تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 649 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

داره خودمونی میشه xxl2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

میتونی بیشتر توضیح بدی که چرا hd رو ازx1 پایین تر میدونی؟
    بنظر شما چرا HD باید بالا تر از X1 باشه ؟؟؟؟

Hd کی برد نداره !!! جوی استیک نداره !!! دوربینش فلاش نداره !!! کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری پایین تره !!! کلید های بدرد بخور جلوی X1 رو نداره !!! در منوهای دوربینش امکاناتی کمتر از X1 داره !!! بقیه ی مشخصاتش هم که با هم برابرند ! فقط صفحه ش خیلی بزرگتره که من این حسن نمی دونم چون زیادی بزرگه و از حالت یک گوشی خارج شده و باز هم میگم زیادی بزرگه !!!

2. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

13

فکر نمیکنم اکسپریا تو مولتی مدیا از امنیا ضعیفتر باشه ( اون پنل مولتی مدیا به اون خوشگلی رو در نظر بگیر)
    از لحاظ پخش ودئو که با مانیتوره 800 در 480 و کارت گرافیک 128 همه چی انده شه
    موزیکم که همه میگن کیفیت هدفونش عالی یه (فقط اسپیکر ضعیفتره که اونم مهم نیست البته به سلایق اشخاص برمیگرده)

اگرم امنیا رو با اکسپریا مقایسه کردم باسه اینکه تو پستای قبلی راهنمایی بین این دو گوشی رو خواسته بودند
    درسته...اکسپریا بیت ریتی که پخش میکنه امینا اصلآ پخش میکنه...خودم یه فیلم 007 جدید تبدیل کردم(با کیفیت 30 فریم و 800*480 و 1200 بیتریت)اکسپریا عالی و مثل اب خوردن پخش کرد اما گوشی فامیلمون که امینا بود کار نکرد...حتی یه شو با بیتریت 800 بلوتوس کردم با لگ شدید پخش کرد.امینا بیتریت بیشتر از 700 پخش نمیکنه و این ضعف مولتی مدیا این گوشی.چیز های دیگشو کار ندارم.اکسپریام که با این بیتریت پخش میکنه مدیون چیپ گرافیکی 128 هست.اگر در گفتم شک دارید چیزی که زیاده کانورتوره.تست کنید ببینید حتی با 750 پخش میکنه

4. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این رو خودمم قبول دارم ولی منظورم خورجی ویدئو و مموری داخلی بالا و دوربین بود که بنظر من دوربین و خروجی ویدئوش زیاد مهم نیست چون من ppc بودنش برام مهمتره مموری هم که خوب میشه خرید پس هیچی !!!

خوب پس چی میگی
    میبینی چه طوری اعصاب آدمو خورد می کنن

در ضمن تو علاادین یه یارو اکسپریاشو با کابل tv میفروخت وقتی بهش گفتم x1 خروجی تلوزیون نداره اکسپریای خودشو در آورد با کابله وصل کرد به tv حالا دوستان این رویداد عجیب رو چگونه تفسیر میکنند؟
    Last edited by Hamid..God; 15-02-2009 at 15:54.

6. این کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

خوب پس چی میگی

در ضمن تو علاادین یه یارو اکسپریاشو با کابل tv میفروخت وقتی بهش گفتم x1 خروجی تلوزیون نداره اکسپریای خودشو در آورد با کابله وصل کرد به tv حالا دوستان این رویداد عجیب رو چگ.نه تفسیر میکنند؟
    منم کابل tv نیاز دارم مگه کابلی هست که usb به tv باشه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بنظر شما چرا hd باید بالا تر از x1 باشه ؟؟؟؟

hd کی برد نداره !!! جوی استیک نداره !!! دوربینش فلاش نداره !!! کیفیت صداش خصوصا توی هندزفری پایین تره !!! کلید های بدرد بخور جلوی x1 رو نداره !!! در منوهای دوربینش امکاناتی کمتر از x1 داره !!! بقیه ی مشخصاتش هم که با هم برابرند ! فقط صفحه ش خیلی بزرگتره که من این حسن نمی دونم چون زیادی بزرگه و از حالت یک گوشی خارج شده و باز هم میگم زیادی بزرگه !!!

..............................ok

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

درسته...اکسپریا بیت ریتی که پخش میکنه امینا اصلآ پخش میکنه...خودم یه فیلم 007 جدید تبدیل کردم(با کیفیت 30 فریم و 800*480 و 1200 بیتریت)اکسپریا عالی و مثل اب خوردن پخش کرد اما گوشی فامیلمون که امینا بود کار نکرد...حتی یه شو با بیتریت 800 بلوتوس کردم با لگ شدید پخش کرد.امینا بیتریت بیشتر از 700 پخش نمیکنه و این ضعف مولتی مدیا این گوشی.چیز های دیگشو کار ندارم.اکسپریام که با این بیتریت پخش میکنه مدیون چیپ گرافیکی 128 هست.اگر در گفتم شک دارید چیزی که زیاده کانورتوره.تست کنید ببینید حتی با 750 پخش میکنه

بابا غلت کرده هر کی به این اصل مهم شک داشته باشه
    Last edited by Hamid..God; 15-02-2009 at 16:15.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منم کابل tv نیاز دارم مگه کابلی هست که usb به tv باشه؟

گویا این گونه است می خوای آدرس بدم برو بپرس فقط مشکلی که هست یارو کابلارو با اکسپریا میفروخت یعنی وقتی داشتم قیمت می گرفتم گفت 630 با کابل tv نمی دونم جدا هم بفروشه

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خوب پس چی میگی

در ضمن تو علاادین یه یارو اکسپریاشو با کابل tv میفروخت وقتی بهش گفتم x1 خروجی تلوزیون نداره اکسپریای خودشو در آورد با کابله وصل کرد به tv حالا دوستان این رویداد عجیب رو چگ.نه تفسیر میکنند؟
    حالا چرا داغ می کنی !!! اینو گفتم اونایی که امنیا دارم دلشون نشکنه !!!! شوخی کردما !! بدل نگیرین !

جدن ؟؟؟ خیلی عالیه !!! خب ازش میپرسیدی چطوری ؟؟؟ ببینم می تونی کابلشو ردیف کنی ؟؟؟ کار خودته حمید جان , ببینم چکار می کنی !!! ما همه روی تو حساب می کنیم

12. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

بابا غلت کرده هر کی به این اصل مهم شک داشته باشه ولی خودت گفتی مولتی مدیای امنیا بهتره
    من دارم میگم اکسپریا تو پخش ویدیو و مولتی مدیا قویه...بیتریت 1200 پخش میکنه...امینا تا 700....

14. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من دارم میگم اکسپریا تو پخش ویدیو و مولتی مدیا قویه...بیتریت 1200 پخش میکنه...امینا تا 700....
    ظاهرا امنیا تو مولتی مدیا هم قوی نیست !!! حرفمو پس میگیریم !!!! بوت لودرش هم که ... تا اینجا من فقط دوربینشو قبول دارم , مابقیش هیچی !!! دوربینشم که به کار من نمیاد پس چیش خوبه ؟

اگر خودم x1 داشتم , یک انجمن می زدم فقط برای x1 !!!!!

16. این کاربر از xxl2005 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •