اسامی گارانتی ها معتبر در صفحه اول ذکر شده ... سعی کنید از این فروشگاه ها خرید کنید
برای تست هم صفحه اول تاپیک رو ببینید ...
هیچ مطالعه ای نمی کنید متاسفانه قبل از پست دادن
اسامی گارانتی ها معتبر در صفحه اول ذکر شده ... سعی کنید از این فروشگاه ها خرید کنید
برای تست هم صفحه اول تاپیک رو ببینید ...
هیچ مطالعه ای نمی کنید متاسفانه قبل از پست دادن
انتخابی که کردی خوبهنوشته شده توسط hamedheidary مشاهده تاپيک
دوستان تا 1300 بهترین گزینه با صفحه 15 اینچ و کیفیت صفحه خوب وکارایی عالی چیه؟
البته ترجیحا دل یا اچ پی باشه ممنون میشم
البته خودم نظرم رو Hp dv6870ee هست ولی اگه تو این رنج قیمت گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اقای رجیستر یوزر هم یه نظری بدن لطف کردن
ضمنا این سایت Iran hp برا خرید مناسبه؟
ایران اچ پی گارانتی خوبیه ... فروشش رو نمیدونم
راستی آقای register عزیز گفتید در دوبی سری special اومده. نمی دونی اینجا چطور؟ اگر بیاد حدود قیمتش چنده؟ به نظرت ارزش داره تا صبر کنم بیاد؟
اینجا نیست نمیدونم چرا
قیمتش بین 100 تا 250 با توجه به سری تولیدی و امکانات اضافه اش تفاوت داره
ارزش صبر نداره
سلام REGISTERED USER عزیزممنون میشم سوالم رو پاسخ دهید : بین 2 مدل موندم HP DV 6870 و HP DV 6855 به نظر اساتید کدام برای کار من بهتره ؟ از دبی بگیرم بهتره یا از همین جا ؟ من کارم مهندسی عمران هست و فیلم هم با لپ تاب می خوام نگاه کنم و می خوام به عنوان کامپیوتر خانگی هم ازش استفاده کنم ) قیمت حدودا 1200000 تومان هست در تهران مرسی از راهنماییتانیک سوال دیگه چرا مدل Vostro با کانفیگ Cpu intel 2.5 , ... که در بازار ایران فراوونه در دبی گیر نمی آید آدم مشکوک می شه به این Dell های ایرانی !!
.................................................. ................
چرا کسی جواب نداد ؟ لااقل بگید تو نوت بوک چرا کسی به مادربرد توجه نمی کبه؟
من کارم برنامه نویسی های بلند مدت و سنگینه و گاهی هم سرور هستم و یه نوت بوک با این مشخصات میخوام :
قیمت : 1200 تا 1300
پردازنده : 2.4 یا 2.5
مونیتور :14"
یه لطفی کنید پیشنهاد بدید!
در ضمن نه برند مهمه برام نه نوع Cpu و نه ظاهر نوت بوک ! فقط کارایی.
با سلام به نظرم با توجه به كاربرد برنامه نويسي شما بايد يه مدل بگيريد كه cache بالايي داشته باشه كه مدل هاي اچ پي 6870-2855-2860-6899 با توجه با اين قيمت كار شما رو كاملا را ميندازن.ضمنا نوت بوك هاي اچ پي هم ظاهر زيبايي دارن هم كارايي بالا.ضمنا اگه يه كم ديگه پول بزاريد مي تونيد 6880 رو بگيريد كه يه سر و گردن بالاتره.موفق باشيد.
خوب سری جدید نوت بوک های HP (کانفیگ های پرفورمنس ) با قیمت 1600 تا 2000 دلار هم اومده توی بازار (البته آمریکا و اروپا نه ایران) ... اگر کسی قصد خریر داده تا 2 میلیون فقط روی این برند قدرتمند فکر کنه :
HP Pavilion dv5t
Notebook: HP Pavilion dv5t
Processor: Intel Core 2 Duo T9400
Graphics Adapter: NVIDIA GeForce 9600M GS
Display: 15.4 inch, 16:10, 1680x1050 pixels
Weight: 3kg
همانطوری که میبینید قویترین گرافیک رو از سری M جیفورس داره که به نظرم PC هم به پاش نمیرسه ... و پروسسرو بسیار قوی T9400 اینتل با فناوری 45 نانومتری
یک review خوب :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)