سلام دوستان.برای خرید کشنده کارکرده با سرمایه 150 چی معرفی میکنید که خرج زیادی نداشته باشه ؟
اینو هم ذکر کنم که دایی هام تو کار سنگین هستند، ولی گفتم قبلش با شما اساتید محترم مشورت کنم)
سلام دوستان.برای خرید کشنده کارکرده با سرمایه 150 چی معرفی میکنید که خرج زیادی نداشته باشه ؟
اینو هم ذکر کنم که دایی هام تو کار سنگین هستند، ولی گفتم قبلش با شما اساتید محترم مشورت کنم)
شما با این سرمایه بهتر کشنده نخریسلام دوستان.برای خرید کشنده کارکرده با سرمایه 150 چی معرفی میکنید که خرج زیادی نداشته باشه ؟
اما می تونی هوو بخری 120تا 130 بدی برای خودش مابقی رو هم گاری![]()
ممنون، با 200 تومن چطور؟ میشه اسکانیا 113 گرفت و گاریش هم اجاره کرد؟
راستی از هوو هم میشه مثلا مثل همین اسکانیا113 کار گرفت"با در نظر گرفتن استهلاک و مخارجش و خرابی"؟
والا در مورد اسکانیا 113 اطلاعات ندارم اما با 200 تومان شما می تونی فراز بگیری اما از نظر گیربکس مشکل دارندممنون، با 200 تومن چطور؟ میشه اسکانیا 113 گرفت و گاریش هم اجاره کرد؟
راستی از هوو هم میشه مثلا مثل همین اسکانیا113 کار گرفت"با در نظر گرفتن استهلاک و مخارجش و خرابی"؟
دیگه کشند A7 هست که درباره اونم اطلاعاتی ندارم
ولی به نظر من ماشین نو بگیری بهتره![]()
با 200 فكر كنم اف12 مدل پايين يا h113 تر تميز بتوني بگيري!
پول به هوو نده يه سر بري تو جاده 200 كيلومتر راه بري با ماشين بيشتر از انگشتاي دستت هوو و دانگ فنگ خراب كنار جاده ميبني!
این چیـــه؟
![]()
احتمالا دنده ها رو سبک و سنگین میکنه
سلام، قوی ترین کشنده سنگین (نه فوق سنگین) استاندارد موجود تو ایران چیه؟ ماک r600 یا iveco 330 یا iveco440 یا کشنده های دیگه؟ متشکر.
درسته اویکو کشنده قوی هست ولی در قویترین ها فکر نمیکنم جایی داشته باشه
الان کشنده های ماک و fh16 رو کشنده های قوی ایارن میشه نام برد
البته بحث بوژی کش ها جداست
ممنون. البته که FH16 بسیار قوی هست. اما منظور من کشنده های سنگین بود (تا 96 تن با 11 محور کمرکشن) نه فوق سنگین بوژی کش مثل Fh16 یا z4053 تیتان.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)