سلام.دوستان میشه مطمئن ترین پمپ بنزین پرایدی موجود تو بازار و قیمت وروش تشخیص اصلی از تقلبی اونو پست کنید.ممنون
سلام.دوستان میشه مطمئن ترین پمپ بنزین پرایدی موجود تو بازار و قیمت وروش تشخیص اصلی از تقلبی اونو پست کنید.ممنون
ممنون یعنی ممکنه کم شدن نفس و ریپ زدن گهگاهی هم از این باشه باتوجه به عدم روغن سوزی؟؟؟؟
سلام.اگه تو دورهای بالای موتور این اتفاق میفته در مورد میزون بودن فشار پمپ بنزین وتمیز بودن فیلتربنزین ومیزون بودن فیلر شمع های ماشین تحقیق کن.
در دور حدود 2000 مثلا وقتی با دنده 3 یا 4 گاز رو کم و زیاد کنم برای رد کردن دست انداز دک می خوره و اونجوری که باید کلا نفس نداره
تمام شمع و فیلتر و .. چک شده و تنظیم موتور هم انجام شده
مشکل رو در پست های قبلی گفتم که بهتر شده و لی مشکل کم نفسی هنوز پا برجاست
کلا به گیرباکس شک دارم
نمی دونم واسکازین رو عوض کنم یا خرج اضافیه چون نو و تازهست بهران 85 90 و با دیسک و صفحه عوض شده
بادور2000 دردنده3و4 اون صدایی که میگی احتمالا صدای ناک هست(به این صدا خرخرkhor khor)هم میگن که طبیعیه.ولی اگه صدای تقه میده احتمالا از دنده دیشلی ها است.سعی کن با دنده مرده حرکت نکنی چون فشار زیادی رو یاتاقانها میاد.بعضی از مکانیکها واقعا استعداد عجیبی تو پیدا کردن عیب موتور دارند مطمئنا اگه خدا قسمت کنه یکی از اونا پیدا کنی و ماشین رو از نزدیک ببینه نظر اون صدبه یک از نظر من معتبرتره..ولی رو پراید یکی از بچه ها شبیه همین ایراد بود که مشکل از خطای سنسور پوسته گریبکس بود.واسکازین رو من6ماهی عوض میکنم.بهاروتابستان.پاییزوز مستان .البته این نظر خودم هست.شایدهم دوستان نظر بهتری داشته باشند.بازهم اصرار میکنم تا میتونی از باز کردن خودداری کن مگر مطمئن یا مجبور بشی.موفق باشی
چند تا ایراد پرایدم داره میخواستم ببینم به چه مغازه ای مربوط میشه که ببرم پیشش:
1- صندلی بالا و پایین نمیره
2- ترمز دستی خرابه
3- شیشه ضعیف بالا میره
4- پدال ترمز جلو هست میخوام ببرمش پایین تر موازی پدال گاز
5- آمپر بنزین نشون نمیده
6- کیلومتر صفر نمیشه
7- رفع خط و خش بدنه
سلام.این موضوع طیبعیه.معمولا تو ماشینهایی که از فنرلول استفاده میشه اون قطعه جهت نگه داشتن فنر به کمک جوش خورده.شما اگه یک کمک نو بخری نیازی به جوشکاری نیست.اگه روی کمک جوشکاری انجام بدی خراب میشه.
سلام دوستان
من یک پرشیا دارم . مشکلی که داره مربوط میشه به رادیاتور
چند روزی هست که از همون سوراخی که مربوط به خود لوله رادیاتور هست و در بالای لوله رادیاتور(از همونجا که میشه آب ریخت توی رادیاتور) و زیر درپوش رادیاتور قرار میگیره آب میزنه بیرون . این اتفاق معمولا زمانی رخ میده که حدود نیم ساعتی ماشین روشن باشه. طی این اتفاق دمای موتور کاملا طبیعی هست و فن رادیاتور هم کاملا سالم هست و به موقع روشن میشه. وقتی که آب میزنه بیرون بوی بدی میده و احساس میکنم بخاطر ضدیخی که ریختم هم هست. میخواستم از دوستان بپرسم که کسی میدونه که ممکنه مشکل از چی باشه؟ . 4 روز پیش هم ترموستات مربوط به رادیاتور رو عوض کردم. ممنون
این موتورهای ef7 به جز روغن ریزی دیگه چه مشکلاتی میتونن داشته باشن؟؟
درب رادياتور خراب شده، يكي بخريد و حتما دقت كنين كه مشابه نمونه اي باشه كه الان روي ماشين سوار شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)