بعد از دو روز نوشته منو گذاشتن توی صفحه 233 که اصلا هیچ کس بهش نگاهم نکنه.
به هر حال من دوباره مینویسم.
سلام خدمت همگی.
خواهش میکنم به من کمک کنید. من با قسمت گیم پد fifa 09 مشکل دارم. وقتی وارد تنظیمات گیم پد میشم هر کاری میکنم نمیتونم پاس تو عمق رو که معمولا تو بازیهای دیگه با دکمه مثلث انجام میشه تنظیم کنم. یعنی وقتی روی پاس تو عمق کلیک میکنم تا یه دکمه رو بهش اختصاص بدم اصلا هیچ دکمه ای رو قبول نمیکنه و روبروش نوشته empty . همچنین تکل ایستاده و تکل معمولی هم همین وضعیت رو داره.
چند تا game pad دیگه رو هم آزمایش کردم ولی فایده ای نداشت. کسی در این مورد چیزی میدونه؟
بعد انتشار بازی یک سوم تاپیک پست هاش سوال مشابهی بود که شما تازه الان می پرسید یه ذره جستجو در تاپیک میکردید کل مشکلتون تا الان تموم شده بود دوست خوب و عزیز در هر صورت من یه بار دیگه به مشکل شما اشاره میکنم به هر حال عضو جدید هستید و شاید به جستجو و این جور شگرد ها عادت ندارید ولی برای استفاده بهینه می تونید از این کارا بکنید...
باید بگم که مشکل شما فایل DEVDATA هست فایلی که تعریف کننده گیم پد برای بازی هست که فیفا این چند سال اخیر از این روند استفاده میکنه و کاربرها رو دچار مشکلاتی کرده توی تاپیک گیم پد کمی در موردش بحث شده و بنده چند نوع DEVDATA همراه با طریقه استفاده همونجا گذاشتم فقط می مونه اینکه کدوم DEVDATA به گیم پد شما میخوره که تشخیص اون کار سختی هست شما چند نوع دانلود کن و ازشون استفاده کن ببین کدوم بهتره
اینم لینک تاپیک
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید