دانشگاه ما امروز اطلاعیه داده که میشه درس ها رو خودخوان برداشت..
برم فرمشو تکمیل کنم خیالم راحت شه..![]()
دانشگاه ما امروز اطلاعیه داده که میشه درس ها رو خودخوان برداشت..
برم فرمشو تکمیل کنم خیالم راحت شه..![]()
یعنی هیچ کسی نبود جواب مارو بده؟دوستان عزیز برای گرفتن کارت دانشجویی موقت چه مدارکی رو باید دانشگاه ببریم؟
پرینت انتخاب واحد....
کارت دانشجویی موقت به چه درد میخوره حالا؟
اصلیشو کی میدن.
این کتاب چه جوریاست کسی خونده؟
انگلیسی عمومی (پیام نور) گاج
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خوندمش.. بد نیست.. ولی اگر برای دانشگاه میخوای بیا با هم بخونیم.. کمتر از 17-18 نمیگیری اگر بد صحیح نکنن
راستی..
درباره اون تطبیق نمرات..
دوستم پرسید... از طرف واحد آموزش بهش گفتن که دروس عمومی رو مشکلی نداره اونچنان ، ولی نمره باید بالا باشه ( هرچی سوال کرده بهش نگفتن نمره بالا یعنی چی) .. و از طرفی یه مقدار نامه بازی هم داره..
در کل سخته ولی ممکنه
ما دیگه خیالمون راحت شد
کی خوندیش شیطونمن خوندمش.. بد نیست..؟
آره واسه یونی میخوام.ولی اگر برای دانشگاه میخوای
چه جوری آخهبیا با هم بخونیم..![]()
ببخشید من شنیدم امسال دانشگاه پیام نور به صورت فراگیر در بهمن ماه آزمون داره.درسته؟آخه هر سال دفترچه تویه آذر ماه میومد و تو خردادماه سال بعد آزمون فراگیر برگزار می شد.کسی در این مورد خبری نداره؟
متشکر
بچه ها من چیکار کنم ؟ دانشگاه میگه حتما حتما ترم یکیا باید 14 واحد بگیرن من 18 واحد گرفتم ،، از بچه های ترم یکی دانشگاه خودمون خیلیا رو دیدم که 18 واحد گرفته بودن ،، الانم که حذف و اضافه هست آقا مهدی گفتن سایت خودبخود حذفش میکنه ولی حذف نشده .
بچه های ترم 1 اینجا چند واحد گرفتید ؟ ( فک کنم یه بار گفتید ولی یادم رفته ببخشید )
سلام.من20واحدگرفتم.توحذف واضافه هم تغییری نکرده.ازآموزش دانشگاهمون پرسیدم که اگه بیشترازتعدادواحدهای پیشنهادیتون واحدبگیریم مشکلی پیش نمیاد،گفتن که ایرادی نداره.![]()
Last edited by fateme_rauf; 11-10-2010 at 22:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)