تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 607 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام
    شاید اینجا جاش نباشه این سوال :
    کسی اینجا یک سایت معتبر می شناسه که بشه flightsimulator x رو ازش خرید ؟ ورژن 3 DVD خوبه ؟ که acc pack رو داره؟ راستش تو اولین پست ها اونقدر این ادیشن ها زیاده که من دوبار خوندنم ولی خلاصه متوجه نشدم کدوم بهتره که بگیرم....لطفا یاری بفرمایید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    کسی اینجا یک سایت معتبر می شناسه که بشه flightsimulator x رو ازش خرید ؟ ورژن 3 DVD خوبه ؟ که acc pack رو داره؟ راستش تو اولین پست ها اونقدر این ادیشن ها زیاده که من دوبار خوندنم ولی خلاصه متوجه نشدم کدوم بهتره که بگیرم....لطفا یاری بفرمایید
    ببین. یک نسخه ی 2 DVD هستش به اسم Microsoft Flight Simulator X که شما باید بخریش:

و بعدش یک نسخه ی 2 DVD دیگه میخری با اسم Microsoft Flight Simulator X Acceleration که روی اولی نصب میشه.
    کافیه توی مغازه های شهرتون دنبالش بگردی. حتی عادی ترین فروشگاهها هم دارند. لازم نیست هزینه ی ارسال و اینطور چیزها بدی. براحتی گیر میاد.

3. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    خواهش میکنم عزیز

ببین من یه پیشنهادی میدم اگر میخوای FSX رو بخری معمولی شو بخر وبعد از نصب سرویس پک ها هر چی خواستی

خودت روش نصب کن

چون من از این نسخه های اکسلریشن و سایر موارد که کلی چیز بهش اضافه میشه داشتتم و همشون یه جوری برام

مشکل ایجاد کردن

اما راجبع فروشگاه فکرکنم تو خود فروشگاه سایت باشه

5. 2 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

خواهش میکنم عزیز

ببین من یه پیشنهادی میدم اگر میخوای FSX رو بخری معمولی شو بخر وبعد از نصب سرویس پک ها هر چی خواستی

خودت روش نصب کن

چون من از این نسخه های اکسلریشن و سایر موارد که کلی چیز بهش اضافه میشه داشتتم و همشون یه جوری برام

مشکل ایجاد کردن

اما راجبع فروشگاه فکرکنم تو خود فروشگاه سایت باشه
    ولی نسخه ی Acceleration کاملا معتبر هستش و در حقیقت همون SP1+SP2 هست و سه پرنده ی جدید.
    نصب سرویس پکها و کلا پیدا کردن سرویس پکها و کرک هاشون برای خیلی ها سخت تر از پیدا کردن ACC Pack هست.
    و همچنین بوئینگ F\A Hornet (جیگر من که یه بار هم نتونستم مثل ادم بنشونمش) عامل جذب خیلی ها به سیمولاتور هست که توی سرویس پکها پیدا نمیشه.
    _________
    توی صفحه ی اول بخش مخصوص شروع کار برای تازه واردها رو درست کردم تا بین نسخه ها گیج نشن.

7. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

ولی نسخه ی Acceleration کاملا معتبر هستش و در حقیقت همون SP1+SP2 هست و سه پرنده ی جدید.
    نصب سرویس پکها و کلا پیدا کردن سرویس پکها و کرک هاشون برای خیلی ها سخت تر از پیدا کردن ACC Pack هست.
    و همچنین بوئینگ F\A Hornet (جیگر من که یه بار هم نتونستم مثل ادم بنشونمش) عامل جذب خیلی ها به سیمولاتور هست که توی سرویس پکها پیدا نمیشه.
    _________
    توی صفحه ی اول بخش مخصوص شروع کار برای تازه واردها رو درست کردم تا بین نسخه ها گیج نشن.
    کاملا درست می فرمائید

اما منظور من این نبود که خوب نیست

منظورم این بود که مال بعضی از شرکت ها نقصی دارن ویا نمیدونم چه مشکلی که دائم از سیمولیتور به بیرون پرتاب

میشه

البته من فقط یه پیشنهاد دادم وراجبع سرویس پک و کرک چون میدونستم این دوستمون داره گفتم

بازم میگم اینها فقط برای من اتفاق افتاده شاید برای شما پیش نیومده باشه

9. 2 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این چیه؟
    کسی می دونه دقیقا چه کار می کنه؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کیا اینا رو دارن کدومش خوبه؟

کد:
    کد:
    کد:
    کد:

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اول سلام " دوم من هيچ کدومشو ندارم" سوم اينکه به نظر من همشون به نوعي عالي هستن اما به نظرمن اوني بهتره که با توجه به جحم و همچنين باري که موقع load اول به fsxاضافه ميشه " بازدهي خوبي داشته باشه يعني هم کم حجم هم مفيد يا حجم زياد و کارايي خيلي مفيد

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

آقا یک نکته در مورد این اضافات بگم.
    اگر شما خود سیمولاتور رو روی گرافیک بالا نمیتونید اجرا کنید پس به هیچ وجه اضافات بصری مثل انواع افکت ها به سیمولاتور اضافه نکنید که نتیجه ی برعکس میگیرید.
    تمامی درجه های سیمولاتور و تمام آیتمهای افزایش کیفیت رو بالا ببرید. گزینه هایی مثل Light Bloom - Anty Aliasingو تکسچر فیلترینگ رو بالا ببرید و اگر باز هم شما رو راضی نمیکرد از تنظیمات نرم افزار کارت گرافیکتون میتونید به سیمولاتور افکتهای بیشتری بدین که در این حالت تنظیمات سیمولاتور نادیده گرفته میشن و تنظیمات کارت گرافیک ملاک هستند که برای اجرا در این حالت به یه سیستم تو مایه های زیر نیاز دارید:
    Ram: 3*1 GB 1033
    CPU: Core i7 Intel series
    VGA: gts 250 xfx
    Monitor: P23700 Samsung

و در صورتیکه باز هم راضی نشدید باید این اضافات و افکتها رو دانلود کنید.

راستی اگر باز هم راضی نشدین بیاین پول رو هم بزاریم و یک بوئینگ 747 بخریم. (من پنج هزار تومن پول دارم. چند تا 747 میشه؟)

14. 2 کاربر از ebicross بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    اول اینو بگم که نمیدونم چرا ولی برای من این لینک ها باز نمیشن

اما در مورد صحبت ebicross عزیز :

آقا یک نکته در مورد این اضافات بگم.
    اگر شما خود سیمولاتور رو روی گرافیک بالا نمیتونید اجرا کنید پس به هیچ وجه اضافات بصری مثل انواع افکت ها به سیمولاتور اضافه نکنید که نتیجه ی برعکس میگیرید.
    تمامی درجه های سیمولاتور و تمام آیتمهای افزایش کیفیت رو بالا ببرید. گزینه هایی مثل Light Bloom - Anty Aliasingو تکسچر فیلترینگ رو بالا ببرید و اگر باز هم شما رو راضی نمیکرد از تنظیمات نرم افزار کارت گرافیکتون میتونید به سیمولاتور افکتهای بیشتری بدین که در این حالت تنظیمات سیمولاتور نادیده گرفته میشن و تنظیمات کارت گرافیک ملاک هستند که برای اجرا در این حالت به یه سیستم تو مایه های زیر نیاز دارید:
    Ram: 3*1 GB 1033
    CPU: Core i7 Intel series
    VGA: gts 250 xfx
    Monitor: P23700 Samsung

و در صورتیکه باز هم راضی نشدید باید این اضافات و افکتها رو دانلود کنید.

راستی اگر باز هم راضی نشدین بیاین پول رو هم بزاریم و یک بوئینگ 747 بخریم. (من پنج هزار تومن پول دارم. چند تا 747 میشه؟)
    باید بگم تمام صحبت های شما درست اما در اون مورد آخر که شوخی کردین من به چیزی بگم که به واقعیت نزدیک هست

ببنید اگر واقعا در آینده به فکر خرج کردن هستین بهتون پیشنهاد میکنم که یک اتاق سیمولیتور بسازید البته کار هر کسی نیست و من خودم که

توسط یکی از دوستانم با یه شرکتی که در لندن هست در همین موضوع صحبت میکردم و اگر بشه شبیه ساز

A310 ویا 737 رو بیاریم البته کم پولی نیست اما بستگی به نوع مدل ونوع کاری که میخواین قیمت فرق میکنه و فکر
    میکنم که به طور جدی هیچ کسی در ایران نباشه که این کارو کرده باشه

16. 3 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •