-------------------------
سلام دوست عزیز
توسط کد #0000#* پروداکت کد گوشیت رو نگاه کن و اگر هیچ کدوم از کدهایی که در زیر نوشتم نباشه 100% زبان فارسی بعد از آپدیت توسط نوکیا سوئیت حذف میشه
059C3B9
059F6Q9
059F6P5
موفق باشی
-------------------------
سلام دوست عزیز
توسط کد #0000#* پروداکت کد گوشیت رو نگاه کن و اگر هیچ کدوم از کدهایی که در زیر نوشتم نباشه 100% زبان فارسی بعد از آپدیت توسط نوکیا سوئیت حذف میشه
059C3B9
059F6Q9
059F6P5
موفق باشی
دوستان بی زحمت روش آپدیت نوکیا ایکس شش رو برام بزارین
-----------
از یکی از آموزشهای فلش جف یا فینیکس که در انجمن موجوده استفاده کنید
موفق باشی
من گوشی رو با Phoenix اپگرید کردم ولی phone lockگوشی عوض شده و 12345 رو هم قبول نمیکنه .
nokia500
nokia belle farsi
win7 x64 sp1
دوستان لطفا راهنمایی کنید .
Last edited by Alberto; 17-04-2012 at 15:54.
دوباره فلش کن
به صورت Dead mode
موفق باشی
سلام
من نوکیا 2730 م رو آپدیت کردم وفارسیش پرید
چطوری میتونم دوباره زبان فارسی رو بهش برگردونم.
با تشکر
سلام
فریمور مخصوص گوشیت که دارای زبان فارسی هست رو دانلود کن و با همین نرم افزار فینیکس طبق آموزش فلش کن
راه بعدی اینه که پروداکت کد گوشیت رو توسط برنامه NSS به یک کد که زبان فارسی رو پشتیبانب میکنه تغییر بدی و با نوکیا سوئیت اقدام به آپدیت آنلاین کنی
موفق باشی
در تکمیل توضیحات آیدین جان
موقع فلش با فینیکس گزینه Refurbish رو بزن در حالت Dead..همه چیز به حالت اولیه برمیگرده
یعنی به همون 12345 یا کد قبلی . الان درست کار میکنه فقط قفل گوشی رمزش عوض شده .
من قبل از اینکه با فونیکس فلش کنم با pc suit اپگرید کردم موقع اپگرید من رمز قفل گوشی رو زدم ولی متوجه شدم که روی صفحه نوشته که این کارو نکنید . یعنی به غیر از پین کد چیز دیگه ای نزنید .
ولی چون فریم ویرش فارسی نداشت خودم فارسی دانلود کردن بعد با فونیکس فلش کردم.
Last edited by Alberto; 18-04-2012 at 12:18.
با آپدیت کد عوض نمیشه...همون کد قبلی خودت میمونه..منتهی با روشی که گفتم فلش کنی به 12345 تغییر میکنه..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)