نه تاثیرش انچنانم نیست که به چش بیاد
فک مبکنم با برند کلاب بتونی پیدا کنی با گارانتی اهتمام
قیمت 550 تا 600
خیلی خیلی کارت خوبیه
نه تاثیرش انچنانم نیست که به چش بیاد
فک مبکنم با برند کلاب بتونی پیدا کنی با گارانتی اهتمام
قیمت 550 تا 600
خیلی خیلی کارت خوبیه
lg L 226wtq
Samsung 2232bw
Lg 206wtq
Samsung 2032bw
ميشه قيمت هر كدومشونو كاملا بنويسين؟
ممنون ميشم
قیمت دقیق ندارم
lg l206 wtq
samsung 2032bw
قیمت این 2 تا 320 فک میکنم
22 اینچ ها هم تا 350 بیشتر نیستن
دوستان دیگه شاید قیمت دقیق داشته باشن
ممنون امیرجون !!ولی من یکی آخرش هم نفهمیدم که 8800GTX بهتره یا همین 3870X2 ؟؟؟
خواهشا مارو از گمراهی دربیارید !!
چون اونطوری که شنیدم کارتهای 8800ULTRA اورکلاک شده همین 8800GTX هستند که یه مدت بسیاری به عنوان نهایت کار گرافیک مطرح بودند و الان هم این کارتهای 3870X2 اومده که میگن دوهسته ای هست !!!
حالا کدومش به اون یکی میچربه ؟؟؟(( تو بازی منظورم هست !!))![]()
این جور که 9800GTX زیاد ارزش صبر کردن نداره.من میخوام بعد از تعطیلات بین 8800gt bfg 512 oc و 9800GTX هرکدوم که بهتر بود رو بخرم ...راهنماییم کنید ممنون میشم در ضمن مادربورد من از PCI Express 1پشتیبانی میکنه .بنظرتون با این مادربرد جواب میدن [IMG][/IMG]
راستی قیمت رو هم بگید
سری 9 جی فورس به نظر بنده بی هیجان است.
پیزو صحبت های قبلی مون توی اینجا:
مادر برد من Gigabyte 8I848P ه که اسلات AGP8 دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منم باهات موافقم انتظار محصولات بهتري داشتم ولي ظاهرا تغيير آنچناني نسبت به سري 8 حداقل تو پنچماركها من نديدم فقط خدا كنه به همون قيمتي (به دلار) باشه كه گفتند
3870X2 مدل دو هسته ای هست و قوی ترین کارت محسوب میشه البته با 9800GX2 ولی با در نظر گرفتن قیمت و DX10.1 و Shader 4.1 مدل 3780X2 بهتره ...ممنون امیرجون !!ولی من یکی آخرش هم نفهمیدم که 8800GTX بهتره یا همین 3870X2 ؟؟؟
خواهشا مارو از گمراهی دربیارید !!
چون اونطوری که شنیدم کارتهای 8800ULTRA اورکلاک شده همین 8800GTX هستند که یه مدت بسیاری به عنوان نهایت کار گرافیک مطرح بودند و الان هم این کارتهای 3870X2 اومده که میگن دوهسته ای هست !!!
حالا کدومش به اون یکی میچربه ؟؟؟(( تو بازی منظورم هست !!))![]()
در ضمن 8800Ultra مدل اورکلاک شده نیست بلکه این طور به نظر میرسه ... هسته اش هم یک Revision بالاتر از هسته 8800 GTX هست ...
دو پردازنده ای درسته نه دوهسته ای.میگن دوهسته ای هست
عمرا کمتر از 700 نمیدنمنم باهات موافقم انتظار محصولات بهتري داشتم ولي ظاهرا تغيير آنچناني نسبت به سري 8 حداقل تو پنچماركها من نديدم فقط خدا كنه به همون قيمتي (به دلار) باشه كه گفتند
چه فرقی کرد ؟ این عبارت ها برای فهم مطلبه وگرنه Gpu درسته ....دو پردازنده ای درسته نه دوهسته ای.
نظر شخصیه ؟عمرا کمتر از 700 نمیدن
سر این چیزای الکی بحث نکنید ....
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)