تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 1081 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

سلام دوستان .من كاسپر ورژن 7 را نصب كردم .هر كاري ميكنم بيشتر از 21%update نميشه.
    كمكم كنيد
    دوست عزيز اگه منظور شما اين هست که تا قسمتی از Update ميرسه بجای علامت سبز، قرمز ميزنه، ميتونه از اکانت شما باشه، پيشنهاد ميکنم با استفاده از يک برنامه ف ي ل ت ر شکن، بزاريد دوباره Update بشه، فکر کنم حل ميشه،
    چون من هم بعضی مواقع به اين مشکل بر ميخورم که اکانتی که استفاده ميکنم را نميده! و از همين طريق Updateميکنم،

برنامه مورد نظر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوست عزيز احتمالاً شما از کد هايی که در ليست سياه قرار گرفتن استفاده ميکنيد، از اين کد ها استفاده کنيد:
    کدهای فعال برای :Kaspersky AntiVirus & Internet Security 7.0.0.125
    (پوشه KAV برای Anti-Virus و پوشه KIS برای Internet Security )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون از كدي كه دادي - كارم انجام شد - فقط يك راهنمايي كن كه از كجا ميشه كدهاي معتبر گرفت ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

ممنون از كدي كه دادي - كارم انجام شد - فقط يك راهنمايي كن كه از كجا ميشه كدهاي معتبر گرفت ؟؟

اگر منظور شما کد هايی هايی هست که با خريد محصول اعتبار دارن ، بايد بگم که بايد به نمايندگی ها يا فروشگهای که اين محصولت رو ميفروشن مراجه کن، که البته پولش رو هم در نظر بگيری!مثل سايت های:
    Kaspersky.ir
    kasperskylabs.ir
    (که بنظر من باز سايت های معتبری نيستن و ارزش نداره!!!)

ولی اگه منظورت دريافت کدهای کرک بطور راحت تر باشه بايد بگم راستش بطور دقيق نميشه گفت جايی هست که ميشه هميشه کد های اکتيو رو از اونجا گرفت، بيشتر ميشه در مجموع فروم های موجود خارجی اقدام به اينکار کرد،
    ولی ساده ترين راه همين هست که هروقت کدی خواستی سری به تالار گفتمان P30World بزنی، چون به نظر من بهترين منبع فارسی زبان دريافت کد هاست، چون دوستانی هستن که با همکاری هم اينکار رو انجام بديم
    Last edited by Markus; 31-12-2007 at 19:35.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض انتی ویروس

سلام
    میخوام کاسپرسکی 6 نسخه یک ماهه رو حذف کنم این پیغام رو میده
    you have to unload kaspersky antivirus pro 6.0
    before proceeding with installation.
    به نظر شماچه کاری انجام بدم

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزيز مشكل شما حل شد.قابل توجه دوستاني كه از نسخه 7 محصولات كاسپر استفاده ميكنند و ميخواهند بصورت دستي آنتي ويروس خودشون را آپديت كنند.مراحل انجام آپديت دستي در نسخه 7 داراي تفاوتهايي با نسخه 6 ميباشه.براي اپديت دستي نسخه 7 كاسپر به ترتيب زير عمل كنيد:

ابتدا مطابق شكل زير عمل كنيد:

مطابق شكل زير حالت سرور آپديت را به صورت زير تغيير دهيد.مسيري كه در عكس مشاهده ميكنيد مسيري است كه من در درايو E ايجاد كردم و فايلهاي روزانه (يا هفتگي متناسب با نياز شما كه بصورت فايل rar از سايت كاسپر قابل دانلود است) را دانلود و محتويات آنرا در داخل فولدي به نام New Folder باز كردم(extract كردم).

در مرحله بعد مطابق شكل زير قسمتي كه با فلش مشخص شده را تيك زده و با استفاده از دكمه Browse مسيري كه آپديتها را در آنجا ذخيره كرده بوديد(همان درايو E و همان New Folder ي كه من بطور مثال ايجاد كردم) را به برنامه بدهيد:

تمام پنجره هاي موجود را Ok و Apply كنيد تا به صفحه اصلي كاسپر بازگرديد.

حالا دكمه آپديت را بزنيد تا مطابق شكل زير عمليات آپديت از مسيري كه مشخص كرديم آغاز شود:

و اين هم پايان موفقيت آميز عمليات آپديت دستي كاسپر:

اميدوارم تونسته باشم با زباني ساده و گويا توضيحات را داده باشم و مشكل شما هم حل بشه.
    دوست عزیز ممنون از راهنماییتون. من كارهایی را كه شما فرمودید كردم اما نشد. بعد از كلی تحقیق و آزمایش و خطا موفق به آپدیت شدم كه خدمتتان عرض میكنم. اولا كه احتیاج به تیك زدن قسمت update distribution folder نیست. برای آپدیتهای روزانه كه از اینترنت میگیرید احتمالا در قسمت update source كافی مسیر رو add كنید و كار تمام است. اما مشكل ما اینه كه این فایلها رو از اینترنت نمی گیریم بلكه از فایلهایی كه قبلا آپدیت كرده بودیم می خوایم استفاده كنیم. برای این كار لازم قبل از تعویض ویندوز یك كپی كامل از پوشه
    Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab
    تهیه كنیم سپس محتویات زیر پوشهای آن را در یك پوشه جدید با نام دلخواه در یكی از درایوها ادغام كنیم یعنی وارد هر یك از زیر پوشه‌های اصلی شده و select all می كنیم و كپی میكنیم در پوشه ای كه ساختیم. دقت كنید اگر این فایلها را ادغام نكنید هرگز آپدیت آغاز نمی‌شود. سپس آدرس پوشه جدید را در قسمت update source وارد میكنیم. اكنون كلید آپدیت را بزنید. برنامه شروع به آپدیت شدن میكند اما مثل كاسپراسكای ورژن 6 در آخر یك سری پیغام error و update failed می دهد كه مهم نیست به آن توجه نكنید. در منوی Update در روبروی Database published تاریخ به روزرسانی دیتابیس درج شده كه مشخص می گردد برنامه به خوبی آپدیت شده است.
    موفق باشین
    تشكر یادتون نره

کاربر فعال انجمن میکس و مونتاژ Hossein_nasa62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    من يك سوال داشتم
    من نسخه 6 اينترنت سكيوريتي رو دارم وميخوام آپديت اون رو ذخيره كنم ولي هرچه ميگردم مسير رو پيدا نمي كنم لطفا راهنمايي كنيد

Banned Kolubive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Dangerzoneِ

پيش فرض

توی قسمت Application data باید باشه فایلهای اپدیت ... صفحات قبل مشخص شده به گمانم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من يك سوال داشتم
    من نسخه 6 اينترنت سكيوريتي رو دارم وميخوام آپديت اون رو ذخيره كنم ولي هرچه ميگردم مسير رو پيدا نمي كنم لطفا راهنمايي كنيد
    دوست عزیز در این مسیر باید باشه:
    Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab

داره خودمونی میشه shef's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

14 در خواست راهنمایی

من امروز آنتی ویروسمو آپ دیت کردم،آخرش هم پیغام داد عملیات با موفقیت به پایان رسید بعد سیستم رو ری استارت کردم اما همچنان پیغام میده دیتا بیست out of date هست

اما تو برنامه databases release date: 1/1/2008 هست.حالا چیکار کنم؟؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من امروز آنتی ویروسمو آپ دیت کردم،آخرش هم پیغام داد عملیات با موفقیت به پایان رسید بعد سیستم رو ری استارت کردم اما همچنان پیغام میده دیتا بیست out of date هست

اما تو برنامه databases release date: 1/1/2008 هست.حالا چیکار کنم؟؟
    نگاهی به تاریخ ویندوزتان بیاندازید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •