ما اینیم دیگه!!!
دوستان عزیز تورو خدا اینقدر پ.خ. وpm ایمیل و ... ندید عکس فقط و فقط به افراد حاضر در قرار داده میشه!!!!!!![]()
ما اینیم دیگه!!!
دوستان عزیز تورو خدا اینقدر پ.خ. وpm ایمیل و ... ندید عکس فقط و فقط به افراد حاضر در قرار داده میشه!!!!!!![]()
آقا از همه بچه هایی که توی قرار شرکت کردن درخواست میکنم که عکسایی که گرفتند رو واسه منم بفرستن آخه من فقط از boy iran عکس دریافت کردم...
دیگه فعلا هیشکی واسم عکس نفرستاده...
لطف کنید هر کی عکس گرفته واسه منم بفرسته...
پیشاپیش از لطفتون ممنونم
موفق باشید...
فـــــــــــــــــرزاد
منم فقط از بوی ایران و لاولی من عکس گرفتم....
عکسایی که بابک ویا سایرین گرفتن را ندارم :(
این جسلات هفته آخر هر ماه برگزار میشه نه؟
سلام
میگم این قرارها فقط پسرونس؟
توی اصفهان هم هست؟
و اینکه کی ها برگذار میشه؟
ممنون
دوست عزیز این قرار ها زمان خاصی نداره و فقط در همین تاپیک از چند هفته قبل زمان و ساعت اون مشخص میشه تا هر کسی که میتونه شرکت کنه ولی از روال خاصی پیروی نمیکنه...
این قرار ها برای همه ی کاربران پی سی هستش و محدودیت سنی یا جنسیت هم نداره البته در قرار هایی که تا به حال در تهران برگزار شده فکر نمیکنم دختر خانومی شرکت کرده باشه و به طور کلی نه به علت ممنوعیت بلکه به خاطر عدم حضور خودشون تقریبا(دقیقا) همه ی قرارهایی که تا کنون برگزار شده پسرونه بوده...
این قرار ها میتونه توی هر شهری برگزار شه در صورتی که اعضایی که میخوان همچین قراری رو در شهرشون هماهنگ کنند بیان در این تاپیک و زمان و مکانش رو مطرح کنند تا کاربرانی که در شهرای دیگه عضو این انجمن هستند با همشهری های خودشون بیشتر آشنا بشن..
موفق باشید...
فــــــــــــــرزاد
ایول
اگه قرار گذاشتین ما رو فراموش نکنین آمار بدین ما هم بیایم تا حالا که سعادت نداشتیم خوشحال می شم بر و بچز پی سی رو از نزدیک ببینم اگه ممکنه قرارو بندازین طرفای ما شهرک اکباتان، شهرک غرب هم خوبه!!!
سلام خدمت دوستان گرامی
چه بد که همه پسرن!
من یه قرار میذارم توی اصفهان. هر جاش که باشه. اگه دختر نباشه من بیخیال میشم.
ممنون
مکانش هم ثابته اگه اشتباه نکنم، تو یه پارک(عکسارو دیدم، البته قیافه ها نبود،)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)