خیلی ممنون ...
پس عید تمرکزم روی امتحان نهاییه .
خیلی ممنون ...
پس عید تمرکزم روی امتحان نهاییه .
Last edited by hermione; 13-06-2009 at 12:14.
ایشالا منم یکی از اینا میشم!! همین حالا از مدرسه آمدم دبیر دیفرانسیل واسه اینکه حالشو گرفتم منو از کلاس بیرون کرد و بهم گفت تو هیچی
نمیشی بهش گفتم بهت نشون میدم لعنتی!!
الانم از مدرسه زدم بیرون یکم حال و هوام عوض شه
بهش نشون میدم میتونم یا نه!!!
جریان چی بوده ؟!
من جدیدا یاد گرفتم از هر اتفاقی برداشت خوب می کنم !
شما هم می تونی اینطوری برداشت کنی که این یه اتفاق الهی !!! بوده به خاطر اینکه یه انگیزه قوی پیدا کنی برای درس خوندن !
من خیلی وقتها که بهم می گن نمی تونی این کارو انجام بدی یه انگیزه قوی پیدا می کنم برای انجام دادنش و با موفقیت انجامش می دم ! دست آخرم تو دلم واسه اونایی که بهم گفتن نمی تونی از صمیم قلب دعا می کنم ، چون بدون اینکه بخوان باعث پیشرفت من شدن !
البته همیشه هم اینطوری نیست !
یه دبیر زبان داشتم سال سوم که به شدت با من چپ بود ( چون سر کلاساش نمی رفتم ! ) و یه بار که آخرای سال رفتم سر کلاسش می خواست منو پرتم کنه بیرون و کلی منو مورد لطف خودش قرار داد !
نتیجش این شد که بالاترین نمره دیپلممو از درس زبان گرفتم ( چون خیلی بهم برخورد ! ) و سال پیش دانشگاهی کلی باهام رفیق بود و هوامو داشت ( با اینکه بازم سر کلاساش نمی رفتم !!! )
تنها دبیری هم بود که بعد از کنکور از بکس کلاس و معاون و ... سراغ منو گرفت !
الآن که فکر می کنم می بینم واقعا مدیونشم !
شما هم کاملا مشخصه که از این برخورد دبیرتون کلی انگیزه گرفتی ! نشونش هم این جملتونه ==>
" بهش نشون میدم میتونم یا نه "
حداقل الآن تمام تلاشتو می کنی تا بهش ثابت کنی که می تونی !
خلاصه اینکه اگه تو کنکور موفق شدی باید کلی ممنونش باشی !![]()
الآن می دونم که کلی از پست من حرصتون گرفته و دوس دارین سر به تنم نباشه !![]()
ولی خوب خیلی زود به چیزایی که گفتم می رسین !![]()
موفق باشی !تو می تونی !
Last edited by * BriAnNa *; 28-01-2009 at 14:16.
کلا" هم امام باقر و هم سادات از مدارس خیلی خوب هستن. هر کد.م رو رفتی ، رفتی دیگه...
ولی مهم تر از همه خودتی.اول خودت رو بشناس و با توجه به قابلیت ها و علایق و هدفت ، تلاش بی نهایتی رو برای سال دیگت برنامه ریزی کن.
فقط خودت.(کتاب ها رو به معنای واقعی ، حلاجی کن.)
من سال سوم ریاضی ام و توی بعضی از درسها مشکل دارم از جمله :فیزیک و شیمی 2 ، عربی ( در حد صفرم ) وحسابان و هندسه / حالا موندم توی این عید که میاد یه عده میگن بشین سوالای امتحان نهایی حل بکن از اونجایی که 25 روز فرصت خوبیه خودم می خوام ضعفم توی این چند تا درس جبران کنم . اگه میشه منو راهنمایی کنید .
خیلیا فک میکنن شیمی2 بلد نیستن!!!!!!!!! ولی وقتی بیای واسه کنکور بخونی میبینی شیمی 3 خیلی نکته هاش بیشتر از اونه!!!!!! یعنی تستایی که از شیمی 2 میزنی خیلی راحت تر از تستای شیمی 3 به جواب میرسی!!!!!!واسه من که اینطوری بوده!!
فیزیک 2 هم اگه وقتشو داشتی یه کلاسی چیزی برو!!!!!! 2 فصل اولش تو پیشم هست... به مشکل میخوری!!!!!!!!
عربیو باید همش بخونی !!!!!!!! برعکس درسای دیگه که الان نباید خودتو درگیر تست کنی عربیو هرچی تست بزنی تسلطت بیشتر میشه!!!!
حسابان وهندسه هم بخون دیگه... الان بچسب به امتحان نهایی ...
البته من فقط نظرمو گفتم!!!!!!
اینو خیلی دقت کن !!!!!!!!!!!!!اگه مدرسه سوالات سالهای قبل + راهنمای تصحیح سوالات رو بهتون می ده ، راهنماشو دقیق دقیق بخون تا با شیوه تصحیح برگه ها آشنا بشی !
سوال دیگه ای که داشتم ( برای همین پرسیدم چند نفر اصفهانی هست ) من الان امام باقر شعبه 1 درس می خونم اما از اونجایی که از این مدرسه خیری ندیدم. می خوام پیش دانشگاهی برم سادات . می خواستم ببینم سادات معدل نهایی چند رو میگیره اصلاً خوب هست ؟ در کل نظر دوستان رو بدونم ..
[/quote]
آقا منم اصفانیم
بعدشم سادات بودم ولی خوشم نیومد رفتم دانشگاه
سادات در کل بهتره باقره(برنامه ریزی و کادره مشاوره ای خوبی داره)
برا رفتن تو پیش هم خیلی باید قوی باشی تا قبولت کنند
در ضمن اگه هم نتونسی مهم نیس
خودت مهم تره مدرسه ای
بچه ها نظرتون راجع به غير حضوري واسه ترم 2 چيه؟شرايتشم بگيد اخه مدرسه خيلي وقتمو ميگيره
شرایط خاصی ندارد و هیچ فرقی ندارد تنها فرقش اینه که امتحان ترم 2 هست همین.
دوست من 2 راه دارد:
1-اگر درس خون هستی یعنی درسهات خیلی خوبه مشکلی واست درست نمیکنه و مطمئن هستی درسهاتو پاس میکنیی و میتنونی غیر حضوری بگیری .
2-اگر درسهات خوب نباشه،غیر حضوری بگیری به ضررته چون ممکنه خیلی از دبیران نمرتو ندن.
انتخابش با خودت.
من اصلا برای آزمون فردا آماده نیستم. ای کاش میشد دو هفته برگردیم عقب....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)