تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 630 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 6291

نام تاپيک: کنــکور 88 || درصدها و رتبه های کنکور 87 در پستهای 2 -- 3 -- 4

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

سلام عزیز ! این تاپیک تا دلت بخواد اصفهانی داره یکیش خود من !
    تو عید هم فقط و فقط به امتحان نهایی فکر کن ! یه موقع مثه من طرف کتابهای مبتکران و ... نری که بدجور ضربه می خوری !
    کتابهای درسی ( خط به خط ) + دوسالانه کانون + ( اگه وقت کردی گل واژه ) کافیه !
    اگه مدرسه سوالات سالهای قبل + راهنمای تصحیح سوالات رو بهتون می ده ، راهنماشو دقیق دقیق بخون تا با شیوه تصحیح برگه ها آشنا بشی !
    برای جبران اون چند تا درسی هم که گفتی وقت زیاده ، تازه اگه تو عید بخوای مثلا شیمی 2 رو به قصد کنکور بخونی ، بعد از تعطیلات که مدرسه شروع میشه ، دوباره حواست متمرکز میشه رو درسهای سوم ( حدود 2 ماه ) و اون چیزایی که خوندی ممکنه یادت بره !

نمی دونم این چه خاصیته تو امتحان نهایی ! حتی اگه 25/ نمره از درسی نگیری کفری می شی !

موفق باشی !

خیلی ممنون ...
    پس عید تمرکزم روی امتحان نهاییه .
    Last edited by hermione; 13-06-2009 at 12:14.

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

به نام او

سلام بر همگی. من چیزای زیادی رو دیدم! معدل 13 سال سوم رو دیدم که زیر3000 شد!

آدمهایی رو دیدم که تازه از بهمن به خودشون اومدن و ترکوندند. و حتی آدمهایی رو میشناسم که دو ماه مونده به کنکور شروع کردند و الان خودشون از کارشون راضیند!

بدرود.
    ایشالا منم یکی از اینا میشم!! همین حالا از مدرسه آمدم دبیر دیفرانسیل واسه اینکه حالشو گرفتم منو از کلاس بیرون کرد و بهم گفت تو هیچی

نمیشی بهش گفتم بهت نشون میدم لعنتی!!

الانم از مدرسه زدم بیرون یکم حال و هوام عوض شه

بهش نشون میدم میتونم یا نه!!!

3. 4 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه * BriAnNa *'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پل 17ام سی و سه پل D:

پيش فرض

ایشالا منم یکی از اینا میشم!! همین حالا از مدرسه آمدم دبیر دیفرانسیل واسه اینکه حالشو گرفتم منو از کلاس بیرون کرد و بهم گفت تو هیچی

نمیشی بهش گفتم بهت نشون میدم لعنتی!!

الانم از مدرسه زدم بیرون یکم حال و هوام عوض شه

بهش نشون میدم میتونم یا نه!!!
    جریان چی بوده ؟!
    من جدیدا یاد گرفتم از هر اتفاقی برداشت خوب می کنم !
    شما هم می تونی اینطوری برداشت کنی که این یه اتفاق الهی !!! بوده به خاطر اینکه یه انگیزه قوی پیدا کنی برای درس خوندن !
    من خیلی وقتها که بهم می گن نمی تونی این کارو انجام بدی یه انگیزه قوی پیدا می کنم برای انجام دادنش و با موفقیت انجامش می دم ! دست آخرم تو دلم واسه اونایی که بهم گفتن نمی تونی از صمیم قلب دعا می کنم ، چون بدون اینکه بخوان باعث پیشرفت من شدن !
    البته همیشه هم اینطوری نیست !
    یه دبیر زبان داشتم سال سوم که به شدت با من چپ بود ( چون سر کلاساش نمی رفتم ! ) و یه بار که آخرای سال رفتم سر کلاسش می خواست منو پرتم کنه بیرون و کلی منو مورد لطف خودش قرار داد !
    نتیجش این شد که بالاترین نمره دیپلممو از درس زبان گرفتم ( چون خیلی بهم برخورد ! ) و سال پیش دانشگاهی کلی باهام رفیق بود و هوامو داشت ( با اینکه بازم سر کلاساش نمی رفتم !!! )
    تنها دبیری هم بود که بعد از کنکور از بکس کلاس و معاون و ... سراغ منو گرفت !
    الآن که فکر می کنم می بینم واقعا مدیونشم !

شما هم کاملا مشخصه که از این برخورد دبیرتون کلی انگیزه گرفتی ! نشونش هم این جملتونه ==>
    " بهش نشون میدم میتونم یا نه "

حداقل الآن تمام تلاشتو می کنی تا بهش ثابت کنی که می تونی !
    خلاصه اینکه اگه تو کنکور موفق شدی باید کلی ممنونش باشی !

الآن می دونم که کلی از پست من حرصتون گرفته و دوس دارین سر به تنم نباشه !
    ولی خوب خیلی زود به چیزایی که گفتم می رسین !

موفق باشی ! تو می تونی !
    Last edited by * BriAnNa *; 28-01-2009 at 14:16.

5. 4 کاربر از * BriAnNa * بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

جریان چی بوده ؟!
    من جدیدا یاد گرفتم از هر اتفاقی برداشت خوب می کنم !
    شما هم می تونی اینطوری برداشت کنی که این یه اتفاق الهی !!! بوده به خاطر اینکه یه انگیزه قوی پیدا کنی برای درس خوندن !
    من خیلی وقتها که بهم می گن نمی تونی این کارو انجام بدی یه انگیزه قوی پیدا می کنم برای انجام دادنش و با موفقیت انجامش می دم ! دست آخرم تو دلم واسه اونایی که بهم گفتن نمی تونی از صمیم قلب دعا می کنم ، چون بدون اینکه بخوان باعث پیشرفت من شدن !
    البته همیشه هم اینطوری نیست !
    یه دبیر زبان داشتم سال سوم که به شدت با من چپ بود ( چون سر کلاساش نمی رفتم ! ) و یه بار که آخرای سال رفتم سر کلاسش می خواست منو پرتم کنه بیرون و کلی منو مورد لطف خودش قرار داد !
    نتیجش این شد که بالاترین نمره دیپلممو از درس زبان گرفتم ( چون خیلی بهم برخورد ! ) و سال پیش دانشگاهی کلی باهام رفیق بود و هوامو داشت ( با اینکه بازم سر کلاساش نمی رفتم !!! )
    تنها دبیری هم بود که بعد از کنکور از بکس کلاس و معاون و ... سراغ منو گرفت !
    الآن که فکر می کنم می بینم واقعا مدیونشم !

شما هم کاملا مشخصه که از این برخورد دبیرتون کلی انگیزه گرفتی ! نشونش هم این جملتونه ==>
    " بهش نشون میدم میتونم یا نه "

حداقل الآن تمام تلاشتو می کنی تا بهش ثابت کنی که می تونی !
    خلاصه اینکه اگه تو کنکور موفق شدی باید کلی ممنونش باشی !

الآن می دونم که کلی از پست من حرصتون گرفته و دوس دارین سر به تنم نباشه !
    ولی خوب خیلی زود به چیزایی که گفتم می رسین !

موفق باشی ! تو می تونی !

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

6

خیلی ممنون ...
    پس عید تمرکزم روی امتحان نهاییه .

سوال دیگه ای که داشتم ( برای همین پرسیدم چند نفر اصفهانی هست ) من الان امام باقر شعبه 1 درس می خونم اما از اونجایی که از این مدرسه خیری ندیدم . می خوام پیش دانشگاهی برم سادات . می خواستم ببینم سادات معدل نهایی چند رو میگیره اصلاً خوب هست ؟ در کل نظر دوستان رو بدونم ..
    کلا" هم امام باقر و هم سادات از مدارس خیلی خوب هستن. هر کد.م رو رفتی ، رفتی دیگه...
    ولی مهم تر از همه خودتی.اول خودت رو بشناس و با توجه به قابلیت ها و علایق و هدفت ، تلاش بی نهایتی رو برای سال دیگت برنامه ریزی کن.
    فقط خودت.(کتاب ها رو به معنای واقعی ، حلاجی کن.)

پروفشنال Rainy eye's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

من سال سوم ریاضی ام و توی بعضی از درسها مشکل دارم از جمله :فیزیک و شیمی 2 ، عربی ( در حد صفرم ) وحسابان و هندسه / حالا موندم توی این عید که میاد یه عده میگن بشین سوالای امتحان نهایی حل بکن از اونجایی که 25 روز فرصت خوبیه خودم می خوام ضعفم توی این چند تا درس جبران کنم . اگه میشه منو راهنمایی کنید .

خیلیا فک میکنن شیمی2 بلد نیستن!!!!!!!!! ولی وقتی بیای واسه کنکور بخونی میبینی شیمی 3 خیلی نکته هاش بیشتر از اونه!!!!!! یعنی تستایی که از شیمی 2 میزنی خیلی راحت تر از تستای شیمی 3 به جواب میرسی!!!!!!واسه من که اینطوری بوده!!
    فیزیک 2 هم اگه وقتشو داشتی یه کلاسی چیزی برو!!!!!! 2 فصل اولش تو پیشم هست... به مشکل میخوری!!!!!!!!
    عربیو باید همش بخونی !!!!!!!! برعکس درسای دیگه که الان نباید خودتو درگیر تست کنی عربیو هرچی تست بزنی تسلطت بیشتر میشه!!!!
    حسابان وهندسه هم بخون دیگه... الان بچسب به امتحان نهایی ...
    البته من فقط نظرمو گفتم!!!!!!

اگه مدرسه سوالات سالهای قبل + راهنمای تصحیح سوالات رو بهتون می ده ، راهنماشو دقیق دقیق بخون تا با شیوه تصحیح برگه ها آشنا بشی !
    اینو خیلی دقت کن !!!!!!!!!!!!!

9. این کاربر از Rainy eye بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال behnam_n80's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سوال دیگه ای که داشتم ( برای همین پرسیدم چند نفر اصفهانی هست ) من الان امام باقر شعبه 1 درس می خونم اما از اونجایی که از این مدرسه خیری ندیدم . می خوام پیش دانشگاهی برم سادات . می خواستم ببینم سادات معدل نهایی چند رو میگیره اصلاً خوب هست ؟ در کل نظر دوستان رو بدونم ..[/quote]

آقا منم اصفانیم
    بعدشم سادات بودم ولی خوشم نیومد رفتم دانشگاه
    سادات در کل بهتره باقره(برنامه ریزی و کادره مشاوره ای خوبی داره)
    برا رفتن تو پیش هم خیلی باید قوی باشی تا قبولت کنند
    در ضمن اگه هم نتونسی مهم نیس
    خودت مهم تره مدرسه ای

داره خودمونی میشه wnba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بچه ها نظرتون راجع به غير حضوري واسه ترم 2 چيه؟شرايتشم بگيد اخه مدرسه خيلي وقتمو ميگيره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بچه ها نظرتون راجع به غير حضوري واسه ترم 2 چيه؟شرايتشم بگيد اخه مدرسه خيلي وقتمو ميگيره
    شرایط خاصی ندارد و هیچ فرقی ندارد تنها فرقش اینه که امتحان ترم 2 هست همین.

دوست من 2 راه دارد:
    1-اگر درس خون هستی یعنی درسهات خیلی خوبه مشکلی واست درست نمیکنه و مطمئن هستی درسهاتو پاس میکنیی و میتنونی غیر حضوری بگیری .

2-اگر درسهات خوب نباشه،غیر حضوری بگیری به ضررته چون ممکنه خیلی از دبیران نمرتو ندن.

انتخابش با خودت.

13. این کاربر از farhad_realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pesarebaba2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    2/1 جهان

پيش فرض

من اصلا برای آزمون فردا آماده نیستم. ای کاش میشد دو هفته برگردیم عقب....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •