تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 275 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

شبكه‌هاي انيميشن و خانواده در راهند

قائم‌مقام ضرغامي: شبکه ورزش از رقابت‌های المپیک سراسري مي‌شود

ایسنا شنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۴۴

قائم مقام رييس سازمان صداوسیما با اشاره به راه‌اندازی نسل سوم فرستنده دیجیتال در کشور تا چند ماه آینده گفت: علاوه بر شبکه‌هایی همچون آی‌فیلم، نمایش، بازار، شما، مستند در آینده نزدیک شبکه‌های انیمیشن و خانواده راه‌اندازی می‌شود.

حجت‌الاسلام سید رمضان موسوی مقدم اظهار کرد: ما در حال توسعه شبکه‌های ارتباطی هستیم و در این خصوص کارهای تحقیقاتی iptvو ipmedia انجام شده است و مقدمات آن در حال فراهم شدن است تا در اختیار مردم قرار بگیرد.

وی ادامه داد: علاوه بر شبکه‌هایی همچون آی‌فیلم، نمایش، بازار، شما، مستند در آینده نزدیک شبکه‌های انیمیشن و خانواده راه‌اندازی خواهد شد.

قائم مقام رييس سازمان صداوسیما درباره‌ي پخش سراسری شبکه ورزش گفت: این شبکه در تهران قابل دریافت است و در صورتی که نسل سوم فرستنده‌ي دیجیتال در کشور راه‌اندازی شود تمام استان‌ها می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی با بیان این که شبکه ورزش در استان‌ها به صورت مستقل پخش می‌شود، افزود: ما در حال برنامه‌ریزی هستیم تا در ایام رقابت‌های المپیک از ظرفیت‌های شبکه ورزش بیشتر استفاده شود.

موسوی مقدم با بیان این که پخش رقابت‌های المپیک لندن تنها به شبکه ورزش منحصر نخواهد شد، خاطرنشان کرد: همه‌ي شبکه‌ها سیما برای المپیک برنامه دارند و شبکه سه سیما در کنار شبکه ورزش به صورت مستقیم این رقابت‌ها را پخش خواهد کرد.

وی با بیان این که شبکه ورزش به صورت تخصصی‌تر به پخش رقابت‌های المپیک 2012 لندن خواهد پرداخت، افزود: سعی داریم تا این شبکه را برای پخش رقابت‌های المپیک از مدار تهران خارج کرده و آن را اختیار دیگر استان‌ها قرار دهیم.

2. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وی با بیان این که شبکه ورزش در استان‌ها به صورت مستقل پخش می‌شود،
    ئی که گفتی یعنی چه؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آغاز پخش سریال «راه طولانی خانه» از امروز/ رضا کیانیان روی آنتن شبکه یک

خبرگزاری فارس: مجموعه تلویزیونی «راه طولانی خانه» از امروز سه‌شنبه روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود.

این سریال 30 قسمتی که داستانی خانوادگی و اجتماعی دارد، درباره مردی است که تلاش می‌کند به هر نحو ممکن خواسته‌های سه فرزندش را برآورده کند اما به‌دلیل مشکلات مالی از عهده این امر برنمی‌آید و تصمیم می‌گیرد در ازای برعهده گرفتن یک تصادف رانندگی پولی به دست بیاورد اما...

رضا کیانیان، افسانه بایگان، مهروز ناصرشریف، خاطره حاتمی و شهرزاد کمالزاده از بازیگران اصلی این سریال هستند که سه شنبه ساعت 22:15 به مدت 45 دقیقه از شبکه یک پخش می‌شود.

سریال «راه طولانی خانه» به تهیه‌کنندگی محمدرضا تخت کشیان وکارگردانی رضاکریمی کاری از گروه مجموعه های تلویزیونی شبکه یک است که توسط علیرضا مسعودی و مصطفی زندی در 30 قسمت نوشته اند.

سریال تلویزیونی راه طولانی خانه که این پس شنبه تا چهارشنبه هر هفته ساعت 22:15 از شبکه یک پخش خواهد شد.

سایر عوامل سازنده سریال «راه طولانی خانه» عبارتند از: مدیر تولید: محمد یمینی، مدیر برنامه ریزی و دستیار کارگردان: احسان سجادی حسینی، منشی صحنه: مرجان تاجیک، مدیر تصویربرداری: علیرضا وداد تقوی، صدابردار: جواد مقدس، طراح صحنه و لباس: کامیاب امین عشایری، طراح گریم: مجید اسکندری، مدیر تدارکات: مهرداد زحمتکش، عکاس: مریم تخت کشیان، روابط عمومی: افسانه فراهانی.

5. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

امين تارخ به «گپ» آي‌فيلم مي‌آيد

ایسنا سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۱

برنامه «گپ» كه هر هفته پنجشنبه شب‌ها با اجراي رامبد جوان‌ و اشكان خطيبي به روي آنتن شبكه آي‌فيلم مي‌رود،‌ پنجشنبه اين هفته ـ 18 خرداد ماه ـ با حضور امين تارخ، بازيگر تئاتر، سينما و تلويزيون همراه است.

امين تارخ پنجشنبه اين هفته با حضورش در برنامه‌ي گپ درباره‌ي زندگي شخصي‌اش از دوران كودكي تاكنون صحبت مي‌كند.

اين بازيگر در رابطه با اينكه چطور به عرصه‌ي تئاتر و سينما راه پيدا كرده است و از فعاليت‌هاي علمي ـ آموزشي خود و تمام اطلاعاتي كه مردم دوست دارند از هنرمندان به دست بياورند صحبت مي‌كند.

«گپ» برنامه‌ای است به کارگردانی رامبد جوان که به زندگی خصوصی هنرمندان می‌‌پردازد. در این برنامه میهمانان در گفت‌وگویی متفاوت در مورد بخش‌های کمتر شنیده شده زندگی‌شان صحبت می‌کنند. اين برنامه پنجشنبه ها ساعت 22 و 15 دقيقه از آي‌فيلم پخش مي‌شود.
    Last edited by poonel; 05-06-2012 at 18:20.

7. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سريال مهران مديري 30 قسمتي مي‌شود
    خشايار الوند: شخصيت‌هاي «قهوه تلخ» ديگر به حال برنمي‌گردند

ایسنا سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۱

سري جديد مجموعه «قهوه تلخ» كه توزيع سه مجموعه‌ي آن پيش از اين انجام شده، در 30 قسمت توليد خواهد شد.

خشايار الوند كه به همراه اميرمهدي ژوله، نگارش مجموعه‌ي «قهوه تلخ»‌ را انجام ‌مي‌دهد، گفت: مجموعه‌ي جديد «قهوه تلخ» قرار است در 10 فصل سه قسمتي و در مجموعه‌ي 30 قسمتي توزيع شود؛ تا به حال سه فصل از آن توزيع شده و هفت فصل ديگر باقي مانده كه توزيع خواهد شد.

الوند خاطرنشان كرد:‌ نگارش «قهوه تلخ» همچنان ادامه دارد و تصويربرداري در لوكيشن اصلي سريال در حال پيگيري است.

نويسنده «قهوه تلخ» تاكيد كرد: داستان «قهوه تلخ» در زمان گذشته ادامه پيدا مي‌كند و كاراكترها ديگر به زمان حال، برنمي‌گردند.
    Last edited by poonel; 05-06-2012 at 18:20.

9. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

به احترام نقش مالک اشتر خیلی از کارها را نمی‌توان انجام داد

خبرگزاری فارس سه‌شنبه ۱۶ خرداد ۱۳۹۱

داریوش ارجمند بازیگر پیشکسوت و ایفاگر نقش مالک اشتر در مجموعه امام علی(ع) گفت: ایفای این نقش زندگی من را سخت کرده است و به احترام مولایم خیلی کارها را نمی‌توانم بکنم و خیلی جاها نمی‌توانم بروم.

«داریوش ارجمند» در پاسخ به اینکه برای ایفای نقش مالک اشتر در سریال امام علی(ع) چقدر تحقیق داشتید؟ عنوان داشت: من تحصیل کرده تاریخ هستم و تخصصم تاریخ اسلام است، ضمن اینکه من شاگرد شریعتی بودم و تاریخ اسلام را خیلی خوب می‌شناختم. مشکلی هم برای شناخت شخصیت مالک اشتر وجود نداشت.

ارجمند اظهار داشت: آقای میرباقری قصه را نوشته بود و تحقیقات را خودم انجام دادم. شخصیت مالک اشتر با آنچه در فیلمنامه نوشته شده بود، مطابقت تاریخی داشت اما بار دراماتیکی که باید رویش انجام می‌شد، انجام شد. برای اینکه شما تاریخ را از کجا دیده‌اید؟ آقای میرباقری از منابعی که وجود داشت عدول نکرده و خیلی جاها نیز کسر گذاشته است. میرباقری در سریال امام علی(ع) هیچ حرفی از حضرت زهرا(س) نزده است، به خاطر بحث وحدت اسلامی.

وی درباره اینکه آیا عدم طرح این موضوع به سریال ضربه زده است؟ پاسخ داد: خیر. اتفاقا آقای میرباقری به سلامت از این بخش عبور کرده است.

این بازیگر پیشکسوت همچنین درباره شاخص‌ترین نقشی که تا به حال ایفا کرده، تصریح کرد: نمی‌توانم بگویم. همه نقش‌هایم را دوست دارم. همه نقش‌هایم مثل بچه‌هایم هستند. در سینما من فیلم «ناخدا خورشید» را خیلی دوست دارم، آدم برفی، سگ‌کشی، اعتراض و... را هم بسیار دوست دارم و در تلویزیون نیز به نظر من سریال امام علی(ع) بهترین است.

ارجمند راجع به این انتخابش در تلویزیون توضیح داد: برای اینکه نقش «مالک اشتر» را عالی بازی کردم و حتی بالاتر از عالی. برای اینکه مردم بعد از 20 سال و حضور در نقش‌های مختلف، هنوز من را به نام «مالک اشتر» می‌شناسند. البته این موضوع زندگی من را سخت کرده، برای اینکه من به احترام مولایم خیلی کارها را نمی‌توانم بکنم و خیلی جاها نمی‌توانم بروم. مثلا نمی‌توانم به یک باشگاه بیلیارد بروم و بازی کنم چون دوست ندارم یک پسربچه 15 ساله من را ببیند و بگوید مالک اشتر را دیشب دیدم داشت بیلیارد می‌زد.

وی درباره وجود این تعهد در سایر بازیگران سینما و تلویزیون نیز گفت: من کاری به بقیه هنرمندان ندارم و نسبت به اعتقادم متعهد هستم. من دائم مست می‌شوم و معتادم. معتادم به عقایدم و مست می‌شوم با تفکراتم.

وی همچنین درباره سری دوم سریال «ستایش» و حضورش در آن گفت: در سری دوم این سریال حضور خواهم داشت البته متن هنوز در حال نگارش است.

وی ادامه داد: در این سریال من همان نقش سابق را خواهم داشت، فقط در شرایطی که زمان عوض شده است.

ارجمند در پاسخ به این سوال که آیا قرار است «ستایش» مانند سایر سریال‌های تلویزیونی پس از فراز و نشیب‌های بسیار، عاقبت به خیر شده و پدر همسرش را به سزای اعمالش برساند؟ تصریح کرد: خیر. چنین نیست. اصلا از این پدر سالم‌تر وجود ندارد. چرا ناسالم است؟ شما بیایید به دانشگاه‌ها و مدارس دخترانه سری بزنیم، همه می‌گویند آرزو داریم پدری مانند حشمت فردوس داشته باشیم؛ این مطلب مربوط به آمارهای میدانی است.

وی افزود: کسانی که چنین حرف‌هایی را می‌زنند گرفتار عادات مالوف خود هستند، نمی‌توانند تحمل کنند مردی نه قمارباز باشد، نه عرق خور باشد، نه زن دوم داشته باشد و فقط خانواده‌اش را بغل کرده باشد.

این پدر تنبه خود را اعلام کرده ولی این دختر جوان که عروسش است، دوست ندارد راحت زندگی کند و می‌خواهد غصه بخورد. خود کرده را تدبیر نیست. آنچه شرط بلاغ بود او به پسر و عروسش می‌گوید ولی آن‌ها توجه نمی‌کنند.

11. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

پليس‌بازي حسين ياري در «هوش سياه» آغاز مي‌شود

روزنامه جام جم، چهارشنبه 17 خرداد 1391

حسين ياري و اميررضا دلاوري بزودي مقابل دوربين «هوش سياه 2» به كارگرداني مسعود آب‌پرور مي‌روند تا نقش‌هاي اصلي اين سريال را بازي كنند.

ياري در سري اول اين سريال نقش فرمانده نيروي انتظامي در حوزه جرائم رايانه‌اي را بازي مي‌كرد و در سري دوم اين سريال نيز در همين نقش بازي مي‌كند. دلاوري هم يكي از همكاران او در گروه پليس است.

تاكنون كيهان ملكي، حسين سحرخيز و كاظم هژيرآزاد به‌عنوان چهره‌هاي تازه اين مجموعه در كنار كيكاووس ياكيده، حميد ابراهيمي، هرمز سيرتي، سپهر گودرزي و ميثاق جمشيدي مقابل دوربين رفته‌‌اند. در روزهاي آينده زهرا سعيدي نيز به جمع اين بازيگران خواهد پيوست.

كيكاووس ياكيده در سريال هوش سياه نقش تبهكاري به نام كامران را بازي مي‌كند. سري اول هوش سياه با دستگيري او به پايان رسيد و سري دوم اين سريال با فرار كامران از زندان آغاز مي‌شود. فيلمنامه هوش سياه را آرش قادري نوشته و تهيه‌كنندگي آن به عهده سيد مرتضي فاطمي است.

تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «هوش سياه2» كه از ابتداي خرداد در لوكيشن زندان واقع در دهكده مقاومت تهران كليد خورد، همچنان ادامه دارد. سري جديد مجموعه تلويزيوني هوش سياه در 26 قسمت 45 دقيقه‌اي توليد خواهد شد و طبق برآورد اوليه احتمالا در ماه‌هاي ابتدايي سال 92 روانه آنتن شبكه 3 خواهد شد.

تصويربرداري اين مجموعه در مقطعي يك ماهه در يكي از كشورهاي همسايه انجام خواهد شد كه تاكنون تركيه و آذربايجان گزينه‌هاي جدي‌تري در اين زمينه هستند.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

با آماده سازی دکور برنامه/
    "هفت" بدون تهیه کننده آماده پخش می شود

خبرگزاری مهر چهارشنبه 17 خرداد 1391
    1391با این که هنوز خبری از انعقاد قرارداد تهیه کننده برنامه هفت نیست دکور اصلی این برنامه در حال ساخت است و افراد مختلفی در جلساتی پیاپی برای تهیه کنندگی این برنامه با مدیر شبکه سوم دیدار داشته اند.
    آماده سازی دکور برنامه هفت نشان می دهد که این برنامه در آینده ای نزدیک روی آنتن خواهد رفت.

آخرین اخبار حاکی از این بود که محمود گبرلو به عنوان مجری این برنامه را اداره خواهد کرد. با این وجود موارد مذکور در حد توافق های اولیه به صورت رسمی، منعقد نشده باقی مانده و هنوز خبری رسمی از سوی شبکه سوم یا روابط عمومی صدا و سیما در این زمینه منتشر نشده است.

محمد خزاعی برای تهیه کنندگی و اکبر نبوی و نادر طالب زاده گزینه های اعلام شده قبلی برای اجرا بوده اند که همکاری آنها منتفی شد.

پیش از این فریدون جیرانی این برنامه را اجرا می کرد که اکنون در حال بررسی تولید یک سریال تلویزیونی است.

15. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آخرین خبر از وضعیت جسمانی محمد علی کشاورز

باشگاه خبرنگاران، چهارشنبه 17 خرداد 1391

علي كشاورز،برادر محمدعلي كشاورز در خصوص وضعيت او گفت:وضعيت برادرم رو به بهبود است،ولي براي خوب شدن شكستگي پايش بايد 3 ماه در منزل بستري باشد.

وي افزود:حدود يكسال از بستري شدن برادرم و بيماري او مي‌گذرد،ولي هنوز نياز به استراحت و حركت نكردن به منظور دستيابي به بهبودي كامل دارد.

وي خاطر نشان كرد:خدا را شكر،حال بردارم خوب است و اميدوارم با دعاي مردم،هرچه زودتر سلامتي كامل خود را به دست آورد.

17. 3 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

حميد لولايي، بهنوش بختياري و پروين قائم‌مقامي از بازيگراني هستند كه به سري دوم اين مجموعه اضافه شده‌اند
    «خانه اجاره‌اي» به شاهد احمدلو رسيد

روزنامه جام جم، پنجشنبه 18 خرداد 1391

پيش توليد سري دوم مجموعه «خانه اجاره‌اي» در شبكه 3 سيما آغاز شد. اين مجموعه را شاهد احمدلو در 75 قسمت كارگرداني مي‌كند.

حميد لولايي، بهنوش بختياري، عباس جمشيدي، اشكان اشتياق و پروين قائم‌مقامي از بازيگراني هستند كه در سري دوم اين مجموعه به جمع بازيگران خانه‌ اجاره‌اي اضافه شده‌اند. فيلمنامه اين سريال به سرپرستي اميربرادران در حال نگارش است.

شهين تسليمي، مهران غفوريان، امير كاظمي، بهشاد مختاري، آرش نوذري و نعيمه نظام دوست بازيگراني هستند كه در سري اول خانه اجاره‌اي حضور داشتند و در سري دوم نيز در كنار بازيگران جديد، نقش‌هاي اصلي را بازي خواهند كرد.

خانه اجاره‌اي داستان ساكنان يك آپارتمان است كه قديمي‌ترين ساكنان آن خانواده‌اي است كه چند پسر و دختر دارد. نقش مادر خانواده را شهين تسليمي بازي مي‌كند و جهان، جمال و جلال پسران او هستند كه نقش‌هاي آنها را آرش نوذري، بهشاد مختاري و حميد ليقواني بازي مي‌كنند. اين 3 برادر صاحب يك سوپرماركت هم هستند كه در كنار آپارتمان آنها واقع شده است. غفوريان هم يكي ديگر از پسران اين خانواده است.

حميد رحيمي، يكي از تهيه‌كنندگان خانه اجاره‌اي با ذكر اين نكته كه در سري جديد، يك مغازه جگرفروشي هم در كنار آپارتمان راه‌اندازي خواهد شد، درباره نقش لولايي و بختياري به جام‌جم گفت: در سري دوم خانه اجاره‌اي اين دو بازيگر به عنوان پدر و دختر به آپارتمان نقل مكان مي‌كنند و با ورود آنها به ساختمان ماجراهاي جديدي شكل مي‌گيرد.

وي افزود: يكي از واحد‌هاي آپارتمان هم تبديل به پانسيون مي‌شود.اين پانسيون يكي از مهم‌ترين واحدهايي است كه بيشتر قصه‌هاي فيلمنامه در آنجا اتفاق مي‌افتد . در هر قسمت مهمان يا مهماناني به اين پانسيون وارد مي‌شود و با خود قصه‌اي را به سريال مي‌آورد.اين مهمانان شغل‌هاي مختلفي دارند. در يك قسمت يك گروه نوازنده به آپارتمان مي‌آيد و در قسمتي ديگر يك پزشك يا يك ورزشكار و در يك قسمت هم گروهي دزد به عنوان مسافر به پانسيون مي‌آيند.

رحيمي گفت: بازيگران مهمان خانه‌ اجاره‌اي چهره‌هاي معروف هستند كه با حضور آنها، سريال ديدني‌تر خواهد شد.

كيوان جمالي، دستيار يك كارگردان و برنامه‌ريز خانه اجاره‌اي هم درباره روند توليد اين سريال گفت: از هفته آينده تست لباس و گريم را آغاز مي‌كنيم. طبق برنامه‌ريزي تلاش مي‌كنيم كه سريال را اول تير كليد بزنيم.

جمالي كه در سريال‌هايي مانند ساختمان پزشكان و مسافران نيز به عنوان دستيار يك كارگردان و برنامه‌ريز حضور داشته درباره بازيگران مهمان سريال گفت: با آوردن بازيگران جديد و معروف به خانه اجاره‌اي سعي مي‌كنيم كه بازيگران و شخصيت‌هاي قصه تكراري و خسته‌كننده نشوند.

نادر كاشاني ديگر تهيه‌كننده مجموعه خانه اجاره‌اي است. وي يكي از اولين تهيه‌كنندگان سريال‌هاي 90 شبي طنز تلويزيون است. از كارهاي او مي‌توان به توليد مجموعه زيرآسمان شهر اشاره كرد. شاهد احمدلو هم از كارگردانان جوان سينما و تلويزيون است كه در كارنامه كاري خود فيلم‌هاي كمدي« چند مي‌گيري گريه كني» و« اگه مي‌توني منو بگير »را دارد و براي تلويزيون سريال طنز «سه دونگ، سه دونگ» را كارگرداني كرده است.

سري اول خانه‌ اجاره‌اي را كه اواخر سال 90 روانه آنتن شد، رامين ناصرنصير كارگرداني كرد و بازيگراني مانند نادر سليماني، بيژن بنفشه‌خواه، ارژنگ اميرفضلي، نصرالله رادش و... در آن بازي مي‌كردند.
    Last edited by poonel; 07-06-2012 at 05:56.

19. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •