تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا وجود موجودات فضایی را قبول دارید؟

راي دهنده
1061. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله,قبول دارم

722 68.05%
  • خیر,قبول ندارم

159 14.99%
  • نمیدانم

180 16.97%
صفحه 235 از 358 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3579

نام تاپيک: بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

ما این قسمت رو متوجه نشدیم.
    امکان وجود فرازمینی های هوشمند اگه به این سادگی ها و پیش پا افتادگی ها بود تا الان ثابت میشد و همه راحت میدیدنشون.
    آره به نظرمن هم چيزي با اين عنوان وجود ندارد چون دست كم با انسان ارتباط آشكار برقرار ميكردند مانند ديگر موجودات
    من زياد دنبالش رفتم ولي به افسانه ها و ....برخوردم كه فقط خرافاتيتون ميكنه و نتيجه اي در بر نداره
    زياد با خرافات قاطي شده و قابل جدا كردن نيست

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

آره به نظرمن هم چيزي با اين عنوان وجود ندارد چون دست كم با انسان ارتباط آشكار برقرار ميكردند مانند ديگر موجودات
    من زياد دنبالش رفتم ولي به افسانه ها و ....برخوردم كه فقط خرافاتيتون ميكنه و نتيجه اي در بر نداره
    زياد با خرافات قاطي شده و قابل جدا كردن نيست
    شما که تو اون گروه متافیزیک همه کاره هستید چطور این حرف رو می زنید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

شما که تو اون گروه متافیزیک همه کاره هستید چطور این حرف رو می زنید؟
    اولا که میتونم بگم این فقط یه نظر عادی بود
    بعدش هم این موجوداتی که در اینجا بررسی میشوند بیشتر خرافات هستند و متفاوت باآنهایی که ما از آنها حرف میزنیم .
    درضمن در گروه متافیزیک ما بیشتر به بررسی نیروهای غیرعادی و نحوه ی به دست آوردن اونها میپردازیم و تنها یک تاپیک برای بررسی موجودات انرژیکی وجوددارد و آن هم مخلوط باخرافات شد
    من هم کاره ای در گروه متافیزیک نیستم و حتی سازندش هم خودم نیستم وفقط مطلب مینوسم و با دوستان همکاری میکنیم

4. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

بيشتر دوستان ميفرمايند كه چطور فقط من يا اشخاص ديگر در آسمان اين نوع ستاره ها يا مثلا اشيا پرنده را ميبينيم و در پاسخ بايد بگويم :
    من يا هر كس ديگر مثل من كه علاقه به نگاه كردن به اجرام آسماني دارد يا نگاه كردن به آسمان (بيشتر اوقات )به اين پديده ها برميخورد و كسي كه روزي يك بار هم به آسمان نگاه نميكند خوب معلومه كه چيزي نخواهد ديد .

6. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

اولا که میتونم بگم این فقط یه نظر عادی بود
    بعدش هم این موجوداتی که در اینجا بررسی میشوند بیشتر خرافات هستند و متفاوت باآنهایی که ما از آنها حرف میزنیم .
    درضمن در گروه متافیزیک ما بیشتر به بررسی نیروهای غیرعادی و نحوه ی به دست آوردن اونها میپردازیم و تنها یک تاپیک برای بررسی موجودات انرژیکی وجوددارد و آن هم مخلوط باخرافات شد
    من هم کاره ای در گروه متافیزیک نیستم و حتی سازندش هم خودم نیستم وفقط مطلب مینوسم و با دوستان همکاری میکنیم
    نه دیگه نشد دوست عزیز
    بعضی از مسائل مطرح شده در آن تاپیک در مورد موجودی هست که شما از لحاظ فیزیکی نمی تونی اثباتش کنی

نیروی غیر عادی و متافیزیک هم فقط در حد یک تعریف ناقصه. شک نکنید در دنیای ما برای همه چیز و هر اتفاق و توانایی دلیلی کاملا علمی وجود داره که تا الان یا به صورت دقیق بررسی و تحقیقات روش انجام نشده یا اینکه نتایج تحقیقاتی عمومی نشده (نظر خودم حالت دومه)

به هر حال اگر فرض کنیم حداقل یک موجود دیگه ( که در اون گروه بهش اشاره شده) بر روی زمین وجود داره و اتفاقا خیلی قدیمی تر از انسان می باشد ، شاید بشه متوجه شد دیده شدن برخی وسائل پرنده یا اتفاقات خاص یا ماهیت خدایان و ... دقیقا چیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

نه دیگه نشد دوست عزیز
    بعضی از مسائل مطرح شده در آن تاپیک در مورد موجودی هست که شما از لحاظ فیزیکی نمی تونی اثباتش کنی

نیروی غیر عادی و متافیزیک هم فقط در حد یک تعریف ناقصه. شک نکنید در دنیای ما برای همه چیز و هر اتفاق و توانایی دلیلی کاملا علمی وجود داره که تا الان یا به صورت دقیق بررسی و تحقیقات روش انجام نشده یا اینکه نتایج تحقیقاتی عمومی نشده (نظر خودم حالت دومه)

به هر حال اگر فرض کنیم حداقل یک موجود دیگه ( که در اون گروه بهش اشاره شده) بر روی زمین وجود داره و اتفاقا خیلی قدیمی تر از انسان می باشد ، شاید بشه متوجه شد دیده شدن برخی وسائل پرنده یا اتفاقات خاص یا ماهیت خدایان و ... دقیقا چیه
    سلام
    اتفاقا با این حرفی که شما زدی کاملا شد
    منظورمن هم از خرافات چیزی است که نتوان باعلم اثبات کرد
    مثلا تمام اون نیروهایی که اونجا ازش نام برده شده همگی از نظر علمی قابل بررسی هستند .
    درباره ی موجودات فضایی من به این دلیل میگم که نباید زیاد از طریق ا ین خرافات پیش رفت چون در مواردی منجر به مرگ شده و اتفاقات عجیبی هم روی میده که غیر قابل کنترل است
    منظور من اینه باید تا حدی که میتونیم کاملا بررسی کنیم پیش بریم و به گمانم این ستاره های جدید تو آسمون یا هواپیمای عمود پروازی که دیشب تو آسمون دیدم خوب باشه که با سرعت بسیار بالای تقریبا چهار برابر یک هواپیمای عادی داشتند حرکت میرفتند .
    بحث درباره ی خرافات قبلی که وجود داشته خیلی بحث رو گسترده میکنه و نمیشه جمعش کرد و اونوقت به جز بحث بشقاب پرنده و موجود فضایی باید موضوعات زیر رو هم قاطیه بحث کنیم :
    1. تاریخ ادیان و خدایان
    2.تاریخ تمدن های ماقبل تاریخ
    3.شکل گیری اولین انسان ها رو ی زمین
    4.خداباوری و اعتقاد به متافیزیک
    5.تحقیق زیستی بر روی تکامل موجودات فضایی و امکان وجودشون
    و.......

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

سلام
    اتفاقا با این حرفی که شما زدی کاملا شد
    منظورمن هم از خرافات چیزی است که نتوان باعلم اثبات کرد
    مثلا تمام اون نیروهایی که اونجا ازش نام برده شده همگی از نظر علمی قابل بررسی هستند .
    درباره ی موجودات فضایی من به این دلیل میگم که نباید زیاد از طریق ا ین خرافات پیش رفت چون در مواردی منجر به مرگ شده و اتفاقات عجیبی هم روی میده که غیر قابل کنترل است
    منظور من اینه باید تا حدی که میتونیم کاملا بررسی کنیم پیش بریم و به گمانم این ستاره های جدید تو آسمون یا هواپیمای عمود پروازی که دیشب تو آسمون دیدم خوب باشه که با سرعت بسیار بالای تقریبا چهار برابر یک هواپیمای عادی داشتند حرکت میرفتند .
    بحث درباره ی خرافات قبلی که وجود داشته خیلی بحث رو گسترده میکنه و نمیشه جمعش کرد و اونوقت به جز بحث بشقاب پرنده و موجود فضایی باید موضوعات زیر رو هم قاطیه بحث کنیم :
    1. تاریخ ادیان و خدایان
    2.تاریخ تمدن های ماقبل تاریخ
    3.شکل گیری اولین انسان ها رو ی زمین
    4.خداباوری و اعتقاد به متافیزیک
    5.تحقیق زیستی بر روی تکامل موجودات فضایی و امکان وجودشون
    و.......
    اول 2 نکته رو باید قبل از هر صحبتی بهش دقت کرد:
    1-چیزی که من و شما نتونیم در مجرای علوم کلاسیک اثبات کنیم دلیل بر این نمیشه که افراد یا گروههای دیگری نتوانستند
    2-اگر در مورد مسائلی ما تحقیقات و بررسی های علمی در دسترس نداشته باشیم اما در عمل نشانه ها و حتی اثرات ملموسی ببینیم باید چه موضعی بگیریم؟ انکار؟ یا شک؟

وقتی بحث سر موجودات ناشناخته است ما باید در هر زمان و مکانی که ادعا شده موجودی ورای موجودات شناخته شده ما دیده شده ورود کنیم و اون رو بررسی کنیم
    من هم در چند پست قبل یک بررسی اجمالی و اشاره ای کردم و اگر خونده باشید می بینید چقدر شباهتهای عجیبی در اصل ماجرا (در عین تفاوتهای ظاهری) در مورد موجودات ناشناخته هست.
    اما اینکه بحثهای مذهبی و متافیزیکی صرف بخوایم داشته باشیم خوب اینجا خیلی نمیشه وارد شد

ولی بالاخره آن کسانی که به جلسات خاصی می روند و حضور قدرتمند و عجیبی رو می بینند و می شنوند و حتی حس می کنند ، واقعا باید با انتظار اثبات علمی ماجرا بشینند؟

10. 2 کاربر از mahdy2021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

1.درسته ولي نبايد با خرافات هم حرف بزنيم .
    2.شك همراه با تحقيق نه شك همراه با حدث!!
    جهت اطلاع عرض ميكنم كه هم اكنون در كشور امريكا كلاس هاي جادوگري بر پايه ي علم برگزار ميشه و آموزش ميبينند !!
    بررسي با اين امكاناتي كه تو كشور ايران هست گمان نكنم نتيجه بده و اگه بده هم يه بلايي سرتون ميارن كه نتوني بگي چون مردم رو به آشوب ميكشه !
    مثل اون پسري كه همچين ادعايي كرده بود و بعد از چند هفته اصلا معلوم نشد كه چي شد!!
    واقعيتش خيلي ها جلو ميرن ولي به يه جايي كه ميرسن ديگه بيخيال ميشن چون خطريه !!

12. 2 کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای shabe.saket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Lost Island

پيش فرض

یک یوفو در آسمان چین در 6 اکتبر 2010 (14 مهر 1389) مشاهده شده است.
    یک فرودگاه در مغولستان نیز به خاطر این یوفو چند ساعتی تعطیل شده است.
    منبع:

14. 2 کاربر از shabe.saket بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اینم لینک گزارش کامل خبری که shabe sakhte عزیز خبرشو اعلام کردن
    من تمام این 235 صفحه رو خوندم ولی واقعا نمیدونم چی بگم چون بعضی از دوستان با دلیل و مدرک ثابت کردن که بعضی از این عکس ها از یو اف او ها جعلیه اما به نظرم یه چیزی وجود داره اخه درسته که گزارشات وفیلم و عکس های جعلی زیاده اما ما بعضی مواقع با گزارشاتی از این دست هم روبه رو میشیم که اتفاقا منابع معتبری هم دارن اون رو پخش میکنن

نمی خوام بگم چون ای بی سی نیوز این خبر رو اعلام کرده پس 100% همه چیز ها در مورد این پدیده درسته اما باور نمیکنم که این همه گزارش هم حداقل چند تاییش درست نباشه
    چطوری بگم دوستان فکر کنم یه چیزی هست و به قول فرنگیا "some things is wrong"
    من تو این زمینه یک سالی هست کهچند تایی کتاب خوندم و میتونم بگم بیشتر تصاویر و فیلم ها رو دیدم اما ادم زود باور و خیالبافی هم نیستم و به سختی توی یه همچین مواردی قانع میشم اما انگار این اجرام سماوی یا حالا هر اسمی که دارن زیادم
    شبه دیگر پدیده های طبیعی نیستند

و نکته اخرم اینکه توی این فیلم همون اولش اون نقاط روشن چشمک زن و متحرک بسیار شبه این چیزایی هستند که تازگی ها ما راجع به رویتشون توی ایرن خودمونم گزارشات زیادی داشتیم عجیبه نه؟
    اینم لینک خبر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. این کاربر از javid4174 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •