تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 940 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

پروفشنال Damian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

من اين بازي را دانلود كردم با نصب هيچ مشكلي نداشتم

در قسمت Become a legend بعد از يك فصل بازي مياد بيرون شنيدم يك فايل يك گيگ بايد وجود داشته باشه در داخل dvd بازي اگر همچين فايلي هست لطفا لينكش بزاريد اگر مشكل چيز ديگري است راهنماييم كنيد با سپاس
    فکر کنم مشکل کرک داشته باشی تا حالا هم کسی لینک دانلود کرک سالم بازی رو نگذاشته

2. این کاربر از Damian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اقا این بازی با کارت گرافیک 8500GT 512MB geforce مناسبه براش تا بتونیم روی hight بازی کنیم یا خیر؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اقا این بازی با کارت گرافیک 8500GT 512MB geforce مناسبه براش تا بتونیم روی hight بازی کنیم یا خیر؟
    سیستم من هم دقیقا همینه و 2008 رو تونستم رو های بازی کنم.البته موقع صحنه آهسته کمی و فقط کمی گیر میکرد.ولی همونطور که میگن 2009 سیستمش بهتر از 2008 شده.یعنی گرافیک بالایی نمیخواد تا همه بتونن بازی کنن.به همین خاطر 100% میادهمون 8500 بگیر قیمتش هم مناسبه

5. این کاربر از EASPORTS-FIFA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

البته سیتم من این نیست

به خاطر این بازی میخوام سیستمم را ارتقا بدم

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

توBecome a legend بعد از اولین بازی تیم کالیاری من رو خرید . ولی الان اصلا تو خود مسابقه نمیره و فقط یه گزینه هست به نام to next match که اونجا هم دوتا گزینه هست .1-training match , و 2-skip match . اولی که تمرین هست و تو تیم ذخیره ها هستم مثل اینکه . دومی هم میزنم اون مسابقه تموم میشه بدونه اینکه وارد بازی بشه .
    اصلا تا حالا من نتونستم برم تو بازی همه چیز تو منو هست .
    باید چیکار کنم ؟

داره خودمونی میشه kaktuz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Malmö

1 سلام

دوست عزيز بايد تو تمرينات حاضر بشي تا مربي تيم اجازيه بازي در مسابقات را به شما بدهد

9. این کاربر از kaktuz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان شرمنده این سوال تکراری رو میکنم ولی خواهشا جواب بدین:
    cpu 3.2 (فول نیست)
    ram:1gig
    vga:nvidia geforce 5200
    سیستم من اینه و میخوام بازی رو در حالت نرمال بازی کنم؟میشه؟
    چون تنها بازی که با کامپیوتر انجام میدم همینه، نمیخوام کارت گرافیک بالا بخرم چقدر باید گرافیک رو ارتقا بدم؟

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز بايد تو تمرينات حاضر بشي تا مربي تيم اجازيه بازي در مسابقات را به شما بدهد
    یعنی من باید training match رو برم دیگه ؟
    این جوری که همه بازی ها تموم شد .....

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

[FONT='Tahoma','sans-serif']آقا[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']به[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']خاطر[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']گذاشتن[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']عکس[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']از[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']بازی[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']واقعاً[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']دستت[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']درد[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']نکنه[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']عکسها که نشون میده شاهکاره مخصوصاً اون لیگ قهرمانان که ترکونده.[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']ما که توی رامسر هستیم هنوز بازی نیومده امروز برم سئوال کنم ببینم بازی رو آورده.[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']فعالاً دارم با همون عکس ها بازی می کنم!!!!!!!!!!!!![/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']در ضمن فایل [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Settings[/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بازی رو دانلود کردم . همه چیز روی [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']Good [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] بود.[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']اینم سیستمم:[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']Nvidia 8600GT 512[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']CPU: Intel Pentium 4 3.00GHz[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']RAM: 2GB[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']یه چیزی یادم رفت:[/FONT]
    [FONT='Tahoma','sans-serif']بازی فقط [/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif']PPPPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS SSSS[/FONT]

پروفشنال beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوستان این نکته رو بگم که زیاد به این specifacitons خود بازی توجه نکنید

چون فقط به اعداد توجه میکنه مثلا اگه گرافیک رمش 512 باشه اصلا به ddr2 یا ddr3 بودنش توجه نمیکنه

فقط همون عدد (چون براش اینجوری تعریف شده)

پس زیاد ناراحت یا دلخوش اون good یا ok نباشید

براتون یه مثال از سیستم خونه و شرکت رو میزارم

این وضعیت سیستم خونه هستش که فقط cpu رو OK زده یعنی قابل قبوله بقیه حله

در صورتی که در بالاترین تنظیمات به خوبی بازی اجرا میشه

این هم سیستم شرکت هستش که در ظاهر قوی تر هستش

specifacitons بازی همه گزینه ها رو good یعنی خوب (بهتر از ok که قابل قبول حساب میشه)

در این سیستم بازی روی همون تنظیمات با افت زیادی اجرا میشه

چون که این کارت گرافیکش 8400gs با رم 512 ddr هستش و میدونید که سری gs اصلا برای بازی خوب نیست و کم میاره

ولی گرافیک سیستم خونه 7300gt با رم 256 ddr2 که میدونید دیگه با اینکه سری 7 هستش ولی قوی تر از سری 8

و رم های سیستم شرکت kingston دوئل چنل نیست و باسشون 667 که زیاد بالا نیست

رم های سیستم خونه دوئل چنل باس 800 و از سری gold ocz که خیلی کارش درسته

از این چند مثلا دیگه بقیه قطعه ها رو هم فکر کنم متوجه شدید منظورم رو

تمام قطعات اعم از هارد و مادربرد روی اجرای بازی تاثیر داره فقط این 4 مورد نیست که اشاره شده

پس تا خودتون بازی رو تست نکردید نمینونید حقیقت رو متوجه بشد

البته فراموش نشه که حتما آخرین درایور گرافیک و آخرین ورژن directx رو نصب کنید که خیلی تاثیر داره

دوستان باز هم سوال میکنم شما وقتی اون آپشن فایل آخری که در این تاپیک معرفی شده که کلی فایل داخلشه

وقتی شما اونو کپی میکنید save data setting یا هر جایی دیگه که ازتون سیو میخواد سرعت سیو شدن پایین نمیاد ؟

من چک کردم دیدم بعد از کپی آپشن فایل سنگین به بازی روی سرعت سیو خیلی تاثیر بدی میزاره

14. 6 کاربر از beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •