تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 1137 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

دوستان یه چندتایی باز سوال برام پیش اومده! ممنون میشم جواب بدین:
    1. امروز داشتم با دبیر دیفرانسیلمون بحث میکردم، میگفت رمزینه وقتت رو میگیره. میخواستم بدونم اونایی که ازش استفاده کردن، وقت کم اوردن؟ من چند صفحه ای ازش خوندم و دیدم واقعا خوب توضیح داده. دلم نمیاد منصرفش بشم! درضمن دیگه چیا واسه دیفرانسیل خوبن؟

2. و اینکه من میخوام کنکور زبان تخصصی انگلیسی هم بدم. همینجا سرچ کردم و دیدم دوستان گفتن کتاب مبتکران خوبه. دیگه نظری ندارین؟
    سلام.به نظر من اصلا وابدا از کتاب رمزینه فاصله نگیر ،همینطور که الان بهش علاقه مند شدی بعد 1 مدت بشدت عاشقش میشی و فقط دوست داری دیفرانسیل بخونی.البته یکم کتابش زیاده ولی لازمه.کتاب خوب دیگه هم انتشارات کوله پشتی تالیف مهندس مهربان خیلی خوبه.(ولی از من میشنوی همین رمزینه رو ول نکن )
    برای زبان هم توضیحات شکوفه جان کامل و شامل بود.

2. 3 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یه چندتایی باز سوال برام پیش اومده! ممنون میشم جواب بدین:
    1. امروز داشتم با دبیر دیفرانسیلمون بحث میکردم، میگفت رمزینه وقتت رو میگیره. میخواستم بدونم اونایی که ازش استفاده کردن، وقت کم اوردن؟ من چند صفحه ای ازش خوندم و دیدم واقعا خوب توضیح داده. دلم نمیاد منصرفش بشم! درضمن دیگه چیا واسه دیفرانسیل خوبن؟
    منم هم نظر با معلمتون هستم البته بستگی به شخص داره یه مثال میزنم مثلا فصل 1 دیفرانسیل ازش 1 تست میاد که امسال یعنی کنکور 88 هیچی ازش تست نیومد حالا اگه بخوای این فصل از رمزینه بخونی خودت حساب کن چقدر طول میکشه حالا همین فصل میتونی از مثلا ابی قلمچی بخونی و به این توانایی هم برسی که تستی که ازش میاد جواب بدی من که پارسال تو ازمون های کانون فقط با اتکا به همین درس نامه های ابی قلمچی سوال های این بخش جواب میدادم
    حالا یه موقع هم هست که میبینی یه بخشی مشکل داری چیزی متوجه نمیشی اون موقع می ارزه که بری سراغ رمزینه مثلا بزار دیفرانسیل 2 بیاد اون موقع کتاب باید بخوری
    در کل این نظر شخصی من بود فقط در مورد رمزینه هم نیست کلا اعتقادم بر این توی هر درسی مثلا فصل 1 فیزیک پیش هیچ وقت نمیام وقت بزارم از روی جزوه کتاب کمکی کلی وقت بزارم بخونم چون به جرات میتونم بگم هیچ فایده ای نداره و فقط توی این فصل باید تست زد و نوع های مختلف مسائلش دید یه جایی هم هست که اصلا تست نمیزنم و همین به خوندن کتاب های اموزشی اکتفا میکنم مثل شیمی
    خیلی زیاد حرف زدم شرمنده

4. 3 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای دین و زندگی انتشارات کتاب سبز(یا همین خیلی سبز) خوبه واسه عربی هم اگه آموزش می خوای نشر الگو خوبه
    فیزیک هم اگه یه کتاب معمولی خوب می خوای اندیشه سازان های قدیمی خوبن ولی اگه سطح بالا می خوای(واسه درصدای بالای 90) نشر الگو عالیه
    دین و زندگی انرژی اتمی و مهر و ماه خیلی بهتر از کتاب دین و زندگی کتاب خیلی سبز هستن.

6. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من عربی 80% زدم البته سال 87 وقتی دوستم کتاب سبز بهم نشون داد موندم طرف با این همه ادعا این کتابو داده بیرون نمی دونم خودش می خونه چیزی می فهمه.
    آقای پیروز تو سایتش گفته انتشاراتی پیدا نمی شه همه کتاباش خوب باشه ولی من نمی دونم این اندیشه سازان چه مدیره قوی داشته که هیچ کتاب بدی توش پیدا نمی شه.حیف که تعطیل کرد.
    در مورد املاش میتونی بری تو سایت انتشارات دریافت نمونه شو دانلود کنی واقعا اونم حرف نداره.
    فیزیکم سجاد فولادی قلعه این کتاب فارو معرفی کرده بود من ندیدم برای رمزینه رو دیدم خوب بود برای اینم اگه نویسنده های اندیشه سازان نوشته باشن حرف نداره.
    وقتی من رفتم کتاب فیزیک بگیرم فروشنده بهم گفت کتاب فیزیک اندیشه سازان قدیم حتی از انتشارات فار هم بهتره .بهم گفت با این که مولفان فیزیک فار همون مولفان اندیشه سازان قدیم هستند اما فیزیک اندیشه سازان قدیم جواب های مفهومی تری داره.فکر کنم مدیر اندیشه سازان قدیم دکتر فرهاد میثمی بود که مولف کتاب های زیست اندیشه سازان بود.واقعآ کارش درست بود.
    در مورد کتاب های دکتر سبطی هم شک نکنید که عالی هستند.

8. این کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینو گفتی یاد مقدمه هاش افتاد که مقدمه ای مینوشت من که هر کتابی میگرفتم مقدمه ناشر حتما میخوندم چون خیلی جالب بود اسم مدیرش فکر کنم فرهاد میثمی بود درسته؟ الان کجاست؟ آخرین مقدمش این بود که مثل یه کرمی که پیله میبنده میخوابیم و بعد از مدت ها مثل یک پروانه بیرون میاد(منظورش انتشارات اندیشه سازان بود) حالا کسی خبری از انتشارات جدید نداره؟؟؟
    مدیر اندیشه سازان دکتر فرهاد میثمی بود که مولف کتاب های زیست اندیشه سازان بود واقعآ کارش درست بود.اندیشه سازان مثل بیشتر انتشارات امروزی فقط به خاطر یک کتاب معروف نبود بلکه همه ی کتاب هاش عالی بود و مطالب کتاب های اندیشه سازان قدیم حتی از زمان کنکور های زمان خودش جلوتر بود.من وقتی رفتم کتاب فیزیک بگیرم فروشنده به من گفت که فیزیک اندیشه سازان قدیم حتی از فیزیک فار هم مفهومی تره.
    در مورد کتاب های دکتر سبطی هم شک نکنید که عالی اند.

10. 2 کاربر از mostafa_360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه herfei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه میشه نام کتاب ها و مولف های کتاب های فیزیک اندیشه سازان که همه میگن خوبه رو بگین
    آخه هریکی مولفشو یه چیزی میگه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

اگه میشه نام کتاب ها و مولف های کتاب های فیزیک اندیشه سازان که همه میگن خوبه رو بگین
    آخه هریکی مولفشو یه چیزی میگه
    فیزیک 1 و 2 پایه مولفان(یک جلد): احمد مصلایی-محمد محتشم-سید مرتضی حیدری نزاد-حسن حمدالله پور
    فیزیک 3 : دکتر فرین کمانگر- مهندس آرش زاهدی
    فیزیک پیش اطلاعی ندارم ولی رمزینه هم تو فیزیک پیش خیلی خوب کار کرده مولف: محمدرضا ونکاله

13. 3 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من برای زبان فارسی موندم چی بگیرم؟
    یعنی منتظرم کتاب دکتر سبطی(انتشارات دریافت) بیاد اونو بگیرم ولی تا آخر مهر میاد
    راستی رفتم کتابفروشی از همین دکتر سبطی اندیشه سازان داشت برای زبان فارسی اینو بگیرم بهتره یا وایسم انتشارات دریافتش بیاد؟میترسم اندیشه سازانه مطالبش قدیمی باشه
    تو رمزینه هم شک دارم بگیرم
    لطفا راهنمایی کنید چکار کنم
    هندسه تحلیلی چی خوبه؟
    یه کتاب کلاس رمزینه دارم که جلدش آبیه و قدیمیه و زیاد با مطالبش حال نمیکنم ولی کتابای کلاس جدیده رمزینه رو که میگرم(جلدشون سفید) خیلی خوبن
    میارزه برم یه جلد سفیدش رو بگیرم برای هندسه تحلیلی یا به همین آبیه سر کنم
    Last edited by clickestan; 12-10-2009 at 12:15.

15. این کاربر از clickestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

سلام
    واسه آموزش هندسه پایه و گسسته چه کتابایی رو پیشنهاد می کنید؟
    به نظرتون تستای نوبل واسه گسسته خوبه ؟
    سلام
    نوبل زیاد تعریفی نداره
    هندسه پایه: گاج هندسه 1 عالی ترین کتاب هندسه ی یکیه که مندیدم (ازبین اندیشه سازان و انرژی اتمی و گاج و خوشخوان)
    هندسه 2 برعکس اگه نظر منو بخواین میگم گاج آشغاله (خیلی خارج کتاب داره یا مطالب بدرد نخور) و اندیشه سازان عالیه + انرژی اتمی من فصل اندیشه سازان 2 رو خوندم الانم دارم نشر الگو میزنم!

گسسته هم جدیدا کتاب خوب زیاد شده: گاج سفید من خوشم اومده آموزشش حرف نداره به نظرم رمزینه هم عالیه و خوشخوانم تستای توپی داره که شرط لازمه برای گسسته اما نه کافی (پاسخ تشریحی و آموزش درست حسابی نداره)

17. 3 کاربر از AEZ_Best بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

یه کتاب کلاس رمزینه دارم که جلدش آبیه و قدیمیه و زیاد با مطالبش حال نمیکنم ولی کتابای کلاس جدیده رمزینه رو که میگرم(جلدشون سفید) خیلی خوبن
    میارزه برم یه جلد سفیدش رو بگیرم برای هندسه تحلیلی یا به همین آبیه سر کنم
    دوست عزیز میشه یکم در مورد کتاب کلاس خودت که داری بگی ؟ چون منم همین مشکل دارم اینی که من دارم چاپ 86 یا 85 (تاریخ چاپ نداره) و 398 صفحست پشت جلدش کلا آبیه میشه بگی مال تو چند صفحه است و و تو چه سالی چاپ شده؟ حالا این جدیده چند صفحه است که میگی خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •