی تا گواهینامه رو پیگیری کنید الکی هستش چون الان دو روزه گواهینامه دستم رسیده اما هنوز مینویسه (.مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است)
    Last edited by hamidellec; 20-06-2014 at 00:18.

12. این کاربر از hamidellec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

اهل کردستان، 2 روز میشه، از روزی که افسر مدارک شناسایی مثل کارت ملی شناسنامه کارت پایان خدمت یا معافیت اینا و پرونده آموزشگاه بررسی کرد تا پریروز که پست آورد در خونه 23 روز شد. (بعد از ظهر هم آوردند.)
    کلا شانس دارم یا هرچی هست نمیدونم آخه کارت معافیتم هم 15 روز بعد واریز فیشها دستم رسید
    راستی دوستان یه چیز بگم این سایت اداره پست که کد ملی وارد میکنی تا گواهینامه رو پیگیری کنید الکی هستش چون الان دو روزه گواهینامه دستم رسیده اما هنوز مینویسه (.مرسوله اي با مشخصات وارد شده تا کنون از سوی ناجا تحویل پست نگردیده است)
    ببخشید یعنی چی افسر برسی کرد؟ از روزی که امتحان افسرو قبول شدین 23 روز بعدش اومده؟

14. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ببخشید یعنی چی افسر برسی کرد؟ از روزی که امتحان افسرو قبول شدین 23 روز بعدش اومده؟

2 روز بعد قبولی یک سروان راهنمایی و رانندگی میاد آموزشگاه و مدارک بررسی میکنه که دیگه بعد ارسال پرونده مشکلی پیش نیاد، مثلا کسانی که گواهی مدرسه یا دانشگاشون آوردن مدت اعتبارش اگه تموم شده باشه بعد ارسال پرونده مشکل پیش میاد و ممکنه دیر براشون ارسال کنن گواهینامه رو، به همین خاطر قبل ارسال پرونده افسر راهنمایی یا همون سروان همه چیرو بررسی میکنه (کارت ملی و شناسنامه، پایان خدمت یا معافیت، گواهی اشتغال به تحصیل دبیرستان و دانشگاه، پرونده ای که میخوان ارسال کنند).
    از روزی که امتحان شهری قبول شدم 25 روز شد، و از روز بررسی مدارک 23 روز
    راستی دوستان توی شهر شما هم یک بار بعد قبولی در امتحان آیین نامه اصلی و یک بار هم بعد قبولی شهری اصلی، قبولی هارو داخل قرعه کشی میزارن؟ که هرکی در اومد دوباره ازش امتحان بگیرند؟
    Last edited by hamidellec; 20-06-2014 at 12:33.

16. این کاربر از hamidellec بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •