صدي 7.9
مطمئنم
بابا شوماكه اينكاره ايد.اون كه گفته صدي 6/7 ليتر مشرف شهرشو گفته.مسرف شهري كمري صدي 7تاسس و مسرف جادشم صدي5 ليتره . سيكل تركيبيشم ميكنه صدي 5تا.
عجيبم هست ولي ماشين چون منتاژ ايران نيست و ماشين وارداتي درجه 1 هست انقدر خوب كار ميكنه.مثلا" ماشيناي امريكايي قديمي با اينكه گنده و مثلا" پر مصرفن با متور 4يا 5هزار مصرفشن بالاي صدي 12 نميره
آقا کسی جواب ما رو نداد
خوب مشکلی نیست دیگه معرفی ماشین نمیگزارم
شرمنده دوست عزیز من پست شما رو ندیده بودم.البته که دوست داریم.من که ازت ممنونم![]()
منظورت عزیزم ماکسیماست دیگه؟
سلام دوست عزیز.
اتفاقا خیلی هم جالب بود. من که کامل خوندمشون و حال کردم. اگه ممکنه ادامه بده. ولی یه پیشنهاد دارم.
بیشتر به معرفی ماشینهایی بپرداز که رو سرعت و قدرتشون کار شده. مشخصات موتوری هم بذار.
دستت درد نکنه.
آقا چاکر همتونم هستم
فکر کردم کسی نمیخونه
چشم
MXT نام محصول جدید کمپانی mastretta در ایالت Mexico city آمریکا
یک اسپرت دو نفره و موتور وسط که به زودی در بازار های جهانی قابل خریداری خواهد بود که حاصل 2 سال همکاری مشترک Mastera و کمپانی های دیگر در انگلیس است
فریم این خودرو دست ساز از آلومینیوم با فریمهای مکمل از جنس فولاد میباشد و برای تولید بدنه از فایبرگلاس با tec بالا استفاده شده که وزن اتومبیل را کاهش داده است
برای سیستم تعلیق از بازوهای جناغی نابرابر در یرتاسر اتومبیل استفاده شده
پیشرانه از نوع 4 سیلندر خطی و طولی با حجم 3/2 لیتر بوده که 200 اسب بخار قدرت دارد
ورودیهای بزرگ هوا در جلو برای دیسکهای 75/11 اینچی ABS و ورودیهای هوا در عقب و در انتهای درها از مشخصه های طراحی آن هستند
طراحی در ماه دسامبر تمام و فروش در ماه Jan سال بعد شروع میود
قیمت:55000$ آمریکا
وزن:970Kg
شتاب صفر تا صد:8/5 ثانیه![]()
انشاا... در قسمت بعدی به معرفی BMW x5 میپردازیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)