تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 545 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 5445

نام تاپيک: Resident Evil 5

آخر فروم باز Grand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    مدار صفر درجه

پيش فرض

من امشب با یک بنده خدای ژاپنی از طریق شبکه بازی میکردم دو تا اسلحه خفن داشت که اصلاً توی فروشگاه نیستند!

یکیشون شبیه تیرکمون بود اون یکی رو یادم نیست ولی خیلی خفن بود. کسی میدونه چطوری میشه به دستشون بیارم؟

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان کسی مشکل کرش کردن توی بازی رو داره ؟! من بعضی وقتا از بازی میاد بیرون و ...

Q6600 / 8800GTX / 4 GB 1200MHz

راستی موس تو حالت عادی اینطوریه و یا مشکلی داره ؟! چون خیلی بده ... با گیم پد کسی تست کرده ببینه درست میشه یا نه ؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شنیدم برای این بازی حتما باید کارت گرافیکت از pixel shader 3 پشتیبانی کنه و 2 کافی نیست!!
    من چه جوری بفهمم که کارتم از pixel 3 پشتیبانی میکنه؟
    مدل:
    ati radeon 3650 (512 mg
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    کارت شما بدون هیچ مشکلی بازی رو اجرا می کنه.شیدرش هم 3 هست

من بازی رو دانلود کردم .
    انگلیسی کردن مشکلی نداره که !
    شما که دانلود کردی میشه اون یه فایل رو که نسخه بوی استیم نداره بزاری؟

دوستان کسی مشکل کرش کردن توی بازی رو داره ؟! من بعضی وقتا از بازی میاد بیرون و ...

راستی موس تو حالت عادی اینطوریه و یا مشکلی داره ؟! چون خیلی بده ... با گیم پد کسی تست کرده ببینه درست میشه یا نه ؟!
    حساسیت موس توی بازی باید روی 2 قرار بگیره تا بشه براحتی بازی کرد.اشتباها به این شکل روی 5 قرار گرفته که باید تصحیح بشه.
    من که سه مرحله رفتم کرش نکرد
    با گیم پد بازی خیلی بهتر میشه البته من از گیم پد 360 مخصوص ویندوز استفاده می کنم که کولاکه!

من امشب با یک بنده خدای ژاپنی از طریق شبکه بازی میکردم دو تا اسلحه خفن داشت که اصلاً توی فروشگاه نیستند!

یکیشون شبیه تیرکمون بود اون یکی رو یادم نیست ولی خیلی خفن بود. کسی میدونه چطوری میشه به دستشون بیارم؟
    بله اسلحه های جدید تو طول مراحل آزاد میشه و می تونید اونا رو بخرید

4. 3 کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

محتوای مخفی: 1 
    دوستان میشه بگن چطور اینجا میشه کامنتی رو پاک کرد

پروفشنال pcali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

برای من که تا حالا در بازی اصلا هیچ مشکلی نداشته شما که سیستم قوی داری با چه تنظیماتی
    بازی میکنی در بعضی موارد که سیستم نمیکشه هنگ میکنه و از بازی میاد بیرون من که بازی رو نصب
    کردم عالی بود گرافیک همون چیزی که انتظار شو داشتم با آخرین تنظیمات گرافیکی دارم بازی میکنم
    فقط گزینه anti aliyse رو off کردم چون زیاد تاثیری رو گرافیک بازی حس نکردم واقعا گرافیک از نسخه
    کنسولی سر تره همه چیز شفافه با کله میخواستم برم توی مانیتور 22 اینچم میرم سر گیم
    پلی بازی واقعا به طور کامل از موس و صفحه کلید پشتیبانی میکنه هیچ مشکلی نداشت من تنظیمات
    موس رو تا آخر بردم حساسیتش عالیه و سریع جواب میده واقعا این بازی بعد از crysis میتونه سیستم
    شما رو به چالش بکشه واقعا دست capcom درد نکنه راست میگفت که به pc امیدواره میرم سر فریم
    بازی از فریمی که من گرفتم از 120 شروع میشد میرفت تا 50 فریم بدون هیچ تیک مشکل داری جالب
    اینجاست همش بین 50 تا 70 فریم در نوسان بود من با کیفیت ترین بازی رو بعد از crysis از نظر نوع
    بافتها و کیفیت تکسچرها میدونم

7. 2 کاربر از pcali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه vahid2533's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    این نسخه من تا اینجا مشکل نداشته نصب کردم بعد کرک رو کپی کردم . launch رو که زدم طبق گفته دوستمون تو پست ها قبلی تو بخش زبان ، زبان رو به انگلیسی تغییر دادم تا اینجا هم که یه مرحله رفتم مشکل نداشته نه گرافیکی نه چیزه دیگه. نسخه ای رو هم که که من گرفتم فکر کنم از این دانلودی ها باشه. 2 تا دی وی دی هستش.
    لطف کنید بگویید چگونه زبان را به انگلیسی تبدیل کردید چون مال من هم ژاپنی است. مرسی

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لطف کنید بگویید چگونه زبان را به انگلیسی تبدیل کردید چون مال من هم ژاپنی است. مرسی

Launcher رو اجرا کنید و طبق عکس زیر اجرا کنید ...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض شوا خيلي چيز خوبيه اما...

خوب من ميخواستم يكم در مورد اين هم بازي مون بگم.اگه دقت داشته باشين شوا هوش مصنوعي بالايي داره و اگر بهش اسنايپر بدين(هيچوقت اين كارو نكنين!)با فاصله از شما حركت ميكنه و اگه بهش شات گان بدين(اين يكي توصيه ميشه)ميره تو دل دشمنا!منم اول دقت نكرده بودم اما وقتي بهش اسنايپر دادم ديدم با فاصله از من حركت ميكنه.اما اين هم بازي با هوش مصنوعي ما چرا اينقد اصراف كاره؟!من هرچي بهش علف ميدم تا يه گاز كوچولو از من گرفتن علفا رو مصرف ميكنه يا تير پيدا ميكنه تا من تير كم آوردم تير ها رو ميده به من و خودش هيچي تير نداره!
    راستي دوستان حجم بازي شما چقدره؟برا من 7گيگه.(اون هايي كه ازboys teamگرفتن ممكنه حجم بازيشون زياد تر باشه)

پروفشنال maghzae-motefaker's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

خوب من ميخواستم يكم در مورد اين هم بازي مون بگم.اگه دقت داشته باشين شوا هوش مصنوعي بالايي داره و اگر بهش اسنايپر بدين(هيچوقت اين كارو نكنين!)با فاصله از شما حركت ميكنه و اگه بهش شات گان بدين(اين يكي توصيه ميشه)ميره تو دل دشمنا!منم اول دقت نكرده بودم اما وقتي بهش اسنايپر دادم ديدم با فاصله از من حركت ميكنه.اما اين هم بازي با هوش مصنوعي ما چرا اينقد اصراف كاره؟!من هرچي بهش علف ميدم تا يه گاز كوچولو از من گرفتن علفا رو مصرف ميكنه يا تير پيدا ميكنه تا من تير كم آوردم تير ها رو ميده به من و خودش هيچي تير نداره!
    راستي دوستان حجم بازي شما چقدره؟برا من 7گيگه.(اون هايي كه ازboys teamگرفتن ممكنه حجم بازيشون زياد تر باشه)
    من از boysteam گرفتم حجمش9.25 گيگ.

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

این کنترلش رو اعصابمه
    زیاد خوشم نیومد
    ولی چه گرافیک روونی داره
    سلام
    حساسیت موس بیارید پایین درست میشه برا ی من هم همینطوری بالا و پایین میرفت موس آوردم روی 2 خیلی بهتر شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •