تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 303 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3025

نام تاپيک: ◄◄ درخواست کانورتورهای صوتی و تصویری ( بهترین ها در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad_beauty's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ??? ????

پيش فرض

سلام اگر کسی متخصص کانورت هست لطفا راهنمایی کنه
    این فیلم های MKV جدید که حدودا 300 مگابایت حجم دارن و کیفیت عالی دارن که اکثر سایتهای دانلود فیلم برای دانلود میزارن با چه برنامه یا سخت افزاری کانورت شدن؟
    اگه من نمیتونیم فیلم هام رو اینطوری کانورت کنم چه فرمتی نزدیک به این کیفیت وحجم هست که بتونم فیلم هام رو تبدیل کنم؟
    اگر نرم افزاری رو واقعا تست کردید معرفی کنید

2. این کاربر از mohamad_beauty بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان یک مشکل عجیب دارم با برنامه GOM Player که اعصابمو خراب کرده یک سیستم جدید بستم که مادربرد msi وجدیدترین مادربرد هست
    این برنامه نمیتونه فایلهای mpg4که حجم و کیفیت بالایی دارن رو پخش کنه کدک های لازم رو زدم و حتی اخرین ورژن هست 2.1.28
    عکسی که میگذارم زمان اجرا کردن فایلها میاد حالا اجرا میشن اما صدا ندارن و این پیغامو میده

من از طریق خود نرم افزار فایندکدک رو اپدت کردم اما بی فاده بود

اما جالبه همین فایلهای mpag4 با همین برنامه تو سیستم دومم که مادربرد asusهست دارن با بهترین کیفیت پخش میشن
    چکار میتونم بکنم کمکم کنید ضمنا با دیگر برنامه ها مشکلی ندارم
    اما من میخواهم با این برنامه استفاده کنم
    شاید کدک پک تو اون یکی نصب کردی. من کدک پک نصب نمیکنم چون یه سری مشکلات خاصی پیش میاره. بدون کدک اضافی gom وkmplayer و media player classic و jetaudio و Divx Hd media player و pot player و Shoot player و windows media player و Nero Media Hub که بازش نمیکنن. VLC و SMplayer هم الان دارن فنت میریزن تو کش و کلی طول میکشه بالا بیان. اما میدونم که VLC با احتمال بسیرا بالایی میتونه بازشون کنه.
    فعلا چیزی که جواب داده Splash Pro هستش.

من خودم دی وی بی گرفتم چند وقت پیش. فقط با VLC باز میشدن. الان متوجه شدم Splash هم میتونه باز کنه.
    کلا VLC مهارت بسیار بالایی تو باز کردن استریم های کج و کوله داره. مثلا نصفه دانلود شده یا همین فیلمهای کپچر شده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام اگر کسی متخصص کانورت هست لطفا راهنمایی کنه
    این فیلم های MKV جدید که حدودا 300 مگابایت حجم دارن و کیفیت عالی دارن که اکثر سایتهای دانلود فیلم برای دانلود میزارن با چه برنامه یا سخت افزاری کانورت شدن؟
    اگه من نمیتونیم فیلم هام رو اینطوری کانورت کنم چه فرمتی نزدیک به این کیفیت وحجم هست که بتونم فیلم هام رو تبدیل کنم؟
    اگر نرم افزاری رو واقعا تست کردید معرفی کنید
    با اینکدر معروف x264 تبدیل میکنن. واقعا کیفیتش قابل مقایسه با هیچ کدک تجاری هم نیست. شما یه خورده صبر کنی TMPGEnc که یه نرم افزار خوب و تجاریه میاد و کار باهاش راحته. این کمپانی تازه امتیاز x264 رو خریده که استفاده تجاری بکنه.

تا به حال بهترین برنامه واسه استفاده از این اینکدر دو مورده:

Staxrip و xvid4psp که هردوش رایگانه و یه سرچ بزنی تو وب راحت پیدا میکنی.

GUI های دیگه واسه استفاده از این اینکدر که مثل اون دو تایی که گفتم خوب نیستند هم اینان:
    HDconvert to x
    Megui که خوبه ولی کار باهاش سخته
    Fairuse Wizard واسه ریپ دی وی دی عالی ولی دیر به دیر آپدیت میکردنش و من یه چند وقته بی خیالش شدم
    Auto x264 که خیلی وقته آپدیت نشده
    gardon knot قدیم با xvid خوب باهش فیلم های ریپ شده 700 مگی میذاشتن تو وب ولی دیگه x264 زده xvid رو نابود کرده الان هم دیر به دیر آپ میشه
    Super یه چیز خوب و ساده ولی من نمیدونم چرا ازش خوشم نمیاد. رایگان هم هست مشاالله
    DVD fab این ورژن 4اش رو تست کردم واسه تبدیل آپشنای خوبی نداره ولی خیلی ساده و کیلوییه
    aviDemux خوب و ساده و راحت فقط دو تا اشکل. اول اینکه بهترین کدک صدا رو نداره. یعنی Nero AAC HEv2 و WMA 10 pro که واسه همین علی رقم داشتن امکانات خوب بی خیالش شدم
    Media Coder این هم ساده هستش ولی ناسازگاری کدکها و پلاگین ها توش زیاد به چشم میخوره و من معمولا آخرش باهاش درگیر میشم
    Handbrake این یکی دیر دیر آپدیت میشه ولی خیلی ساده و خوبه
    ripbot264 هم تا چند ماه پیش خوب بود ولی الان خیلی وقته آپدیت نشده

این قصه ی آپدیت اینه که x264 چون رایگانه واسه همین کدنویسهای خفنی روش کار کردن و میکنن. هر از گاهی بهینه سازیهای خوبی روش میشه و امکانات جالبی اضافه میشه.

چند برنامه ی دیگه هم تست کرده بودم ولی چون خیلی بیخود بودند پاکشون کردم و الان اسامیشون رو هم یادم نیست که معرفی کنم.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    دوستان یه نرم افزار میخواستم که بتونه همه ی فرمت های فیلمو کانورت کنه و حتما این قابلیتو داشته باشه که زیر نویس فیلمو که کنارش گذاشتم و بعد از تبدیل زیر نویس به فیلم وصل شه و همچنین این برام مهمه که سرعت بالایی داشته باشه و خروجی فرمت vob برای زدن به دی وی دی و اجرا در پلیر های خانگی رو هم داشته باشه

کانورتر جت ایدیو قابلیت چسباندن زیر نویس بعد از تبدیل رو داره اما خروجی vob نداره متاسفانه

ممنون.
    همون جت آودیو خوبه. شما بزار رو MPG و بعد آپشناش رو نگاه کن DVD هم داره. در واقع توی شرف vob معمولا mpeg2 ریخته میشه. بعد امتحان کن ببین با نرو قبول میکنه که بدون تبدیل trannscoding رایتش کنه یا باز گیر میده.

اگه گیر داد شما با جت آودیو خروجی کیفیت بالا و حجیم بگیر و بعد بده نرو هم تبدیل کنه و هم رایت کنه. فقط کیفیت رو باید بهش بگی که مثلا به اندازه ی 1.5 ساعت تو یه دونه دی وی دی بریزه یا مثلا 2 ساعت. راه ساده تری بلد نیستم. پریروز با VSO Convert to X که تست کردم نمیدونم واسه چی زیرنویس رو نچسبوند. دوستان گفته بادند میچسبونه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شاید کدک پک تو اون یکی نصب کردی. من کدک پک نصب نمیکنم چون یه سری مشکلات خاصی پیش میاره. بدون کدک اضافی gom وkmplayer و media player classic و jetaudio و Divx Hd media player و pot player و Shoot player و windows media player و Nero Media Hub که بازش نمیکنن. VLC و SMplayer هم الان دارن فنت میریزن تو کش و کلی طول میکشه بالا بیان. اما میدونم که VLC با احتمال بسیرا بالایی میتونه بازشون کنه.
    فعلا چیزی که جواب داده Splash Pro هستش.

من خودم دی وی بی گرفتم چند وقت پیش. فقط با VLC باز میشدن. الان متوجه شدم Splash هم میتونه باز کنه.
    کلا VLC مهارت بسیار بالایی تو باز کردن استریم های کج و کوله داره. مثلا نصفه دانلود شده یا همین فیلمهای کپچر شده.
    مرسی دوست عزیز
    با هر برنامه ای که تصورش رو بکنی بدون کدک فایلها باز میشه اینgomلعنتی نمتونه بازشون کنه و بدون صدا هستن
    هر راهی که فکر کنید رو رفتم اما نشد که نشد فقط یکسری کدک جدید تازه گرفتم که الان نصب میکنم خبر میدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نشد که نشد از چی میتونه باشه ویندوز هر دو PCیکی هست نرم افزارهای هر دو یکی هست پس چه عیبی داره که بازشون نمیکنه

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام
    من از این انتنهای 14 شبکه استفاده میکنم و برای دیدن شبکه ها از نرم افزار TotalMedia 3.5 استفاده میکنم ولی یه مشکلی باهاش دارم ، فیلمهایی که با این نرم افزار از تلویزیون ضبط میکنم با اینکه پسوندشون mpg هست فقط با این نرم افزار اجرا میشه و با هیچ کانورتوری نمیشه ان رو تبدیل کرد ، ارور میده ، لطفا یکی راهنمایی کنه
    این هم یه نمونه 5 ثانیه ای با حجم تقریبا 2 مگ
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونور بحث باز کردنش بود حالا تبدیلش. سر این تبدیل میترسم کدک های اذیت کنن.

به هر حال ...

تنها برنامه ای که تا به حال تست کردم و واسه من جواب داد TMPGEnc 4 هستش. کرک کردنش دقت میخواد .. .حجم هم حدود 33 مگ باید باشه. تو سایتای فراسی سرچ کنی پیدا میکنی. فقط و فقط همین یه دونه درست جواب داده

10. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    با هر برنامه ای که تصورش رو بکنی بدون کدک فایلها باز میشه اینgomلعنتی نمتونه بازشون کنه و بدون صدا هستن
    هر راهی که فکر کنید رو رفتم اما نشد که نشد فقط یکسری کدک جدید تازه گرفتم که الان نصب میکنم خبر میدم
    خب این نشون میده که مستقل از نوع پلیر هستش. در واقع شما کدک نصب کردین و اون دراه تو هر پلیری که تست میکنید عمل میکنه. فقط GOM داره از کدک های اینترنال خودش استفاده میکنه. خب ....

میگم یه کاری کنید gom هم مثل بقیه از دیکدر اکسترنال استفاده کنه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ من الان نگاه کردم این GOM اصلا استریم صدا رو درست درک نمیکنه !!! میدونی چی کار میکنه ؟؟؟

ورمیداره با دیکدر mp3 صدا رو دیکد میکنه. آخه این فایلهای --- شبکه های فارسی صداشون AAC هست نه MP3 که !!!!
    واسه همینه صدا نمیاد.

شما برو تو آپشناش. یعنی در واقع f5 رو بزن. تب filter رو باز کن. بعد روی بخش mpeg transport stream و اون کرکره ای رو بزار روی حالت use external source filter شاید مشکل حل شد. مطمئن هم نیستم ... گفتم شاید

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

نشد که نشد از چی میتونه باشه ویندوز هر دو PCیکی هست نرم افزارهای هر دو یکی هست پس چه عیبی داره که بازشون نمیکنه
    نه یه فرقی باید داشته باشند. شما وقتی داری رو پی سی اول بازش میکنی و تماشا میکنی ctrl رو نگه دار و f1 رو بزن که مشخصات دیکدرهای در حال استفاده رو بیاره. اونجا معلوم میشه داره با چی دیکد میکنه.

12. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خب این نشون میده که مستقل از نوع پلیر هستش. در واقع شما کدک نصب کردین و اون دراه تو هر پلیری که تست میکنید عمل میکنه. فقط GOM داره از کدک های اینترنال خودش استفاده میکنه. خب ....

میگم یه کاری کنید gom هم مثل بقیه از دیکدر اکسترنال استفاده کنه ؟؟؟ خوبه ؟؟؟ من الان نگاه کردم این GOM اصلا استریم صدا رو درست درک نمیکنه !!! میدونی چی کار میکنه ؟؟؟

ورمیداره با دیکدر mp3 صدا رو دیکد میکنه. آخه این فایلهای --- شبکه های فارسی صداشون AAC هست نه MP3 که !!!!
    واسه همینه صدا نمیاد.

شما برو تو آپشناش. یعنی در واقع f5 رو بزن. تب filter رو باز کن. بعد روی بخش mpeg transport stream و اون کرکره ای رو بزار روی حالت use external source filter شاید مشکل حل شد. مطمئن هم نیستم ... گفتم شاید

---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

نه یه فرقی باید داشته باشند. شما وقتی داری رو پی سی اول بازش میکنی و تماشا میکنی ctrl رو نگه دار و f1 رو بزن که مشخصات دیکدرهای در حال استفاده رو بیاره. اونجا معلوم میشه داره با چی دیکد میکنه.
    ممنون ولی با اینکارها درست نمیشه چراکه من دو تا نرم افزار رو در دو دسکتاپ باز کردم طبق اون برنامه ای که بدون مشکل کار میکنه تنظیمات رو انجام دادم اما بازم نشد کم کم دارم دلسرد میشم 600هزار هزینه کردم که سیستم توپ ببندم برای ادیت ورندرفیلمهام این شد عاقبتم یکی میگه گرافیکت مشکل داره 120هزار گرافیکم قیمتشه جدیدترن گرافیک 1گیگ DDR3اونوقت اون سیستم پکیده با گرافیک 64 قدیمی که فقط مادربرد و رم و سی پی یو قوی داره مثل بلبل داره کار میکنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

طبق گفته شماctrl+f1
    فایل اجرا شده یکی میباشد در دو سیستم و هر دو از یک مدل مانیتور استفاده شده
    عکس اول که قشنگ داره نشون میده با قدرت صدای بالا

اینهم عکس دوم که مشکل صدا و پیغام باز شدن تصویرروکدک رو میده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •