سلام
از کجا می تونم بفهمم که اوبونتویی که روی سیستم نصب هست 32bit یا 64bit هست؟
ممنون
سلام
از کجا می تونم بفهمم که اوبونتویی که روی سیستم نصب هست 32bit یا 64bit هست؟
ممنون
دستور uname -m رو در ترمینال اجرا کنید. اگر خروجی i686 بود یعنی سیستم عامل شما ۳۲ بیتیه و اگر x86_64 بود یعنی توزیع شما ۶۴ بیتی هست.
سلام
من قصد دارم کارت گرافیک رو نصب کنم و در سایت nvidia درایور زیر رو برای سیستمم پیدا کردم:
NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run
و می خواهم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو ایران هست نصبش کنم(آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia) به نظر که نباید مشکلی پیش بیاد؟!!!
لینک آموزشی مورد نظر:
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من بعدازيه مدت كه ubuntu رواز روي دي وي دي اجرا كردم خواستم نصبش كنم اما موقع نصب (تقريبا اول مراحل نصب) يه كادر اومد كه 7 تا صفحه داشت تو صفحه ي چهارم راجع به پارتيشنبندي هارد سوال ميپرسيد من گزينه ي اول رو انتخاب كردم ولي ارور زيرو داد:
منم مجبور شدم به طور دستي پارتيشنبندي روانجام بدمAn erroraccurred while writing the change to the storage devices
the resize operation has been aborted
ext2 3gige home
ext3 4gige usr
ext3 5gige root
swap 2gige
حالا چند تا سوال دارم
اگه ميشه يه كم در مورد پارتيشن بندي اوبنتو توضيح بدين
چه طوري اوبنتو روuninstal كنم تا دوباره نصب كنم؟
يه فضاي 14gigeروچه طوري پارتيشن بندي كنم؟
ممنون ميشم كمكم كنيد
راهنمای پارتیشن بندی مناسب برای نصب توزیع اوبونتو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
لپ تاپ من ۴ گیگ رم داره ولی الان روش ۳۲ بیت نصبه در نتیجه ۱ گیگ رم بی استفاده شده. فضای سی پی یو بماند!
الان همه چیز به خوبی کار میکنه مثل سخت افزار ها و ...
میخوام ببینم نسخه ۶۴ بیتی هم همینطور کار میکنه؟ مشکلی با شناختن سخت افزار ها نداره؟ اگر نرم افزاری نسخه ۶۴ بیت نداشت میشه نسخه ۳۲ بیت رو روی ۶۴ بیتی نصب کرد؟
نمی دونم روی نسخه ی ۶۴ بیتی چقدار رم شناسایی میشه ! بهتره امتحان کنید و نتیجه رو به ما هم بگید. از نظر نرم افزار هم مشکلی در نسخه ی ۶۴ بیت وجود نداره و میتونید در نهایت نسخه ی ۳۲ بیت یک نرم افزار رو نصب کنید.
راه حلی که برای شناسایی تمام 4 گیگ رم در نسخه ی ۳۲ بیت اوبونتو وجود داره اینه که هسته ی نسخه ی server اوبونتو رو نصب کنید و با اون سیستم رو بوت کنید. برای نصب هسته ی نسخه ی server دستور زیر رو اجرا کنید:
اگر کارت گرافیکتون رو نصب کردید , شاید مجبور بشید که بعد از نصب این هسته مجددا اون رو نصب کنید.
سلام
من قصد دارم طبق آموزشی که در ویکی انجمن اوبونتو به نشانی :
http://wiki.ubuntu-ir.org/BinaryDriverHowto/Nvidia
با نام "آموزش نصب کارت گرافیک Nvidia" هست، کارت گرافیک NVIDIA GeForce 8600 GT رو نصب کنم. ولی وقتی به قسمت زیر رسیدم مراحل کار فرق کرد:
موقع پیکربندی محیط X ، در برنامه ایی که باز شد خبری از لیست برای انتخاب اسم درایور nvidiaبعد از نصب باید محیط ایکس را پیکر بندی کنیم
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorgبرنامه ایی باز می شود که در لیست اول باید اسم درایور رو انتخاب کنیم
nvidia
نبود!!! و پنجره هایی با مضامین زیر نمایش داده شد که بیشتر در مورد کیبورد و طرح بندی آن بود:
بعد از زدن <Yes> یا <No>به صفحه بعد می رم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا گزینه No زدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا Ok زدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا Ok زدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نهایت به چند گزینه ی پیش فرض در مورد کیبورد رسیدم و ناچار همه رو ok زدم و دوباره به محیط متنی سابق رسیدم! و هیچ لیست و گزینه ای در مورد nvidia ندیدم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن من از درایور NVIDIA-Linux-x86-180.29.pkg1.run استفاده می کنم.
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
متشکرم
این مرحله رو که شرح دادید , نمی خواهد انجام بدید. به جای اون اوبونتو رو در حالت عادی بوت کنید و دستور زیر رو در ترمینال اجرا کنید:
ذر قسمت Section "Device خط مربوط به Driver رو پیدا کنید و به صورت زیر تغییر بدید:
قسمت Section "Device باید مشابه زیر باشه ! فقط اسم مدل کارت گرافیکتون فرق می کنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در قسمت Section "Module اگر خط زیر وجود داره اون رو حذف کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و به جاش خط زیر رو اضافه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این قسمت باید به این شکل باشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نهایت فایل رو ذخیره کنید و سیستم رو ریست کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای تنظیم رزولوشون و دیگر تنظیمات دستور nvidia-settings رو در ترمینال اجرا کنید.
سلام
ظاهراً کارت گرافیکم نصب شد اما به نظرم اومد چندتا نکته رو چک کنم.
در قسمت Section "Module ظاهراً همه چیز درسته!
اما در قسمت Driver کمی تفاوت وجود داره! خواستم بپرسم این موارد عادیه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اما یک مشکل تازه مثل این که سیستم هنوز مانیتور رو شناسایی نکرده، با اینکه وارد NVIDIA-setting می شم در اونجا اسم مانیتور اومده اما در مسیر :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ظاهراً شناسایی نشده؟!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه در این مورد هم کمی توضیح بدید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)