سرویس اولیه سال هاست که حذف شده
کلا رویه اینطوری شده: تا خراب نشده طرف ما نیا
سرویس اولیه سال هاست که حذف شده
کلا رویه اینطوری شده: تا خراب نشده طرف ما نیا
دوستان سلام . الان نمایندگی 206اس دی v1 فروش فوری ( با چک ) داره ؟
سلام.
توبخش خرید خودرو باید مطرح میکردین اما من میگم براتون.
پژو 206 SD V1 مدل 90 قیمت 15765000 تومان نقدی
اقساط:
9700000 تومان نقدی پیش پرداخت و مابقی 2 فقره چک به مبلغ 3570000 تومان به تاریخ 10/11/90-10/5/91
مرسی داداش . شرایط جور دیگه ای نداره ؟ یعنی تعداد چک ها بیشتر باشه ؟
بستگی به شرکت داره که هر ماه شرایط رو مشخص میکنن.
این ماه 2 تا چک هست
ماهه دیگه شاید چک ها بیشتر بشه یا اصلا تولیست قرار نگیره.
سلام الان تو پارکینگ فرمون رو که میچرخوندم یه تق تق میکرد و صدای ناله بلند میشد مشکلی داره ؟
بچه ها کسی 206 وی 9 داره؟ یادمه یکی میگفت احتمال داره دندش قاطی کنه . آره؟
والا همین سه ماه پیش همسایمون یه لکسوسش rx خریده بود متاسفانه دندش گیر کرد و قاطی کرد رفت یه بنز cls 2008 خرید .حالا ماشین به این بزرگی دنده قاطی کنه یعنی 206 وی 9 قاط نمیزنه؟
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------
و صدای ناله بلند میشد
هههههههه
گیربکس اتوماتیک 206 چند سال پیش دچار مشکل شد که روش کارکردن و برطرف شد.
الان هر کسی داره ازش راضیه و خرابی به بار نمیاره.
در مورد خراب شدن گیربکس یادتون باشه عملکرد راننده و میزان آشنایی راننده با چگونگی
کارکرد گیربکس اتوماتیک خیلی مهم هست.
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
سلام دوست من.
شما از روزی که پارس رو فروختین و تیپ 5 رو خریدین مثل اینکه با مشکلات زیادی مواجه شدین.چرا؟
ماشینتون که صفر بود.
چه میدونم والا کلا تو ماشین شانس ندارم !
خالا میترسم این تق تق و ناله کردنش تو سرعت بالا جونم رو بگیره ! نمیدونم از کجاست حاد هست یا نه !
با کلی مکافات و سختی تونستم این پلاستیک(یا هر چی) روکش درب 206 تیپ 2 مون رو باز کنم .واویلا که یکبار مصرفه چیه ااین قفل درب که همینجوری شناور بود و فقط یه اسفنج سیاه نگهش داشته بود در ضمن اصلا عامل صدادادن در رو پیدا نکردم. فقط یک قسمت کاچو کذاشته بودن سمت روکش که فکر کنم حین راه رفتن ماشین این کاچو به پرده ی کشیده شده بین روکش و در ساییده میشه و صدای جیر جیر میاد
نمیدونم چرا قبلا همچین نبود
راستی طی یه سفر به شمال کولرش وقتی که میخوای روشن کنی ، خنک میکنه اما وقتی ماشین رو ترمز میکنی و می ایسته صدای ناله بلند میشهمشکلش از کجاست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)