تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 235 از 1174 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

13 آخرين تلاش مادريد براي خريد رونالدو

خبرگزاري فارس: مقامات باشگاه رئال مادريد در تلاش هستند تا بازيكن پرتغالي منچستر يونايتد را بخدمت بگيرند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اس اسپانيا، كريستيانو رونالدو از باشگاه انگليسي خود پيشنهاد حقوق هفتگي صد و پنجاه هزار پوندي دريافت كرده و براي رد پيشنهاد رئال مادريد، بهانه‌هاي كافي در دست دارد.
    مسئولين مادريد مي‌كوشند تا با ارائه پيشنهادات مشابه، او را به بازي در اسپانيا ترغيب كنند. در تاريخ رئال به غير از چند مورد استثنايي، بيشتر غير بومي‌ها موفق ظاهر شده‌اند و رونالدو پرتغالي چندان هراسي از افت احتمالي در اسپانيا نخواهد داشت.
    كريس مشتريان جدي دارد كه هر يك مي توانند مسير درخشش او را در جهان فوتبال حرفه اي مشخص كنند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

قابل توجه او دوستمون كه گفت ماركا دروغ ميگه! خبرگزاري فارس هم بدون ذكر منبع اين خبررو درج كرده! يعني اونا از ماركا خبررو نگرفتن، مستقيم از تلويزيون گرفتن!

اتوئو: بهتر بود در مادريد مي‌ماندم

خبرگزاري فارس: كامروني گلزن كاتالونيا در پي ناكامي براي دومين سال پياپي در لاليگا، گفت‌: كاش هرگز از آكادمي رئال مادريد نمي‌رفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، اعتراف رسمي اتوئو در يك برنامه تلويزيوني بازتاب عجيبي در روزنامه‌هاي صبح اسپانيا داشته است.
    وي گفت: بهتر بود در رئال مادريد مي‌ماندم. در آنصورت به افتخارات بيشتر و ثروت قابل توجهي دست پيدا مي‌كردم و تا اين حد به خاطر رنگ پوست و ناكامي‌هاي ملي مورد تمسخر قرار نمي‌گرفتم.
    اتوئو ادامه داد: ماندن در پايتخت به نفع من و خانواده‌ام بود. من مرتكب اين اشتباه بزرگ شدم.

لينك خبر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا

این چیه اون موقع؟
    خبرگزاری فارس همیشه 1 پای ثابت نقل کننده خبرهای مارکا هست.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

بعد از يك شروع نا اميد كننده ، باپتيسا توانست جايگاهش را در تيم اصلي براي مدت كوتاهي بدست آورد .اما در بازگشت گوتي و اشنايدر به روز هاي خوبشان ، در زير سايه آنها قرار گرفت.

روزنامه آ.س گفت : باپتيستا در برنامه شوستر براي فصل آينده جايي ندارد و كالدرون نيز به مياتوويچ اجازه داده تا او را به فروش برساند. باشگاه هايي مانند يونتوس، فنرباخچه و تاتنهام ممكن است تا علاقمند به جذب او در نقل و انتقالات تابستاني باشند. يك گزينه ديگر اين است كه رئال باپتيستا را به همراه مبلغي با دني آلوز از سويا مبادله كند .
    اول که سلام دوم اینکه مگه الوز با بارسا قرارداد نبسته بود که این خبرا اینطور پخشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

مطابق گزارش دلا اسپورت ، رئال آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي براي به خدمت گرفتن ابراهيموويچ است. مدت زمان زيادي است كه رئال مايل به جذب اين بازيكن است و گزارش ها حاكي از اين است كه يوونتوس اين پيشنهاد را در فصل اول بازي اين سوئدي در فصل 2004-2005 از طرف مادريدي ها رد كرده است.

اين روزنامه ميگويد: مادريد به دنبال يك مهاجم مياني ،با كلاس جهاني براي فصل آينده مي باشد و آماده ارائه پيشنهاد 70 ميليون پوندي به اينتر است . آنها همچنين آماده افزايش دستمزد سالانه ابراهيموويچ به 12 ميليون پوند هستند.

با فروش كرسپو ، سائوزو و احتمالآ آدريانو به نظر نميرسد كه پيشنهاد مادريد موفقيت آميز باشد. هرچند فرم بد بازي ابراهيموويچ در نيمه دوم فصل ممكن است اينتري ها را بر سر ميزه مذاكره بنشاند. ابراهيموويچ 26 ساله داراي آسيب ديدگي زانو ميباشد كه ممكن است اين آسيب ديدگي هيچوقت خوب نشود.
    اخیش خدا کنه که این انجام بشه همون چیزی که من ارزوشو داشتم امیدورام که اونو دروگبا و دیگو بیان دیگه ارزوی ندارم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    سانتیاگو برنابئو

پيش فرض

اول اینکه ممد جان چون دیدم هستی گفتم سلام گفته باشم و دوم اینکه خیلی بابت خبرا ممنون و اینو باید بگم که نه مارکا گفته و نه اس بلکه دیلی اینو گفته بود که رونالدو بعد دریافت مقام سومی بهترین سال قبل گفته بوده که من اون وقت بود که ارزش پیرهن مقدس رئال روفهمیدم و اینو فهمیدم که هر کی این پیرهن رو پوشیده و رفته اون تیم بلافاصله همون سال بهترین جهان شده مث:رونالدو (2002)-زیزو(2001)-فیگو(فک کنم2000)-کانوارو(2006)بسه یا بازم بگم...؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

1 خبر جالب..
    رئال مادریرید می خواهد سویا رو بخره ..دی:
    افبك سويا مورد توجه رئال مادرید و بارسا
    بازي هاي درخشان سيدو كيتا هافبك تيم سويا باعث شده كه سران تيم هاي بارسلونا و رئال مادريد خواهان جذب وي شوند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران و به نقل از خبرگزاري آلمان، سيدو كيتا هافبك دفاعي تيم سويا كه از ابتداي سال جاري ميلادي درخشش زيادي را داشته است توانسته نظر تيم هاي رئال مادريد و بارسلونا را به سوي خود جلب كرده است.

بنابراين گزارش، تيم هاي يوونتوس و ليورپول نيز از مشتريان اروپايي وي هستند.

يادآور مي شود، كيتا هافبك 28 ساله سويا تا سال 2011 با تيمش تحت قرار داد دارد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

مصاحبه گوتی با سایت رسمی رئال مادرید

"ما هنوز قهرمان نشدیم ولی هر تیمی دوست دارد به جای ما باشد."

گوتی،کاپیتان دوم رئال اهمیت کسب تمامی امتیازات را می داند ولی به ویا رئال و بارسلونا اعتقادی ندارد.

چه اتفاقی ممکنه جلوی قهرمانی شما را بگیره؟

ما همه بازی ها را ببازیم و حریفان ما همه تیم ها را ببرند.ولی ما الان در شرایط خوبی هستیم،قهرمان نیستیم ولی هر تیمی دوست داره به جای ما باشه.ما باید سعی کنیم تمام امتیازات را بگیریم و باید بدونیم که دو تیم خطرناک دیگر پشت سر ما هستند.

در مورد قرارداد مادام العمر خودت بگو!

رئیس همه ی کارها را انجام داده ولی الان این تنها چیزی نیست که مهمه.مهم اینه که تیم قهرمان شود.

کالدرون گفته دوست داره بارسا قهرمان اروپا شود،نظرت در این مورد چیه؟

من نمیدونم ...دوست دارم بارسا قهرمان بشه چون که اونها یک تیم اسپانیایی هستند.

رئیس گفته که دوست داره رئال توسط بارسا تشویق بشه...

کار سختیه ما باید همه ی بازی هامون رو ببریم.اگر این اتفاق بیفته طبیعتا اونه باید این کار رو بکنن.

دوست داری این اتفاق بیفته...

بله،ولی نه به خاطر این که اونها مجبورن بلکه بخاطر اینکه ما قهرمان شدیم..

یک شبکه خبری اعلام کرد که تو هفتمین بازیکن محبوب اسپانیا هستی..

این باعث افتخاره که مردم به سبک بازی من علاقه دارن این واقعل منو خوشحال می کنه.

داور بازی قبلی یک پنالتی روی تو نگرفت تاره بهت هم یه کارت زرد داد،به نظرت باشگاه می تونه محرومیتت رو کم کنه....

امیدوارم،من اونجا واقعا تعادلم رو از دست دادم.این برای من خیلی سخته که بازی بعدی رو از دست بدم.

دوست داری کدوم تیم جام حذفی رو بگیره،ختافه یا والنسیا؟

این سوال خیای سختیه.شما منو تو یه موقعیت خیلی سخت قراردادین ختافه تیم شهر منه ولی من با کانیزارس،هلگرا و مورینتس دوست هستم.امکانش نیست که دو تیم قهرمان بشن...

نظرت در مورد بازی بعدی چیه؟

ریسینگ تیم خوبیه و مربی خوبی داره که از هر بازیکن تمامی استفاده را می کنه.اونها برای چمپیونز لیگ می جنگن ولی من فکر می کنم ما شانس برد رو داریم.

آیا فکر می کنی در این فصل به اندازه کافی جدی نبودین؟

من فکر می کنم فتح دو کاپ خیلی سخته ولی ما الان به لالیگا خیلی نزدیکیم.طرفداران هم انتظار قهرمانی دارن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

تصميم‌گيري براي روبينهو تا ماه آينده

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال تكليف روبينهو در ماه آينده روشن خواهد شد. آ.س. اسپانيا نوشت: مدير برنامه‌هاي روبينهو در پي اين است كه قراردادي جديد براي اين بازيكن ببندد.

مدير عامل رئال مادريد هم علاقه خود را نسبت به تمديد قرارداد روبينهو نشان داده است ولي به نظر مي‌رسد مياتووچ فعلا در مورد تمديد دو به شك است. مدير برنامه‌هاي روبينهو گفت:

روبينهو در اين جا بسيار خوشحال و شاداب است و من به هواداران اين بازيكن و تيم رئال مادريد وعده مي‌دهم كه مديران اين تيم را مبني بر تمديد قرارداد راضي كنم. قابل ذكر است قرارداد روبينهو تا سال ۲۰۱۰ است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

دنيل آلوز: دوست دارم در بارسا بازي كنم

به گزارش سايت هواداران رئال مادريد در ايران و به نقل از تريبال فوتبال دنيل آلوز بازيكن تيم سويا به مدير عامل اين باشگاه گفته است دوست ندارم در تابستان به تيم ديگه‌اي بروم.

دني آلوز افشا كرد كه باشگاه مي خواهد كه من از اين تيم بروم. آلوز در مورد تيم آينده خودش گفت: من حضور در رئال مادريد و بارسا را دوست دارم ولي حضور در بارسا افتخاري ديگر است. او در مورد حضور در ايتاليا و انگليس (آ.ث. ميلان و چلسي) گفت: من دوست دارم در اين باشگاه‌ها بازي كنم ولي رفتن به كشوري ديگر يعني شروع از صفر!!!

به هر حال اگر بخواهم ميان دو تيم رئال مادريد و بارسلونا يكي را انتخاب كنم حتما بارسا گزينه اصلي است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    سلام !

پيش فرض

رئال مادرید به دنبال هافبک بلژیکی

به گزارش سایت هواداران رئال مادرید و به نقل از تریبال فوتبال،پدراگ میاتوویچ یک شنبه در بلژیک بوده و با نایب رئیس باشگاه استاندار لیگ ملاقاتی داشته است.

در این ملاقات میاتوویچ از علاقه رئال به جذب فلیانی هافبک وسط این تیم صحبت کرده است.

به نظر می رسد این دو نفر در مورد آینده جوانان رئال با هم صحبت کردند و تصمیم گرفتند که تیم استاندار لیگ بازیکنان جوان رئال را به طور قرضی و برای کسب تجربه به بلژیک بیاورد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •