تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 416 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

نه بابا..!چرا شایعه سازی میکنین؟...ایتاچی خودش استاد ومتخصص شارینگان وگنجوتسو بوده...شیسوبی درسته قوی بوده ولی عمرا به پای ایتاچی نمیرسیده...!ایتاچی هم به راحتی کشتش...بعدشم عمرا دانزو بتونه با اون چشمها یه شخص قدرتمند مثل ایتاچی رو کنترل کنه!!!این اواین باره همچین چیزی میشنوم...!

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

راستش منم یه چیزایی تو مانگا در مورد این یارو یادمه فکر کنم قدرت شارینگانش زیاد بوده.حسش نیست دوباره برم مانگا رو بخونم.

ولی یادمه تو جلسه کاگه ها همون زیر دست اون کاگه زنه(یادم نیست چی چی کاگه میشه اسمش) که یه چشمش بیاکوگان بود فهمید که چاکرا دانزو و شارینگانش مال اون یارو بوده چون قبلا با اون یارو مبارزه کرده بوده.

به نظر من احتمال اینکه دانزو ایتاچی رو هیپنوتیزم کرده باشه خیلی کمه.آخه اگه اشتباه نکنم اون موقع ایتاچی مانگکیوش فعال بوده.به هر حال پیشنهاد میکنم قسمت 400 مانگا رو بخونین چون درباره همین موضوعه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مانگا رو خودنم باز هم این دانزو یه چیزی به ایتاچی گفته بود که حاظر شد به کل قبیله اش خیانت بکنه ... تازه گویا هوکاگه سوم هم از موضوع خبر داشته !!!!

حالا این موضوع جنگ اوچیها و دهکده مخفی برگ چیه که مادارا به ساسوکه گفت خوب چرا اینها می خواستند کل دهکده رو نابود کنند فقط به این دلیل که کسی از خاندانشون نمی تونسته هوکاگه بشه ؟!!؟؟ و این که همیشه تحت نظر بودند ؟؟ بیشتر اینها بر می گرده به نفرت خود مادارا از هاشیراما !!! کل قبیله که نفرت نداشتند از دهکده و قبیله سنجوها !!! چرا می خواستند دهکده رو نابود کنند ؟؟

توی همین مانگا 400 دانزو به ایتاچی گفته بود که قبیله ات می خوان دهکده رو نابود کنند و جنگ چهارم نینجا ها ممکنه پیش بیاد پس برو همه رو بکش !؟!؟؟ به همین راحتی هم قبول کرده ایتاچی !! تازه ایتاچی قبل از کشتن خانوادش مانگیکو نداشته و یکی از شرایط به دست اوردن مانگیکو کشتن نزدیک ترین افراد از نظر احساس و عاطفی به شخص بوده... پس بعدش دارای مانگیکو شده !!!

به نظرم باز یکی اون یکی رو کنترل می کرده ... تازه من خودم فکر می کنم که همه اینها زیر نظر خود مادارا بوده !!! مگه یادتون نیست که یوندایمه به ناروتو گفت که ممکنه مادارا حتی پین رو هم داره کنترل می کنه ... کسی که بتونه پین رو با ریننگان کنترل بکنه نمیتونه افراد دیگه که شارینگان عادی داشتند رو کنترل بکنه یا حتی خود دانزو رو !!!!

یکی این وسط خالی بسته یا ایتاچی که گفته به مادارا اعتماد نکن یا مادارا که درباره ایتاچی دروغ گفته ؟!!؟!؟

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

مانگا رو خودنم باز هم این دانزو یه چیزی به ایتاچی گفته بود که حاظر شد به کل قبیله اش خیانت بکنه ... تازه گویا هوکاگه سوم هم از موضوع خبر داشته !!!!
    به هیچ وجه ساندایمه از موضوع اطلاع نداشته...اون تا آخرین لحظات فقط داشت با اوچیها مذاکره میکرد...این آنبوی سیاه ودانزو که رئیسشون بود تو تمام مدت درحال نقشه چینی بودند...!حتی ایتاچی رو هم به عنوان جاسوس ازش استفاده کردن...

توی همین مانگا 400 دانزو به ایتاچی گفته بود که قبیله ات می خوان دهکده رو نابود کنند و جنگ چهارم نینجا ها ممکنه پیش بیاد پس برو همه رو بکش !؟!؟؟ به همین راحتی هم قبول کرده ایتاچی !! تازه ایتاچی قبل از کشتن خانوادش مانگیکو نداشته و یکی از شرایط به دست اوردن مانگیکو کشتن نزدیک ترین افراد از نظر احساس و عاطفی به شخص بوده... پس بعدش دارای مانگیکو شده !!!
    ایتاچی بعد از کشتن نزدیکترین دوستش شیسوبی مانگکیوش فعال شد...توی صحنه ای که سه تا از افراد خاندانش رو کتک میزنه وبعد از چند لحضه به ساسکه نگاه میکنه با مانگکیوش به اون نگاه میکنه...

به نظرم باز یکی اون یکی رو کنترل می کرده ... تازه من خودم فکر می کنم که همه اینها زیر نظر خود مادارا بوده !!! مگه یادتون نیست که یوندایمه به ناروتو گفت که ممکنه مادارا حتی پین رو هم داره کنترل می کنه ... کسی که بتونه پین رو با ریننگان کنترل بکنه نمیتونه افراد دیگه که شارینگان عادی داشتند رو کنترل بکنه یا حتی خود دانزو رو !!!!
    توبی با سواستفاده از احساسات پین وایتاچی ازشون استفاده وکنترلشون کرد...مطمئن باشین که پای اصلی قتل عام اوچیها توبی یا مادارئه!....همونطور که الان داره از ساسکه سواستفاده میکنه...!

5. 2 کاربر از D,Freeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یکی این وسط خالی بسته یا ایتاچی که گفته به مادارا اعتماد نکن یا مادارا که درباره ایتاچی دروغ گفته ؟!!؟!؟
    اینو که گفتین الان یادم افتاد.پیشنهاد میکنم 2 صفحه آخر مانگا 404 رو هم ببینید:

کد:
    کد:
    من مانگای فارسی این قسمت رو دارم که تو صفحه آخرش زتسو به توبی میگه حقیقتو به ساسوکه گفتی و مادارا هم میگه ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد.

7. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

به هیچ وجه ساندایمه از موضوع اطلاع نداشته...اون تا آخرین لحظات فقط داشت با اوچیها مذاکره میکرد...این آنبوی سیاه ودانزو که رئیسشون بود تو تمام مدت درحال نقشه چینی بودند...!حتی ایتاچی رو هم به عنوان جاسوس ازش استفاده کردن...
    تا اون جا که مانگا می گه پدر ساسوکه (فوگاکو اوچیها ) نقشه کودتا رو می ریخته و ایتاچی رو هم به عنوان جاسوس وارد گروه آنبو های سیاه کردند ( کسی که در 12 سالگی رئیس آنبو ها شد ... چقدر قوی بوده !!!! ) اما ایتاچی چون کشته شدن مردم و دوستانش رو در زمانی که خیلی جوون بوده در جنگ سوم نینجاها دیده بوده ... برای همین هم ناراحت از کودتا نقش جاسوس دوجانبه رو بازی می کنه ....
    عکسش بزرگ بود برای همین لینک گذاشتم : صفحات سه و چهار مانگای 400...
    کد:
    .................................................. .
    توی ادامه می خونیم که یه ماموریت به خاطر همین حس وفاداریش به هکده بهش می دن ...از طرف یکی از بزگان دهکده ... دانزو ...نابود کردن کل خاندان اوچیها .....خوب ایتاچی هم تصمیم می گیره که کتاب و شجره نامه خاندانش رو در هم بپیچه .!!!

حتی ایتاچی اون موقع می فهمه که مادارا زنده هست و به سراغش می ره ..........!!!!!!!!!!!!!
    کد:
    و با هم مزاکره می کنند که در قبال اینکه مادار انتقام خاندانش رو بگیره اما به بقیه افراد دهکده کاری نداشته باشه .........

اما هوکاگه سوم به دنبال حقیقت می گرده تاپرده از راز برداره و با اوچیها توافق کنه که کودتا نکنند !!!
    ولی اون شب می رسه و اون وظیفه ایتچی بوده که ماموریتش رو تموم کنه ...

جالبه اینجا نشون میده که مانگیکو داره !!!

کد:
    .................................................. .................................................. ........................................
    بعدش پیش هوکاگه میره و همه چیز رو بهش میگه و میگه که مواظب برادرش ساسوکه باشه و سراغ دانزو می ره و میگه اگه دستت به برادرم بخوره همه چیز و همه اسرارت رو برملا می کنم !!!!!!!!!

کد:
    .................................................. .................................................. .........................................
    اینجا هم میگه که داره التماس هوکاگه سوم رو میکنه که به تو حقیقت رو نگن که خاندان اوچیها می خواستند کودتا کنند و برای محافظت از دهکده همشون کشته شدند و از هوکاگه می خواد که حقیت رو اینطور بگه که اوچیها قبیله ای بوده که دهکده همیشه بهش افتخار می کرده نه یه قبیله خائن که قصد کودتا داشته ....!!!
    کد:
    .................................................. .................................................. ................................
    هوکاگه سوم قول میده که از ساسوکه مراقبت کنه اما وقتی که می میره .. ایتاچی به دهکده بر می گرده ..چرا ؟؟؟
    برای اینکه به سران و رئیسان دهکده بگه که من هنوز زنده هستم..
    کد:
    .................................................. .................................................. .............................
    پس هوکاگه سوم کل حقیقت یا اون چیزی که گفته میشه حقیقت هستش ، رو می دونسته .........
    .................................................. .................................................. ................................
    و در ادامه گفته میشه که ایتاچی به این دلیل می خواد به دست تو کسته بشه که افتخار باز به خاندان اوچیها برگرده و دهکده به تو افتخار کنه و همه از اینکه تو یه تروریست خائن رو کشتی ازت ممنون باشن و به اوچیها افتخار کنن.......
    .................................................. .................................................. .........................................
    ایتاچی بعد از کشتن نزدیکترین دوستش شیسوبی مانگکیوش فعال شد...توی صحنه ای که سه تا از افراد خاندانش رو کتک میزنه وبعد از چند لحضه به ساسکه نگاه میکنه با مانگکیوش به اون نگاه میکنه...
    این صحنه رو من یادم نمیاد کجاست ..؟!؟!؟!؟!؟
    .................................................. .................................................. ......................................
    من مانگای فارسی این قسمت رو دارم که تو صفحه آخرش زتسو به توبی میگه حقیقتو به ساسوکه گفتی و مادارا هم میگه ایتاچی حقیقتو با خودش به گور برد.
    این ترجمه های فارسی یه کمی مورد دارند .. این صفحاتی که شما گذاشتید هیچ کدوم معنی این جمله رو که نوشتین نمی دن ......
    در واقع فکر کنم زتسو میگه : ایتاچی که فکر می کرد حقیقت هیچ وقت برملا نمیشه پس برای چی این کار رو کرد ؟؟؟

در جوابش مادارا می گه:
    علارقم اینکه اون فکر می کرد که حقیقت آشکار میشه !!! اما من فکر می کنم که از یه چیز می ترسید اونم اینکه من سعی کنم ساسوکه رو بیارم سمت خودم ..

آخر همین صفحه هم ماردارا میگه که خبه همه چیز طبق نقشه داره پیش میره ؟؟!!؟ یعنی اینکه مادارا پشت همه این قضایا هستش ....

9. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hpk34's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

این ترجمه های فارسی یه کمی مورد دارند .. این صفحاتی که شما گذاشتید هیچ کدوم معنی این جمله رو که نوشتین نمی دن ......
    در واقع فکر کنم زتسو میگه : ایتاچی که فکر می کرد حقیقت هیچ وقت برملا نمیشه پس برای چی این کار رو کرد ؟؟؟

در جوابش مادارا می گه:
    علارقم اینکه اون فکر می کرد که حقیقت آشکار میشه !!! اما من فکر می کنم که از یه چیز می ترسید اونم اینکه من سعی کنم ساسوکه رو بیارم سمت خودم ..

آخر همین صفحه هم ماردارا میگه که خبه همه چیز طبق نقشه داره پیش میره ؟؟!!؟ یعنی اینکه مادارا پشت همه این قضایا هستش ....
    من خودمم فکر نمیکنم درست باشه ولی احتمال داره که توبی دروغ گفته باشه.

این صحنه رو من یادم نمیاد کجاست ..؟!؟!؟!؟!؟
    پیداش کردم:
    کد:
    اینم هست که دیگه ثابت میکنه ایتاچی اون موقع مانگکیو داشته:

کد:
    اگه میخواین کاملا این جریاناتو ببینین از مانگا 220 تا 225 هست.

11. 2 کاربر از hpk34 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اینجوری نمیشه باید عید بشینم از اول مانگا رو بخونم !!! خیلی جاهاش رو یادم رفته !!!!!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اینجوری نمیشه باید عید بشینم از اول مانگا رو بخونم !!! خیلی جاهاش رو یادم رفته !!!!!
    من دیگر برنمی گردم بخونم چون کلی مانگای نخونده دارم و باید به انها برسم.

ولی خداییش ناروتو به اندازه یک تاریخچه شده .... کتاب تاریخ باید یکی از همه وقایعش بنویسه تا ادم یادش بمونه

14. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ولی خداییش ناروتو به اندازه یک تاریخچه شده .... کتاب تاریخ باید یکی از همه وقایعش بنویسه تا ادم یادش بمونه
    خداییش درسته من درس های دانشگاه رو تا این حد از زیر و بم ته توی قضایا نمی خونم ولی این انیمه رو اینقدر خوب کش دادن و شاخ و برگ پیدا کرده که هر چی هم بخونی باز یه جاش آدم کم میاره !!!
    الان اونهایی که توی ژاپن نوجوان بودند و این مانگا رو می خوندند ازدواج کردند !!!!!!!!!!!!!!!! از لحاظ داستانی فکر کنم قوی ترین باشه ... وان پیس هم فکر کنم داستان خوبی داشته باشه حیف که اونرو ندیدم و دنبالش نمی کنم (تعداد انیمه هاش زیاد شده !! 400 خورده انیمه تا حالا ازش پخش شده به همرا چندین فیلم سینمایی !!! ) ....
    راستی این هفته مانگا و انیمه داریم ؟؟؟؟.. این ها که توی عید نوروز ما تعطیلی ندارند انشا الله!!! ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •