تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 235 از 2403 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکلیه که با اندیشه سبز دارم سیستمم به صورت ناخواسته دیتا سند و رسیو میکنه یعنی بدون اینکه من دانلود کنم یا تو صفحه ای باشم ترافیکم کم میشه چند بار شرکت تماس گرفتم گفتن سیستمت کرم یا تروجان داره با مک افی و avg اپدیت شده اسکن کردم چیزی پیدا نشد چند بار ویندوز عوض کردم همه درایوامو (جز یدونه) فرمت کردم باز هم جواب نداد

جالبه زمانی که فایروال رو هم رو حالت lock down (حالتی که همه دسترسی ها به اینترنت رو میبنده) میذارم باز هم از شارژم میره

اگر راهی به ذهنتون میرسه لطفا کمک کنید چون واقعا گیرم

tnx
    سلام
    اگه مطمئنی که کامپیوترت ویروسیه.(لازم نیست کل هارد رو فرمت کنی فقط درایو ویندوز- ولی اگه فایل مهمی نداری خوب همشو فرمت کن اگه نه اول باید ویندوز رو عوض کنی- معمولا ویندوز رو درایو c نصب میشه- پس درایو c همزمان با نصب ویندوز فرمت میشه- وقتی که نصب ویندوز تموم شد شما باید یه ویروسکش خوب مثل نود32 یا ... از cd یا فلش مموری که مطمئنی ویروس نداره نصب کنی. منظورم اینه که نباید فعلا توی هیچکدوم از درایوهای هاردت بری.در مرحله بعد باید ویروس کش رو آپدیت کنی-بعد از اون بزار ویروسکشی کنه.بازم زیاد نمیشه به ویروسکشها اطمینان کرد. شما باید در مرحله بعد بری به
    Start-allprograms-Accessoris-windows explorer
    در ایجا اول باید کاری کنی که پوشه ها و فایل های مخفی و سیستم کامپیوتر دیده باشه به این ترتیب که:
    از منوی tools میری به folder option سپس از سر برگ view باید تیک Show hiden file and folder رو بزنی و همچنین تیک(hide protected oprating system files (recomended رو باید برداری. بعد ok بزن
    حالا باید از قسمت سمت چب صفحه که یه نمودار درختی هست- یکی یکی بری روی درایوهای هاردت بجز C(توجه کن که نباید دبل کلیک کنی اگه یه کلیک کنی در سمت راست محتویات درایو نمایش داده میشه تو باید توی اون فایل ها دنبال فایل های مخفی مشکوک مثل Autorun.exe و یا هر فایل مخفی که حجمش از 200 کیلوبایت کمتره راپاک کنی(البته بجز فایلهایی مثل
    INCINERATE
    RECYCLER
    System Volume Information
    MSOCache
    Thumbs
    pagefile
    $RECYCLE.BIN
    فایلهای سیستم هستند)
    معمولا ویروسها 2 تا فایل یکی اتوران و دیگری سیستم در تمام درایوها درست میکنن اگه قبل از پاک کردن اون اول یه دور همه درایوها رو ببینی متوجه ویروس بودن یا نبودنش میشی!
    در پایان restart
    اگه فلش مموری هم داری باید همین کارو باهاش بکنی چون تو اون هم حتما ویروس کپی شده و اگه دقت نکنی دوباره همچی خراب میشه
    بعد از تموم این کارا یاد باشه باید اون تیک هایی رو که ورداشتی یا گذاشتی را مثل اولش کنی
    اگه جایی مشکل داشتی بپرس تا بگم

2. 3 کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

چند ساعت پیش رفتم اندیشه درخواست adsl دادم
    الان که با دایل آپ دارم دانلود می کنم با سرعت 10kb/s داره دانلود می کن|
    دایل آپم حسودیش شده داره تمام زورشو میزنه!!!!!!

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

شرکتش گلساره. سایتشم daamoon.net هست.خودشون isdp هستن.
    والا قیمتشون عالیه.پشتیبانیشونم خوبه.من اتزه باهاشون گرفتم راضیم.
    سرعت دانلودش شبا و روزا چطوریه ؟
    چون الان پارس آنلاین و اندیشه سرعت های بیشتر از 128 و 256 رو می دن ( منظورم از لحاظ واقعی هستش . چون باید حداکثر بین 15 تا 30 باشن این سرویس ها ولی عملا روز ها به 200 هم گاهی اوقات می رسه )
    آیا این شرکت هم اینطوریه یا اینکه همون سرعت مثلا 16 رو برای 128 می ده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1) در مورد دوستمون که گفتن همیشه حجمش کم میشه . علاوه بر اینکه مشکل ویروس ممکنه باشه و باید با روشایی که دوستان توضیح دادن حتما از بابت عدم وجود تروجان و انواع ویروس کاملا مطمئن بشی ... به تک تک تنظیمات نرم افزارها و خود ویندوز هم باید توجه کنی ... اکثر نرم افزارها وقتی استاندارد نصب میشن حالت اتو آپدیتشون معمولا فعاله و بعضی ها هم تو این مورد خیلی سمج هستن حتی می بینی با غیر فعال کردن باز هم دارن یواشکی به سایت سرورشون وصل میشن و یه سری اطلاعات رد و بدل می کنن ... اول برو تو کنترل پنل ویندوز هم آپدیت اتوماتیک هم فایر وال رو خاموش کن .. البته برای حفظ ایمنی کامپیوتر یه فایروال قوی ( مثلا اوت پوست فایروال ) نصب کن و همون رو هم تو تنظیماتش برو هر چی آپدیت اتوماتیک هست خاموش کن ... در مورد آنتی ویروس هم اگه آپدیت خاموش نباشه معمولا هر روز یه کمی دانلود میکنه ! خلاصه اینکه حتی اگه یه برنامه دانلود منیجر ( مثلا utorrent ) در حالت فعال تو حافظه باشه ( حتی وقتی همه دانلودها رو کنسل می کنی ) باز هم می بینی با سرعت خیلی کم ( مثلا 0.1 کیلوبایت ) داره ترافیک مصرف می کنه ... پس وقتی نصب ویندوز و برنامه هات کامل شد اول از همه با یه آنتی ویروس آپدیت شده و خوب اسکن کن ... یه فایروال خوب نصب کن و اون رو هم دستی آپدیت کن ( آپدیت اتوماتیک همه برنامه ها رو خاموش کن ) .. فایر وال و آپدیت اتوماتیک خود ویندوز رو غیر فعال کن و کار خوبی هم کردی تو فایر وال برنامه هایی رو که لازم نیست دائم برای فضولی به اینترنت وصل بشن بلوکه کردی .. بعدش برو نگاه کن هر چی برنامه غیر ضروری که تو استارت آپ ویندوز هست ( تمام دانلود منیجر ها و برنامه هایی که لازم نیست 24 ساعته با ویندوز بالا بیان حتی مثلا برنامه adobe acrobat یا آپدیت jet audio ! ) همه رو بجز اونایی که برای شروع ویندور لازم هستن از استارت آپ خارج کن ( میری قسمت run تایپ می کنی msconfig بعد از منوی start up هر چیز اضافه رو تیکشو بردار کامپیوتر رو restart کن ) بعضی برنامه های مزخرف مثل windows messenger هم هر چی از استارت آپ خارج میکنی برمیکردن.برای اون برو داخل برنامه outlook express از منوی tools-options گزینه بالا اومدن دائمی مسنجر رو بردار.... یه نرم افزار خیلی خیلی عالی به نام process master هست .( تو همین سایت بگردی لینک دانلودش + فایل کرکش هست ) اون رو نصب کن . کار این برنامه مثل task manager خود ویندوز هست. یعنی بهت همه برنامه های فعال تو حافظه رو نشون میده با این تفاوت که مسیر اجرای هر برنامه رو هم نشون میده ! مثلا اگه ببینی یه فایل به نام
    system.exe داره بجای پوشه system32 از داخل my documents داره اجرا میشه فوری تشخیص میدی که این اسمش جعلیه و ویروسه ! علاوه بر این با کلیک راست و زدن kill process بلافاصله میتونی اون برنامه مخرب رو از حالت اجرا خارج کنی تا با روشای دیگه اساسی مشکل رو رفع کنی . کلا هر برنامه اضافه و مشکوک قابل ردیابی و تشخیص میشه.
    در آخر هم باید بگم همیشه یه سیستمی که از اینترنت قطع شده امن تر از سیستمی هست که بهش وصله! پس هر زمان کارت با کامپیوتر تموم شد سعی کن مودم رو خاموش کنی یا اینکه حداقل دیسکانکت کن نذار 24 ساعته ( وقتی استفاده نمی کنی ) کانکت بمونه . اینجوری 100% مطمئنی نه تهدید هکر ها متوجه کامپیوتر میشه نه حتی 1 کیلوبایت حجم بیخود مصرف میشه ... یادت نره هیچ فایروالی ( حتی بهترینشون با بهترین حالت تنظیمات ) نمیتونه 100% کامپیوترت رو ایمن کنه .فکر میکنم بهتره بیشتر از این در این مورد تو این تاپیک بحث نکنیم .موفق باشی.

2) در مورد افت سرعت اینترنت دوستان درست میگن . شرکتا ( از جمله اندیشه ) چند شبه زرنگ شدن ! یعنی از 1 شب سرعت رسما برمی گرده به حالت استاندارد لاکپشتی . واسه 128 از 20 کیلوبایت بیشتر نمیشه . ( 128 مرکز 3 ) و فقط روزا بالا میره .دیشب هم همینطور بود .فعلا اعتراضی نمیشه کرد چون قانونا دارن از حقمون که 16 کیلو هست هم بیشتر میدن ! باید صبر کنیم خدمات مخابرات برای همه بیاد اونوقت روز خنده ماست ! درسته که اونها هم مطمئنا سرعت قانونی میدن مثل اندیشه روزا به بالای 200 نمیرسه ! اما وقتی قیمت مناسب باشه هممون میریم سرعتای بالاتر اونهم بصورت نامحدود میگیریم ! وقتی سرعت 1024 سی هزار تومن باشه دیگه نیاز به قاطی کردن سرعت هم نیست ! به امید روزها و شبهای پرسرعت تر!

راستی دوستانی که 256 و 512 اندیشه هم دارن شبا سرعتشون استاندارد میشه یا مشکل فقط واسه قشر مستضعف 128 ؟

6. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzbe1313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

256 دو شبه سرعت 20-30 بیشتر نمی شه!
    امروزم سرعت داغونه!
    مجلی پیش اومده؟
    723

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لیست قیمت سرویس های ADSL شرکت دامون نت

1 ماهه 64 2 گیگا بایت 9500 تومان
    1 ماهه 64 نامحدود 18000 تومان
    1 ماهه 128 1 گیگابایت 9000 تومان
    1 ماهه 128 2 گیگا بایت 11000 تومان
    1 ماهه 128 3 گیگابایت 14000 تومان
    1 ماهه 128 6 گیگابایت 20000 تومان
    1 ماهه 128 نامحدود 28000 تومان
    3 ماهه 128 4 گیگابایت 28000 تومان
    1 ماهه 256 4 گیگابایت 19000 تومان
    1 ماهه 256 6 گیگا بایت 24000 تومان
    1 ماهه 256 10 گیگابایت 35000 تومان
    3 ماهه 256 4 گیگابایت 35000 تومان
    1 ماهه 512 10 گیگابایت 65000 تومان
    1 ماهه 512 20 گیگابایت 85000 تومان

• هزینه امور اداری،نصب و راه اندازی سرویس 10000 تومان می باشد.
    • قيمت مودم هاي ADSL با پورت USB و Ethernet به مبلغ 40000 تومان می باشد.
    • ماهيانه مبلغ 1000 تومان بابت آبونمان شركت مخابرات، به قبض مشترک اضافه می گردد.
    • هزينه هرگيگابايت ترافيک اضافي 3000 تومان است.
    • ترافيک مصرف شده کاربران بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است.
    • در صورت عدم استفاده از ترافیک باقیمانده، اعتبار آن به ماههای بعد منتقل می شود.
    ( نظر شخصی )

مزایا :
    1) قیمت خوب نسبت به بقیه شرکتها بخصوص برای سرویسهای سرعت پایین و نامحدود .چون اگه در نظر بگیریم سرعت استاندارد برای سرویسهای نامحدود تو همه شرکتا از جمله اندیشه و پارس ارائه می شه اونوقت قیمتهای این شرکت برای سرویس نامحدود فوق العادست ! ( البته باید صبر کنیم ببینیم سرویس نامحدود مخابرات کی میاد تا همه رو ناک اوت کنه ! )
    2) حجم باقیمونده مصرفی ( برای اشتراک 1 ماهه ) برای ماه بعد میمونه برخلاف سرویس بقیه شرکتها !
    3) 1 ساعت مصرف رایگان بیشتر تا 7 صبح
    4) طبق گفته سایتشون پشتیبانی 24 ساعته دارن ! حالا باید دید اگه یکی ساعت 3 شب بهشون زنگ بزنه واقعا مشکلشو حل می کنن و اصلا گوشی رو برمیدارن یا فقط تبلیغه !

معایب :
    1) قیمت بالا برای سرویسهای 512
    2) قیمت شارژ حجم 3000 تومن برای هر گیگ اضافه در مقایسه با 2500 تومن شرکت اندیشه ( البته بهتراز پارسه که اضافه حجم نمیده )
    3) هزینه راه اندازی اولیه 10000 تومنی ! ( البته این جنگولک بازیها کم کم به مرور زمان با اومدن رقبای تازه نفس از بین خواهد رفت ! )
    4) قیمت بالاتر مودم . ( به نسبت قیمت 30 تومنی مودم اندیشه )

ابهامات !!! : چون هنوز کاربرای کمی عملا از این سرویسها استفاده کردن هنوز دقیقا معلوم نیست سرعت دانلود روزانه و شبانه تو مراکز مختلف مخابراتی و با سرویسهای مختلف چطوریه و آیا روزها میشه به سرعتای بالاتر از 200 کیلوبایت رسید یا خیر . لطفا کسانی که این سرویس رو دارن استفاده می کنن نظر بدن . تازه اونوقت می شه نظر قطعی داد که به صرفه هست یا نه !

Last edited by birak; 28-01-2010 at 23:14.

9. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

256 دو شبه سرعت 20-30 بیشتر نمی شه!
    امروزم سرعت داغونه!
    مجلی پیش اومده؟
    723

فکر می کنم دوران خوشی واسه دانلود شبونه داره تموم می شه ! از 1 شب به بعد سرعت استاندارد میشه ! و فعلا که واسه 128 و 256 اندیشه اینطور بوده همه دانلودا رو دستمون مونده ! تا ببینیم دوستان دیگه که سرعت 256 و 512 دارن وضعیتشون شبا چطوریه .

و یه خبر دیگه اینکه شرکتای خصوصی انگاری بدجوری رو دمشون مونده که مخابرات قصد داره سرویسای نامحدود با قیمتای خیلی پایینتر بده ... چون اینطوری کاسه کوزه شرکتای خصوصی که از قبل سرویس میدادن بدجوری میشکنه ... از قرار معلوم شرکتا تو تهران دارن اعتراض به مخابرات رو شروع میکنن و گفتن این کار مخابرات باعث ورشکستگیشون و بیکار شدن 60000 نفر تو کشور میشه ! از اون طرف هم مخابرات ( که مثلا الان خصوصی اداره میشه ) اجازه نمیده این شرکتا تو بعضی مراکز مخابراتی راحت به تجهیزاتی که نصب کردن دسترسی داشته باشن و سر فعال کردن سرویسها هم اذیتشون میکنه ! این پایین اومدن سرعت شبونه رو هم بذارین به حساب عصبانیت شرکتای سرویس دهنده ! تا ببینیم آخرش کی تو این جنگ پیروز میشه ... امیدوارم سودش رو ما کاربرا ببریم .

11. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

فکر می کنم دوران خوشی واسه دانلود شبونه داره تموم می شه ! از 1 شب به بعد سرعت استاندارد میشه ! و فعلا که واسه 128 و 256 اندیشه اینطور بوده همه دانلودا رو دستمون مونده ! تا ببینیم دوستان دیگه که سرعت 256 و 512 دارن وضعیتشون شبا چطوریه .

و یه خبر دیگه اینکه شرکتای خصوصی انگاری بدجوری رو دمشون مونده که مخابرات قصد داره سرویسای نامحدود با قیمتای خیلی پایینتر بده ... چون اینطوری کاسه کوزه شرکتای خصوصی که از قبل سرویس میدادن بدجوری میشکنه ... از قرار معلوم شرکتا تو تهران دارن اعتراض به مخابرات رو شروع میکنن و گفتن این کار مخابرات باعث ورشکستگیشون و بیکار شدن 60000 نفر تو کشور میشه ! از اون طرف هم مخابرات ( که مثلا الان خصوصی اداره میشه ) اجازه نمیده این شرکتا تو بعضی مراکز مخابراتی راحت به تجهیزاتی که نصب کردن دسترسی داشته باشن و سر فعال کردن سرویسها هم اذیتشون میکنه ! این پایین اومدن سرعت شبونه رو هم بذارین به حساب عصبانیت شرکتای سرویس دهنده ! تا ببینیم آخرش کی تو این جنگ پیروز میشه ... امیدوارم سودش رو ما کاربرا ببریم .

اره سرعتا استاندارد میشه. از پشتیبانی اندیشه پرسیدم چرا؟ گفتن چون STM-1 جدیدمون رو هنوز بهمون ندادن برای کنترل پهنای باند مجبوریم اینکارو بکنیم. گفتن تا یک هفته 10 روز دیگه درست میشه و دوباره مثل قبل میشه. گفتم مطمئنین گفتن راستش نه چون دست ما نیست ولی مشکلی نیست شاید چند روز زودتر یا دیرتر انجام بشه ولی میشه. گفنم برای اینکه کاربرا شاکی نشن اینا رو میگین گفتن رشت اینقدر بزرگ نیست که راست و دروغ خبرا خیلی پنهان بمونه. اگه میگیم اقدام کردیم حتما کردیم. راستش من که به خاطر چند سال سابقه سرویس گرفتن ازشون ( دایل آپ - adsl - کارت تلفن ) کاملا به حرفشون اعتماد دارم . ولی راست میگی رقابت اینا با هم دیدن داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من 512 هم همین مشکل رو دارم.اگه بخواد همینطوری ادامه بده مجبورم جدا شم.روزها که ترافیک ندارم دانلود کنم.پس 40 تومن ماهی واسه چی دارم میدم!

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اگه مخابرات در رشت هم سرویس ADSL بده اونوقت تمامی ISP ها ناچارند قیمتها رو کاهش بدند

اما سرویس مخابرات از دو جنبه جای سوال داره

1- وقتی ADSL مخابرات فراگیر بشه بحث حفظ کیفیتش مطرح میشه که خیلی مبهمه
    مخابرات میخواد با قیمت پایین به قشر عظیم جامعه سرویس بده اونوقت گروه پشتیبانی و فنی اش آیا می تونند چنین حجمی رو ساپورت کنند؟
    آیا مثل شرکت های خصوصی قطعی سرویس رخ نمیده یا نه همیشه مشکل قطعی خواهیم داشت؟

2- مدت ها بود بحث ورود مخابرات به عرصه ارائه خدمات اینترنت بین منتقدین بحث میشد
    امااینکه اینهمه مدت دولت و حکومت حاضر نبود پهنای باند کشور رو افزایش بده یا اینکه نرخهاش رو پایین بیاره
    ولی ناگهان حاضر شده تمام این امکانات رو در اختیار سپاه بذاره تا بعنوان ارگان امنیتی که مخابرات بهش واگذار شده سریع شروع به کار بکنه خیلی بوداره
    نمیخوام بگم کنترل امنیتی بر این دسته از کاربران صورت میگیره ولی درکل چندان خالی از بحث نیست
    خدا رو شکر ما مشکلی نداریم که از این جنبه نگران باشیم

ولی امیدوارم فضا بصورت رقابتی و سالم باشه که در این بین صرفا کاربران اینترنت سود ببرند نه اینکه مجددا تک بعدی بشه که هر چی خواستند برای خودشون اجرا کنند

15. 3 کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •