من امشب با یک بنده خدای ژاپنی از طریق شبکه بازی میکردم دو تا اسلحه خفن داشت که اصلاً توی فروشگاه نیستند!
یکیشون شبیه تیرکمون بود اون یکی رو یادم نیست ولی خیلی خفن بود. کسی میدونه چطوری میشه به دستشون بیارم؟
من امشب با یک بنده خدای ژاپنی از طریق شبکه بازی میکردم دو تا اسلحه خفن داشت که اصلاً توی فروشگاه نیستند!
یکیشون شبیه تیرکمون بود اون یکی رو یادم نیست ولی خیلی خفن بود. کسی میدونه چطوری میشه به دستشون بیارم؟
دوستان کسی مشکل کرش کردن توی بازی رو داره ؟! من بعضی وقتا از بازی میاد بیرون و ...
Q6600 / 8800GTX / 4 GB 1200MHz
راستی موس تو حالت عادی اینطوریه و یا مشکلی داره ؟! چون خیلی بده ... با گیم پد کسی تست کرده ببینه درست میشه یا نه ؟!
کارت شما بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا می کنه.شیدرش هم 3 هستشنیدم برای این بازی حتما باید کارت گرافیکت از pixel shader 3 پشتیبانی کنه و 2 کافی نیست!!
من چه جوری بفهمم که کارتم از pixel 3 پشتیبانی میکنه؟
مدل:
ati radeon 3650 (512 mg
ممنون میشم راهنماییم کنید
شما که دانلود کردی میشه اون یه فایل رو که نسخه بوی استیم نداره بزاری؟من بازی رو دانلود کردم .
انگلیسی کردن مشکلی نداره که !
حساسیت موس توی بازی باید روی 2 قرار بگیره تا بشه براحتی بازی کرد.اشتباها به این شکل روی 5 قرار گرفته که باید تصحیح بشه.دوستان کسی مشکل کرش کردن توی بازی رو داره ؟! من بعضی وقتا از بازی میاد بیرون و ...
Q6600 / 8800GTX / 4 GB 1200MHz
راستی موس تو حالت عادی اینطوریه و یا مشکلی داره ؟! چون خیلی بده ... با گیم پد کسی تست کرده ببینه درست میشه یا نه ؟!
من که سه مرحله رفتم کرش نکرد
با گیم پد بازی خیلی بهتر میشه البته من از گیم پد 360 مخصوص ویندوز استفاده می کنم که کولاکه!
بله اسلحه های جدید تو طول مراحل آزاد میشه و می تونید اونا رو بخریدمن امشب با یک بنده خدای ژاپنی از طریق شبکه بازی میکردم دو تا اسلحه خفن داشت که اصلاً توی فروشگاه نیستند!
کردم عالی بود گرافیک همون چیزی که انتظار شو داشتمبا آخرین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم
فقط گزینه anti aliyse رو off کردم چون زیاد تاثیری رو گرافیک بازی حس نکردم واقعا گرافیک از نسخه
کنسولی سر تره همه چیز شفافه با کله میخواستم برم توی مانیتور 22 اینچممیرم سر گیم
پلی بازی واقعا به طور کامل از موس و صفحه کلید پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداشت من تنظیمات
موس رو تا آخر بردم حساسیتش عالیه و سریع جواب میده واقعا این بازی بعد از crysis میتونه سیستم
شما رو به چالش بکشه واقعا دست capcom درد نکنه راست میگفت که به pc امیدواره میرم سر فریم
بازی از فریمی که من گرفتم از 120 شروع میشد میرفت تا 50 فریم بدون هیچ تیک مشکل داری جالب
اینجاست همش بین 50 تا 70 فریم در نوسان بود من با کیفیت ترین بازی رو بعد از crysis از نظر نوع
بافتها و کیفیت تکسچرها میدونم![]()
لطف کنید بگویید چگونه زبان را به انگلیسی تبدیل کردید چون مال من هم ژاپنی است. مرسی
Launcher رو اجرا کنید و طبق عکس زیر اجرا کنید ...
![]()
خوب من ميخواستم يكم در مورد اين هم بازي مون بگم.اگه دقت داشته باشين شوا هوش مصنوعي بالايي داره و اگر بهش اسنايپر بدين(هيچوقت اين كارو نكنين!)با فاصله از شما حركت ميكنه و اگه بهش شات گان بدين(اين يكي توصيه ميشه)ميره تو دل دشمنا!منم اول دقت نكرده بودم اما وقتي بهش اسنايپر دادم ديدم با فاصله از من حركت ميكنه.اما اين هم بازي با هوش مصنوعي ما چرا اينقد اصراف كاره؟!من هرچي بهش علف ميدم تا يه گاز كوچولو از من گرفتن علفا رو مصرف ميكنه يا تير پيدا ميكنه تا من تير كم آوردم تير ها رو ميده به من و خودش هيچي تير نداره!
راستي دوستان حجم بازي شما چقدره؟برا من 7گيگه.(اون هايي كه ازboys teamگرفتن ممكنه حجم بازيشون زياد تر باشه)
من از boysteam گرفتم حجمش9.25 گيگ.
سلام
حساسیت موس بیارید پایین درست میشه برا ی من هم همینطوری بالا و پایین میرفت موس آوردم روی 2 خیلی بهتر شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)