تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 308 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3075

نام تاپيک: کـــلوپ N73 Music Edition (خلاصه تاپیک در پست دوم)

آخر فروم باز H.Operator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    گوشي من sms نميفرسته عيب از چيه ؟
    مركز پيامش هم كدش رو عوض كردم فايده اي نداشت گوشي رو ريست هم كردم ولي بدون فايده بود.يكي ميتونه به من كمك كنه؟
    مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

رفقا اگه من آپدیت کنم سرعت گوشی بیشتر میشه ؟
    مال من ورژن 3 هست .
    حتمآ اين كارو بكن خيلي ورژنت قديميه.........

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان یک مدتی k800 داشتم واقعا گوشی خوبی بود حرف نداشت به خصوص عکاسی ولی باز زدم تو خط n73 چون سیمبین n-gage2 ال سی دی بزرگتر رو بیشتر میپسندم هرچند دوربین k800 بهتر و حرفه ای تر هست ولی ارزش داشت

4. این کاربر از Punisher_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    آذربايجان

پيش فرض

تو نوکیا بهترین 3 مگاپیکسل از n73 داره البته با این قیمت میتونی n78 هم بگیری امکاناتش بیشتر از n73 هست ولی عکاسیش به n73 نمیرسه ولی فیلم برداریش بهتره gps wifi هم داره صداش مناسبه ولی به n73 بازم نمیرسه ال سی دی هردوشن 2.4 هست قیمتش هم 280 تومان هست گزینه مناسبیه با توجه به قیمتش

در ضمن بهتر بود داخل مشاوره خرید مطرح میکردی
    ----------------

سلام

خیلی مممممممممممنونمممممممممم

6. این کاربر از ali_86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    خیلی ممنون مشکل چراغش حل شد اما یک سئوال دیگه هم داشتم:
    گوشی N73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که P990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
    یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (Sequnce Mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
    میخواستم بدونم دلیلش چیه شما خودتون هم میتونین امتحان کنین. مگه فرق این حالت با حالت تک عکس چیه چون وقتی این حالت رو انتخاب می کنه تنظیماتش تغییر نمیکنه.
    آیا برنامه ای هست که با تنضیمات حرفه ای بشه عکس گرفت و عکس با کیفیت تر و پرحجم تر بشه.
    این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی N73 رو بگیره حالا هرچی P990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
    الان دنبال یه برنامه هستم تا حجمش بالا برده.
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان یک مدتی k800 داشتم واقعا گوشی خوبی بود حرف نداشت به خصوص عکاسی ولی باز زدم تو خط n73 چون سیمبین n-gage2 ال سی دی بزرگتر رو بیشتر میپسندم هرچند دوربین k800 بهتر و حرفه ای تر هست ولی ارزش داشت
    کار خوبی کردی...
    پشیمون نمیشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa.m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mAsHaD

پيش فرض

سلام
    گوشی n73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که p990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
    یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (sequnce mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
    میخواستم بدونم دلیلش چیه شما خودتون هم میتونین امتحان کنین. مگه فرق این حالت با حالت تک عکس چیه چون وقتی این حالت رو انتخاب می کنه تنظیماتش تغییر نمیکنه.
    آیا برنامه ای هست که با تنضیمات حرفه ای بشه عکس گرفت و عکس با کیفیت تر و پرحجم تر بشه.
    این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی n73 رو بگیره حالا هرچی p990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
    با تشکر
    یک نکته رو من میدونم اونم اینه که حجم عکس به نوع عکس و تعداد رنگ های عکس هم بستگی داره...
    مثلا اگه بابهترین تنظیمات در شب از یک محیط سیاه عکس گرفته بشه حجمش خیلی خیلی کمتر از عکس از یک محیط رنگارنگه
    برای مقایسه حجم باید از یک تصویر عکس گرفته بشه..

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نمایش درنیامدن عکس ها در گالری

سلام.فکر میکنم خیلیا این روشو بلد باشن ولی خب من خودم تازه یاد گرفتم و شاید یه سری مثل من بلد نباشن.
    برای اینکه یه سری از عکسهایی که توی گوشی دارید توی گالری به نمایش درنیاد باید به tools و بعد file manager برید.
    به تب دوم برید و فولدر جدیدی با این اسم ایجاد بکنید:palbtn_
    بعد عکسهایی را که مایل نیستید در گالری به نمایش دربیان از فولدر image توی همون تب منتقل کنید به فولدر تازه ساخته شده.
    بعد عکس منتقل شده دیگه توی گالری به نمایش درنمیاد ولی توی فولدر جدید در دسترس خواهد بود.
    روش خوبی هستش برای نگهداشتن یه سری عکسایی که مایل نیستید بقیه توی گالری ببیننش.
    البته باید حواستون باشه کسی توی این فولدرا نره.
    اگر تکراری بود شرمنده.

11. این کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز am2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب...

پيش فرض

مثلآ چي ميشه faield ميشه defered ميشه....?????
    faield ميشه!!!

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    گوشی N73 دوربینش 3.2 هستش اما در بهترین وضعیت عکس برداری حجم عکسی که میگیره بین 400 تا 600 کیلوبایت هستش این در حالیه که گوشی یکی از دوستان که P990 سونی اریکسون هست با دوربین 2 مگاپیکسل حجمش بین 500 تا 700 و در مواقعی هم بیشتره.
    یک نکته جالب که متوجه شدم وقتی با بهترین شرایط از یک نقطه خاص عکس می گیرم مثلاً حجمش میشه 500 کیلوبایت. اما وقتی با همین شرایط و تنظیمات , حالت چند عکس پیاپی (Sequnce Mode) رو انتخاب می کنم حجم همین عکس بین 700 تا 900 کیلوبایت میشه و من با همین ترفند تونستم اون دوستم رو ضایع کنم.
    این که اینقدر روی حجم عکس تاکید دارم بخاطر اینه که اون دوستم میگه حجم بالاتر = کیفیت دوربین بهتر و بالا بودن گوشی های سونی اریکسون. میگه 2 مگاپیکسل سونی اریکسون از 3.2 نوکیا قویتره. برای خودم هم جالبه مگه میشه 2 مگاپیکسل بتونه 3.2 گوشی N73 رو بگیره حالا هرچی P990 گوشی خوب و حرفه ای باشه بازم دلیل نمیشه.
    با تشکر
    بله همين طوره منم موقع سيزده بدر پارسال با تنظيمات auto كه عكس مي گرفتم حجم عكسم مي رفت تا 1.8 و حتي تا 2.3 مگابايت هم رفت و واقعآ كيفيت عكسها داشت ديوونم مي كرد ولي بعد از اون موقع ديگه هيچ وقت عكسام به اون حجم نرسيد......(البته به خاطر رنگارنگ بودن محيط حجم عكسها اونقدر رفت بالا)
    اگر پيدا كردي واسه ما هم بزار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •