تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 298 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2976

نام تاپيک: 8 مگاپيكسل سامسونگ i8510

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

یعنی سرکاریم ؟؟ البته من هنوز زیاد باهاش کار نکردم باید مدت بیشتری کار کنم تا نظر قطعی رو بگم.

حسن جان شما که فرمودی به سامسونگ ایمیل زدی اونا کد رو بهت دادن !

ببینید یه عددی داره که میتونید تو اون صفحه 2 رو بزنید و ببینیدش
    وقتی فول شارژ میشه 138 139 یا 140 هست بعد در حالت عادی همونطور که دوستمون گزاشتن وقتی به 122 برسه میشه 6 خط وقتی به 112 برسه میشه 5 خط و و قتی به 79 رسید خطهاش تموم میشه و نور ال سی دیش کم میشه و دیگه نمیشه موزیک بلیر و دوربینش رو استفاه کرد و وقتی به 59 برسه خاموش میشه
    بعد از دست کاری وقتی به 93 برسه خطاش میشه 6تا خودتون حساب کنید خط اولش چقدر دووم میاره بعد وقتی به 50 برسه خطاش تموم میشه در حالی که قبلش به 79 میرسید این اتفاق میفتاد و وقتی به 59 میرسید خاموش میشد پس اینجوری بیشتر شارژ نگه میداره اگه بازم از شارژش راضی نیستید میتونید به جای 50 مثلاً بزنید 20

بابا شوخی کردم به سامسونگ ایمیل زدم
    Last edited by hasanmotori; 05-08-2009 at 17:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    گزارش کارکرد باتری:
    دیروز ساعت 3 و 4 عصر بود که گوشیم فول شارژ شد.تا آخر شب طبق معمول با استفاده ی نه چندان زیاد رسید به 4 خط.گوشی رو خاموش کردم تا امروز صبح.امروز صبح دوباره روشنش کردم و اومدم پای کامپیوتر و پست آقا حسن رو دیدم و تغییرات رو انجام دادم.از 4 خط به هفت خط رسید.بعدش یک ربع آهنگ گوش دادم و یه عکس با فلاش گرفتم شد شش تا.از ساعت 10 صبح تا 2ظهر خط کم نکرد.یه عکس با فلاش گرفتم شد 5 تا. رفتم کلاس بعد از دوساعت اومدم خونه شد 4 تا.در عرض 20 دقیقه بدون استفاده شد یکی و بعدش رفتم تو منو گفت BATTRY LOW.
    الآن زدم به شارژ تا ببینم چی میشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

سلام دوستان
    گزارش کارکرد باتری:
    دیروز ساعت 3 و 4 عصر بود که گوشیم فول شارژ شد.تا آخر شب طبق معمول با استفاده ی نه چندان زیاد رسید به 4 خط.گوشی رو خاموش کردم تا امروز صبح.امروز صبح دوباره روشنش کردم و اومدم پای کامپیوتر و پست آقا حسن رو دیدم و تغییرات رو انجام دادم.از 4 خط به هفت خط رسید.بعدش یک ربع آهنگ گوش دادم و یه عکس با فلاش گرفتم شد شش تا.از ساعت 10 صبح تا 2ظهر خط کم نکرد.یه عکس با فلاش گرفتم شد 5 تا. رفتم کلاس بعد از دوساعت اومدم خونه شد 4 تا.در عرض 20 دقیقه بدون استفاده شد یکی و بعدش رفتم تو منو گفت BATTRY LOW.
    الآن زدم به شارژ تا ببینم چی میشه.
    شما قبل از اینکه این کارا رو بکنی میگی از ساعت 3 4 تا آخر شب یعنی مثلاً حدود 7 8 ساعت 3 تا خط کم کرده در حالی که استفاده زیادی ازش نکردی خب مال من اینجوری نیست یعنی اگه 7 8 ساعت یکم ازش استفاده کنم حداکثر 1 خط کم میکنه شما دوباره پاورسیوینگو یه روشن خاموش کن بعد یه ریست کن ببین چی میشه گارمینم نباید روش باشه اگه هست پاکش کن

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب اگه تو هشت ساعت یک خط کم میکرد که دیگه مشکلی نداشتم.برای همین از باتریش ناراضیم.بعضی وقت ها از شب ساعت 12 تا فرداش ساعت 9 سه تا ونصفی خط کم میکنه.پاور سیوینگ خاموشه و گارمین هم نصبه ولی اجراش نمیکنم.البته بازی و تم زیاد نصب میکم وپاک میکنم.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب اگه تو هشت ساعت یک خط کم میکرد که دیگه مشکلی نداشتم.برای همین از باتریش ناراضیم.بعضی وقت ها از شب ساعت 12 تا فرداش ساعت 9 سه تا ونصفی خط کم میکنه.پاور سیوینگ خاموشه و گارمین هم نصبه ولی اجراش نمیکنم.البته بازی و تم زیاد نصب میکم وپاک میکنم.
    پس بگو
    گارمین حتا اگه ازش استفاده نکنی شارژ کم میکنه شما پاکش کن درست میشه
    من فکر میکنم بقیه هم گارمین نصب کردن که مشکل دارن
    برای استفاده از gps اسمارت کام نصب کنید

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

خب گزارش کارکرد باتری گوشی با روش حسن آقا !!! : دی
    من دیشب این روش حسن آقا رو انجام دادم و گوشیو تا صب گذاشتم توو شارژ . صب تا حالا هم که باهاش ور رفتم و کلی اس دادمو و بازی کردم و یه خورده هم حرف زدم همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که وقتی این روشو استفاده نکرده بود همیشه این موقع حداقل 4 تا خط کم کرده بود ولی حالا 1 خط کم کرده . . .
    حالا بذارید ببینیم تا شب چطور میشه . . .
    فعلا که عالی بوده . . .

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

خب گزارش کارکرد باتری گوشی با روش حسن آقا !!! : دی
    من دیشب این روش حسن آقا رو انجام دادم و گوشیو تا صب گذاشتم توو شارژ . صب تا حالا هم که باهاش ور رفتم و کلی اس دادمو و بازی کردم و یه خورده هم حرف زدم همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که وقتی این روشو استفاده نکرده بود همیشه این موقع حداقل 4 تا خط کم کرده بود ولی حالا 1 خط کم کرده . . .
    حالا بذارید ببینیم تا شب چطور میشه . . .
    فعلا که عالی بوده . . .
    شما که گارمینو نصب نکردی ؟
    اگه نصب کردی حتمن پاکش کن

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

شما که گارمینو نصب نکردی ؟
    اگه نصب کردی حتمن پاکش کن
    نه گارمین نصب نکردم
    تازه صب یه ساعت هم آهنگ با اسپیکر با صدای بلند گوش کردم . . .
    توو کفش موندم الان . همش یه خط کم کرده !!! در صورتی که روزای قبل تا الان حداقل 4 تا خط کم کرده بود . . .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

دوستان این گوشی رو چطوری باید آپدیت کرد ؟ ........ به دلیل نداشتن زبان فارسی و شارژ میخوام آپدیتش کنم !

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

دوستان این گوشی رو چطوری باید آپدیت کرد ؟ ........ به دلیل نداشتن زبان فارسی و شارژ میخوام آپدیتش کنم !
    بهترین و مطمئن ترین راه اینه که ببری نمایندگی واست آپدیت کنن . . .

12. این کاربر از sabasistem_co بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •