فروم مربوط به دکتری کجاست؟
دوستانی من میخوام واسه برق امتحان بدم .تا الانم هیچی نخوندم. ولی فقط میخوام دوتا درس بزنم که یکیش زبان هست و دیگری نمیدونم کدوم درس بزنم !. بنطرتون میتونم غیرانتفاعی های استان قبول بشم؟
دوستان، سایتی جایی هستش که رشته های ارشد هر دانشگاه رو اعلام کرده باشه؟!
می تونید دفترچه انتخاب رشته تحصیلی سال 93 رو دانلود کنید. رشته ها و ظرفیت های کنکور 94 رو سال 94 تو دفترچه انتخاب رشته سال 94 اعلام می کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب طبق این دفترچه، رشته "مهندسی IT - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داشته.
الان با این تغییراتی که امسال دادن، رشته ""مهندسی کامپیوتر - شبکه های کامپیوتری" رو دانشگاه فردوسی داره؟!
دوست عزیز ما که علم غیب نداریم ببینیم چی پیش میاد، باید صبر کنید تا دفترچه شماره 2 بیاد تا ببینید که ظرفیت های پارسال برای شبکه کماکان باقی می مونن، کم میشن یا به احتمال ضعیف افزایش پیدا می کنن.
میدونم!
منظور من این نبود دوست عزیز! منظورم این بود که با جابجایی این رشته، مثلاً دانشگاه فردوسی پذیرششو کنسل نمیکنه!
بر طبق موارد مشابهی که اگر در سال های گذشته بوده، من پرسیدم.
سلام دوستان خسته نباشید
من کارشناسی نرم افزار دارم الانم قصد دارم مدیریت it امتحان بدم.تا الان هم اقدامی برای درس خوندن نداشتم.
به نظرتون ثبت نام کنم یا بی فایدس؟
مدیریت IT که جزو رشته های مجموعه مدیریت هست؟
خب شما باید این درس های جدید رو بخونید: اصول و مبانی مدیریت از دیدگاه اسلام، تئوری های مدیریت، اقتصاد خرد و کلان، تحقیق در عملیات، مدیریت تولید، بازاریابی. زبان و ریاضی و آمار رو که مشکلی نیست.
به نظر من که با توجه به فاصله 2.5 ماه مونده به کنکور اصلا تصمیم منطقی نیست! اگر رشته خودتون بود یه چیزی.. بهتره برای سال بعد برنامه ریزی کنید.
تا جاییکه من خبر دارم مشکلی پیش نمیاد و اون 2 رشته در همون دانشگاههایی که قبلا ارائه میکردن، ارائه میشه. چون اغلب این دانشگاهها هم کامپیوتر داشتن و هم IT و بالاخره هیئت علمی رو که ظرف یکسال نمیتونن محو کنن
اینا نهایت زورشون به دانشجو میرسه که بدبختش کنن
اما اگر تضمین 100% میخوای که باید از خود سنجش سوال کنی. هیچوقت نمیشه به این جماعت اعتماد داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)