من با این نرم افزار چک کردم 2 تا هارد اینترنال مشکلی انگار نداره ولی یه پیغامی میده
و هارد اکسترنالم این پیغام رو میده
چه کار باید بکنم
من با این نرم افزار چک کردم 2 تا هارد اینترنال مشکلی انگار نداره ولی یه پیغامی میده
و هارد اکسترنالم این پیغام رو میده
چه کار باید بکنم
كدومو ترجيح ميدي ؟ سي دي يا فلش ؟ فلش بايد خالي باشه ؟ بعد اينكه بوتيبل ساختم چيكار كنم ؟ الان اين عكسي كه گذاشتس از كدوم قسمت نرم افزار رفتي ؟ الان اعصابم داغونه ! نميدونم دارم چيكار مي كنم ! ببخشيد ! اصلا كپي پيست هم از يادم رفته !![]()
ایشون فعلا میتونن وارد ویندوز بشن
بهتره که از داخل ویندوزشون بک اپ بگرین براشون راحتره (رایت کنن توی DVD)
---------- Post added at 11:01 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------
خونسردیتو حفظ کن
یه هارد 320 گیگ اصلا ارزش نداره بابا
آدم میافته میمیره تو واسه هاردت ناراحتی
حیف پدر بزرگم بود که مرد!!!
CD بهتره چون ممکنه مادربردت فلش بوتیبل رو ساپورت نکنه!!!
این عکسی که گزاشتم
برنامه رو داخل ویندوز اجرا کردم یعنی وقتی که روی برنامه نصب شده کیلک کردم
باو به خاطر محتواي هارد ناراحتم ! گوره باباي پول !
![]()
خب چرا معطلی چند تا دیویدی وردار توش رایت کن
هارد با پا شوت کن تو سطل آشغال
راستي امكان داره اين بد سكتور از انتقال دوباره ي فايل ها به هارد بيفته تو جون هارد ؟ اصلا بد سكتور چيه ؟
راستی با اون سیدی که پارتیشن بندی کردم ماله 7یا 8سال پیش یا بیشتره .اما 3سال پیش که پارتیشن بندی هارد قبلیمو کردم مشکلی پیش نیامد
بد سکتور یعنی تصادف هد هارد با پلاتر هست که معمولا به خاطر ضربه پیش میاد
نه این مرض مسری نیست
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
اوه اوه اوه
نرم افزار عهد بوق رو ورداشتی پارتیشن بندی کردی
پس بگو همه رو گزاشتی سرکار!!!
بهترین نرم افزار برای پارتیشن بندی DVD ویندوز سونه و بعد paragon hard disk manager
الان با اين نرم افزاره بد سكتور گيري كردن مشكله ؟ من هيچي سر در نميارماااااااااا !!!!
به خدا سر کار نگذاشتم چه طور برا هارد 500گیگ ماکستور که 3سال پیش گرفتم مشکلی پیش نیامد
بازم میگم به خدا سر کار نگذاشتم الانم که با سون پارتیشن رو می خواستم عوض کنم این پیغامو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)