تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 299 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

fifa 09 چرا اینقدر آسونه !!؟
    من بار سومی که بازی کردم رفتم روی ورد کلاس !
    با بارسلونا 12 تا تو 4 دقیقه ای به والنسیا زدم !
    گفتم شاید دروازه بانش ضعیفه. دروازه رو هم پروفشنال کردم بازم رئال رو له کرد.
    بازیکنای حریف یار گیری نمیکنن! من به هر کس که بخام پاس میدم!
    از همه حالتی هم میشه گل زد!
    روی هوش کامپیوتر تو این فیفا کار نشده زیاد !

اگه نباشه جاش خالی می مونه tosan622's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بعد از دو روز نوشته منو گذاشتن توی صفحه 233 که اصلا هیچ کس بهش نگاهم نکنه.
    به هر حال من دوباره مینویسم.

سلام خدمت همگی.

خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
    چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام خدمت همگی.

خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
    چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
    سلام این مشکل چند بار مطرح شده.باید devdataجدید رو دانلود کنی و جایگزین devdataتو my documentو فایل data تو فیفا کنی.چند صفحه قبل .یا تو گوگل بنویس حل مشکل گیم پد در فیفا 09

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

هر کاری کردم نشد
    این اسم کی پد میتونه کسی برام درست کنه pc twin shock
    اون تنظیمات دستت که در بازی میخوای بگو تا برات یکی از این devdata برات بسازم ولی باید بعد از دانلود کردن در مسیر x:\FIFA 09\data\input فایلهای داخل پوشه input رو حذف کنی همین پس تنظیمات رو بگو تا برات سفارشی کنم مثلا" دکمه پاس :3 اگه هم یه کم اشتباه تو بود میتونی در بازی خودت ویرایش کنی نیازی به اسم دسته هم نیست مال من هم اصلا" اسم نداره همون دیفاولته

5. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اون تنظیمات دستت که در بازی میخوای بگو تا برات یکی از این devdata برات بسازم ولی باید بعد از دانلود کردن در مسیر x:\fifa 09\data\input فایلهای داخل پوشه input رو حذف کنی همین پس تنظیمات رو بگو تا برات سفارشی کنم مثلا" دکمه پاس :3 اگه هم یه کم اشتباه تو بود میتونی در بازی خودت ویرایش کنی نیازی به اسم دسته هم نیست مال من هم اصلا" اسم نداره همون دیفاولته
    ممنون دوست عزیز
    شوت 1
    پاس 3
    پاس بلند 4
    پاس عمق 2
    اسپدم شماره 6
    بازم ازتون تشکر میکنم

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام خدمت همگی.

بعد انتشار بازی یک سوم تاپیک پست هاش سوال مشابهی بود که شما تازه الان می پرسید یه ذره جستجو در تاپیک میکردید کل مشکلتون تا الان تموم شده بود دوست خوب و عزیز در هر صورت من یه بار دیگه به مشکل شما اشاره میکنم به هر حال عضو جدید هستید و شاید به جستجو و این جور شگرد ها عادت ندارید ولی برای استفاده بهینه می تونید از این کارا بکنید...

باید بگم که مشکل شما فایل DEVDATA هست فایلی که تعریف کننده گیم پد برای بازی هست که فیفا این چند سال اخیر از این روند استفاده میکنه و کاربرها رو دچار مشکلاتی کرده توی تاپیک گیم پد کمی در موردش بحث شده و بنده چند نوع DEVDATA همراه با طریقه استفاده همونجا گذاشتم فقط می مونه اینکه کدوم DEVDATA به گیم پد شما میخوره که تشخیص اون کار سختی هست شما چند نوع دانلود کن و ازشون استفاده کن ببین کدوم بهتره

اینم لینک تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    شوت 1
    پاس 3
    پاس بلند 4
    پاس عمق 2
    اسپدم شماره 6
    بازم ازتون تشکر میکنم
    دوست عزیز میتونی اینو بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگه یه ذره اشکال داشت باید بگم من دستت رو ندیدم و دقیق نمی دونم چندتا دکمه و مثلا" دکمه مثلث شمارش چنده ولی من از استاندارد سونی (دسته سونی) که شمارهاش درسته برات یه فایل درست کردم دانلودش کن و در مسیر زیر کپیش کن
    C:\Documents and Settings\mirzaeian\My Documents\FIFA 09\user

داره خودمونی میشه mh.mahmoudi68's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونه خودمون

پيش فرض

دوست عزیز اگه با دسته بازی میکنی با انلوگ راست میتونی اول باید بازیکنی رو با بازیکن صاحب توپ مخاطب یار کنی یعنی دنبالش کنی بعد اگر یه بازیکن خودی جلوی توپ و حریف بود انالوگ راست رو یه سمت بازیکن بگیر بازیکن رو انتخاب میکنه و بازیکنی هم که قبلا" با حریف یار بود خودش اتوماتیک دنبالش میره اینجوری میتونی از دوراه حریف رو سرگردان کنی من در فیفا 08 این کار رو راحت میکردم و حالا یه فایل devdata گرفتم کارم رو درست میکنه ولی این قابلیت رو از دسته ام گرفته ضمنا" باید یه کم هم تمرین کنی تا در این کار حرفه ای بشی
    ممنون من انرا بلد بودم اما نه پد من آنالگ داره نه از دوستم

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزیز منحدود 2 هفته پیش بازی میکردم(انلاین) با یه کسی بازی میکردم انقدر حرفه ای بود که به زور تونستم با هاش مساوی کنم ولی این گفته شما رو تثبیت میکنم چون اونهم مثل دوست شما خیلی سریع توپ رو میگرفت من که یه کم دقت کردم دیدم اون حرفه ایه . میتونه حرکات مارو تشخیص بده پس وقتی توپ دستم بود اون پست من بود بعد بجای اینکه بیاد توپ رو ازم بگیره یه کم با هام کورس میگرفت بعد با یه حرکت برق اسا توپ رو میگرفت منم چون اول بازی کردنم بود با این جور ادما خیلی سخت بود برام ولی بعد از گذشت چند بازی همون حرکات خودش رو به خودش میزدم حتی در یه موقع دونفر از بازیکنام با دروازبانش تک به تک شد چون
    من باهاش فقط 3 دفعه با هاش بازی کرده بودم خوب نمی دونست در حین چنین حمله ای که پاس میدم یا ضربه میزنم خلاصه زود دروازه بان رو انتخاب کرد بعد رو به بازیکنی که فرض کرده بود اس میده رفت منم که صبور بودم دیدم دروازه خالیه بعد گل کردم
    در اخر ازش سوال کردم که چرای اینکار رو کرد میگفت من توی چند لیگ بازی کردم اکثر مواقع این کار رو میکردند ولی تو خیلی واردی بیچاره نمی دونست من هم تازه کارم و این گل از روی شانس بود خلاصه بهت بگم باید نوع بازیت رو تغییر بدی یه حداقل در حین بازی هوشمندانه بازی کنی یعنی باید تاکتیک داشته باشی دوستت به روال بازی تو اشناست برای همین راحت میدونه که تو کجای ودر کجا پاس شوت و... انجام میدی
    موفق باشی

11. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز میتونی اینو بگیری
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ولی اگه یه ذره اشکال داشت باید بگم من دستت رو ندیدم و دقیق نمی دونم چندتا دکمه و مثلا" دکمه مثلث شمارش چنده ولی من از استاندارد سونی (دسته سونی) که شمارهاش درسته برات یه فایل درست کردم دانلودش کن و در مسیر زیر کپیش کن
    c:\documents and settings\mirzaeian\my documents\fifa 09\user
    دوست عزیز میتونی اینو جای دیگه اپلود کنی هرکاری کردم نشد دانلود کنم
    برای دکمه ها مربع میشه شماره1
    مثلث میشه 2
    ضبردز میشه 3
    دایره میشه 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •