هر وقت برنامه غیر فعال شد میتونید ازش استفاده کنید ٬ موقع نصب هم میتونید واردش کنید . والا من الان اویرا ندارم دقیق یادم نیست ولی از منو فکر کنم گزینه آخر زیر گزینه license هست .
هر وقت برنامه غیر فعال شد میتونید ازش استفاده کنید ٬ موقع نصب هم میتونید واردش کنید . والا من الان اویرا ندارم دقیق یادم نیست ولی از منو فکر کنم گزینه آخر زیر گزینه license هست .
شما حین نصب میتونید مسیر کی دستی به برنامه بدین اگر هم که کی برنامه تاریخش تموم شد برنامه رو اجرا کنید به قسمت help برنامه برین بعدشم گزینه license managemet انتخاب کنید تو صفحه بعدم طبق شکل روی گزینه مورد نظر کلیک کنید نسیر کی دستی به برنامه بدین
![]()
دوستان
من سالهاست که از اینترنت سکیوریتی های Kaspersky و ESET استفاده می کنم. تو این چند روزه مطلبی رو خوندم که در مقایسه ورژن جدید آنتی ویروس ها دیدم که آویرا رتبه های بسیار خوبی در تمام زمینه ها آورده و تصمیم گرفتم ازش استفاده کنم.
حالا چند تا سوال دارم.
1) آیا آویرا کرک داره یا سریال و یا اینکه مثل کسپر باید بهش Key داد ؟ چون پست بالا رو دیدم که در مورد Key صحبت شده بود. اگه اینطوره ، Key ها رو از کجا باید بیاریم ؟
2) آپدیت اون چه جوریه و آیا راحت آپدیت میشه و آیا میشه آپدیت ها رو سیو کرد تا بعدا اگه ویندوز جدید نصب کردیم ، ازشون برای آپدیت آفلاین استفاده کنیم ؟
3) آخرین ورژن میدونم 2012 هستش اما می خوام بدونم آخرینش رو از کجا می تونم دانلود کنم ؟ چون مثلا کسپر رو از سایت خودش می گرفتم و بهش Key می دادم.
4)تفاوت Internet Security و Professional Security چیست ؟ ظاهرا اولی برای استفاده خانگی است و دومی برای اداری اما تفاوتشون چیه ؟
ممنون میشم کمک کنید و یا اینکه لینکی مربوط به سوال هام ارائه نمایید.
Last edited by amirpers; 03-11-2011 at 00:41.
متاسفانه انگار این تاپیک برعکس کسپرسکی اصلا پویا نیست و من بعد 2 روز هنوز جوابی نگرفتم.
البته جواب سوال 1 رو خودم گرفتم اما نمیدونم که آیا مثل کسپرسکی کلیدهای اون زود میره جزو بلک لیست یا نه و ضمنا از کجا باید بیاریمشون ؟
سوال های بعدی هم همچنان باقیست.
1 . key ! البته کرک هم براش پیدا میشه اما کرک کردن پیشنهاد نمیشه . key هاش تو همین تایپیک قرار میگیره و خیلی هم به ندرت بلوک میشه .
۲ . بله راحت آپدیت میشه حجم آپدیت ها کم هست ٬ مراجعه کنید پست اول آدرس پست نحوه ذخیره آپدیت ها درج شده .
۳ . از سایت خود Avira میتونید دانلود کنید . و بهترین گزینه همین کار هست .
۴ . برسی نکردم ! با این نت مزخرف شاتل هم الان نمیتونم چک کنم ٬ چک کردم نتیجه رو میگم ! اما Internet Security ها کاملا کاربر خانگی رو ساپورت میکنند .
سلام
من چطوزي مي تونم
برايStart Avira Professional Security
كي پيدا كنم
خواهشن تست شده باشه
من هم Professional Security رو نصب کردم اما هیچ لایسنسی رو قبول نکرد.
ضمنا تو قسمت Help گزینه ای به اسم license managemet وجود نداره و فقط Load License File موجوده.
مجبور شدم که Internet Security رو نصب کنم. فعلا که کار کرده و آپدیت هم شد. یه سری مشکلات داشتم که خودم پیداشون کردم چون اون توضیحاتی که تو پست اول گفته شده با ورژن 2012 فرق داره.
فقط یه چیز.
تو کسپرسکی وقتی یه فلش مموری رو وصل می کردیم ، خودش یه پنجره باز می کرد برای اسکن کردن. اما امتحان کردم دیدم این آویرا اینجوری نشد. آیا تنظیمات خاصی داره ؟
Last edited by amirpers; 04-11-2011 at 19:33.
سلام
برای دریافت محصولات آویرا من نمیدونم تا حالا از کجا کمک میگرفتین ولی این سایت همه ی محصولات رو داره
15 ام هر ماه هم آپدیت میشه و آپدیت های جدید میاد
من خودم تست کردم و مشکلی نبوده باهاشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به راحتی هم تا 13 April که یعنی تقریبا 5 ماه دیگه میتونین استفاده کنین
موفق وموئید باشین
ازاین کی استفاده کنید که خودم الان رو سیستم دارم
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
امتحان کردم.
رو Internet Security جواب میده اما رو Professional Security قبول نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)