تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 312 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamidak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله
    این 17 نفر رو هم قبول ندارم
    چون روایت حدیثه
    و حدیث هم احتمال زیاد جعلیه

می خوام با حدیث یکم سربه سرتون بذارم
    یک لحظه تفکر برابر یک سال عبادت است
    خوب از فردا من شروع می کنم به تفکر و عبادت نمی کنم
    یا مثلا هرکس یک روز روزه بگیرد برابر ثواب 70 سال عبادت نزد خداوند پاداش دارد
    پس من به جای 70 سال عبادت یک روز روزه میگیرم!!!

این حدیث ها و این ایات قران همه مثال هستن چرا قبول نمی کنید
    اگه یک نفر بین شما پیدا بشه که دو دو تا چهار تا کنه می بینید چطور راحت به تناقض می رسید؟!!
    باید هدف و حقیقت حدیث و ایه قران رو درک کنید

پایان بحث........
    ادامه در پیغام خصوصی
    دوست عزیز من اگه ندونم می دونم که نمی دونم . ولی در مورد چیزی که می دونم با قاطعیت حرف می زنم . شما که داری قرآن رو رد می کنی ، در صورتی که با علم ( ناچیزت ) تا به حال نتونستی تحریف هایی مثل انجیل و تورات در قرآن پیدا کنی . اگه پیدا کردی من همین الان خود خدا رو رد می کنم .

بعدشم شما داری(( یک ساعت فکر برابر هفتاد سال عبادت است )) رو مثال می زنی در حالی که خودت میگی ارواح به انسان ها کمک می کنن در اعمال جراحی . خب حالا اگه کسی بشینه چند وقت تلاش کنه و فکر کنه و راهی برای درمان ایدز پیدا کنه جان یکی دو تا آدم رو نجات نداده ، نه تنها جان اون انسان های مبتلا رو نجات داده بلکه تونسته کاری کنه از اونها بشه نسلی سالم هم بوجود بیاد . این مثالی بود . یعنی با اون کارش نه تنها میلیون ، بلکه میلیارد ها انسان رو زنده کرده . به نظرت با هفتاد سال عبادت برابری می کنه یا کمتره ؟ اگه کمتره فکر میکنم این صفت در مورد بهره ی هوشیه شما صدق بکنه . یا یک روز روزه رو گفتی . مثلا کسی یه روز روزه بگیره و غذا های اون روزش رو به کسایی که نیاز مند هستن بده می دونی پشت سر این یه عمل چه اعمالی قطار شده ؟ نمی دونی تعارف نکن بگو تا بهت بگم تا جهل مرکبه باز سراغت نیاد . شما سراغ احادیثی نرو که بدیهی هستن برو سراغ خوشگلاش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hoaxes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بله
    این 17 نفر رو هم قبول ندارم
    چون روایت حدیثه
    و حدیث هم احتمال زیاد جعلیه

می خوام با حدیث یکم سربه سرتون بذارم
    یک لحظه تفکر برابر یک سال عبادت است
    خوب از فردا من شروع می کنم به تفکر و عبادت نمی کنم
    یا مثلا هرکس یک روز روزه بگیرد برابر ثواب 70 سال عبادت نزد خداوند پاداش دارد
    پس من به جای 70 سال عبادت یک روز روزه میگیرم!!!

این حدیث ها و این ایات قران همه مثال هستن چرا قبول نمی کنید
    اگه یک نفر بین شما پیدا بشه که دو دو تا چهار تا کنه می بینید چطور راحت به تناقض می رسید؟!!
    باید هدف و حقیقت حدیث و ایه قران رو درک کنید

پایان بحث........
    ادامه در پیغام خصوصی

خوب بازم تو نباید اون یه ساعت تفکر رو که معادله با هفتاد سال عبادت رو قبول کنی ... چون خودت از صحیح بودن

اون مطئن نیستی ، این طوری باید به همه چیز شک کرد ... .

بله
    من به حرف های خودم هم شک دارم
    اون عالمی که شما معرفی کردید قبول دارم ولی بقیه چی مگه اینها عالم نیستن پس چرا یکی قبول می کنه و دیگری نه؟
    خوب الان اعلم ترینشون آقای بهجته ، برای همین هم اطلاعاتش از دیگران خیلی بیشتره و از خیلی نظرات

از بغییه بالاتره ، میشه گفت بهترین بعد از امام زمانه ( از نظر من ) حالا بغییه که یه چیزای دیگه میگن شاید هنوط

علم کافیش رو ندارن یا این که طبق نظر خودشون فتوا دادن ، مثلا یکی میگه موسیقی حرام ، اون یکی میگه حلال

ولی تو باید بری سراغ اعلم ترینش . در ضمن ، ممکنه کسی در یه ضمیهنه از بغییه بهتر باشه ، ولی از یه سری

جهات ، کسای دیگه از اون بهتر باشن ... البته خوب بعضی از علما هستن که واقعا هیچی نمیفهمن ... من

کسایی رو میگم که سواد دارن و یه چیزی حالیشونه ، نه هر کسی که با مامانش قر میکنه میره آخوند میشه .

دوست گرامی آن چه شرط بلاغ بود با شما گفتیم شما خواه پند گیر خواه .....
    یه روایت بسیار قشنگ هست که خیلی برای من جالبه ( هر کی فکر می کنه جعلیه واسه خودش فکر کنه همه جا جار نزنه ) :
    یه روز یه نفر پیش یکی از امام ها رفت و گفت من می گم دنیای دیگه و بهشت و جهنمی در کار نیست . امام هم گفت خوب باشه ولی بذار من هم یه چیزی بگم . امام گفت : من قبول می کنم که دنیای دیگه ای وجود نداره . خب حالا من که این همه نماز سر وقت می خونم و خوبی می کنم و .... و کسی که نماز نمی خونه و کار خوب انجام نمی ده و.... ، اگه یه زمانی یه دنیای دیگه ای هم بود کدوم سود می کنه ؟ مرد میگه خب تو .
    البته من داستان رو دقیق نگفتم ولی مضمون رو رسوندم آقا میلاد امیدوارم که این آخرین پستی باشه که با شما می زنم . ببین شما اگه می گی این دنیا جهنمه من بهت می گم اون دنیا هم با این حساب برات جهنمه . اگه خاطر خواهه جهنمی خب به سلامتی راه جهنم رو پیش گرفتی بفرما و خوش آمدی . ما رو بخیر و شما رو به سلامت . شما برو با عشق و صفای نقد دنیا حال کن ما هم به همون نسیه ی شیرین می چسبیم . ولی هیچ وقت سعی نکن کسی رو از اون نسیه دور کنی چون بعدا بد جور ضربه می خوری .
    شما اگه یه دور برهان عدل رو بخونی می بینی که این دنیا همینطوری هم الکی نیست . ببین عزیز من کسی میاد تمام خونواده ی تو رو قتل عام می کنه . به نظرت حکمش تو این دنیا چیه ؟ یه اعدام ساده . خب که چی ؟ اون 10 نفر رو کشت ولی فقط خودش که یه نفر بود مرد . فکر نمی کنی نمیشه جزای همه ی کارا رو تو این دنیا ببینیم ؟ پس یه همچون دنیایی لازمه . خب شما مثل اینکه جهنم رو خیلی بیشتر می پسندی ، حیف که اهلش نیستی که بگم این دنیا هم همچین جهنم نیست بلکه با فکر ما میشه تبدیل به بهشت بشه .
    دیگه نه لازم می دونم و نه شما رو قابل ارزش می دونم که بهتون پاسخ بدم .
    خیلی خیلی خوش اومدین تشریفتون رو به جهنم ببرید سلام همه ی ما رو هم برسونید به هم بستراتون . خدا نگهدار
    ای ول ، خوب گفتی!

پروفشنال winter+girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان
    بیخیال بحث این چیزا
    هر کس هر عقیده ای داره لازم نیست حتما یک نظر وجود داشته باشه یا همه یه حرف و قبول داشته باشن
    اصلا لازم نیست حرفامونو به زور به خورد کسی بدیم
    بچه ها من الان چند شبیه خاطرات روز و شبم رو مینویسم الان که نگاه میکنم خیلی به هم ربط دارن
    راستش یه دفتر دارم که ماجرای هر روز رو خلاصه و بعد خواب شب گذشته رو مینویسم جالب اینجاست خوابام گاهی شدیدا به واقعیت نزدیکه و اینکه صحنه هایی که میبینم الان برام آشنایی بیشتر داره حتی جایی که تا حالا نرفتم حس تعلق خاطر بهش دارم
    از آدمای خیالی خوابم کم شده
    علت چیه؟؟؟
    راستی بازم کسی جواب نداد دقیقا ررنگ هاله ی ششم چیه؟؟؟

داره خودمونی میشه ensan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    بابا بحثا به کجا کشیدید . خراب کردید رفت خب یه تاپیک خودشناسی خدا شناسی بزنید توش به این بحث بپردازید . حداقل کسایی هم که توی گوگل سرچ می کنند با دیدن این عنوان و در صورت علاقه واردن اون بشند.

خب deer راست می گه اگه سوال درباه هاله و انرژی پیش نیاد دوستان هم کم می شند من یکی که حوصله ادامه بحث را ندارم خب اگه بازم ادامه بدید دیگه کاری توی این تاپیک ندارم بعد از کلی بحث کردن هم خودتون خسته می شید هر کی می ره دنبال کار خودش پس بحث هر تاپیکی به خودش مر بوطه در ضمن من نمی دونم ماورا به چی ربط داره بر فرض هم که خودشناسی و مسائل دیگه مربوط بشه فعلا هر کی سرچ ماورا می کنه دنبال اون جنبش می گرده و اگه بحث دینی بخوادنوع سرچش عوض می شه پس خداییش بسه دیگه واقعا خودتون از ادامه بحث لذت می برید تاپیکای دیگه هم اخرش کار را به کل کل می ندازند گند می زنند توی بحث اه اه اه اه اه اه اه . اگه خیلی سخته من براتون یه تاپیک جدید باز می کنم .
    حمید جان شما را دیگه فکر نمی کردم . گفتم مشتریای پر و پا قرص خروج روح هستی خب بذار بحث خراب نشه دیگه.
    این تاپیک که اسمش می گه ماورا . خب یکی به امید برونفکنی و جن و شمن روح بیداری تو خواب تله پاتی هاله بینی و تله کنزی و................ میاد توش بعد می بینه همه چیز هست جز اینا . حال گیریه دیگه . یه صفحش بد نبود اما دیگه بحث از بین رفت .
    منم که چند روزه نتونستم به یه تجربه به درد بخور تاپیک برسم و چیزی ننوشتم یییییییییییییییییییییییی.
    وینترگرلز جان چیزی که گفتی مسلما برای بیداری توی خواب مفیده خیلی زیاد ولی باید همیشه تکرار بشه اگه تنبلی کنیم نمی شه در حقیقت مشکل اصلی تنبلی هست.
    حمید جان اگه جمله ای که تکرار می کردی به این عنوان بود دارم خواب می بینم بهتر بود و اگه موبایل دارید صداتون را ظبط کنید بعد موبایل را روی یه ساعتی که خوابتون عمیق شده مثلا ساعت 2 شب تنظیم کنید بعدشم برای زنگ موبایل همین جمله را بذارید تا مرتبا تکرار کنه فکر کنم اثر بخش تر باشه . منم می خوام امشب اینکار را تکرار کنم.
    Dark streetهمونطور که deerجان گفت از ادامه تمرین هست که نتیجه می گیری و حتی سالها هم ممکنه طول بکشه ولی اگه قصد کنی سریع تر از این حرفا اتفاق میوفته. به هر حال رسیدن به دقت دوم زمان م یگیره اگاه شدن توی نا اگاهی زمان می گیره امااگه بشه چی می شه. عر شب بیدار هر شب برونفکنی
    Winter girlsجان اون رنگی که شما گذاشتید بیشتر برای هاله اخر گفتند البته هاله اخر را زرد طلایی هم گفتند.
    هاله ششم بیشتر ابی و بنفش گفتند.

شب بخیر دوستان کل کل کن

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

تمومش کن رفیق افتاد یا نه جقله ها

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

باشه
    پس طبق اين حديث من ديگه عبادت نمي كنم! شما داريد حديث رو تفسير مي كنيد درحالي كه مفهوم كلي چيز ديگه اي هست
    مي خواي منم مثل خودت همين حديث رو طوري تفسير كنم كه عبادت كردن رو نقض كنه؟
    فكر كردي مادرزاد اين اطلاعات متافيزيك رو بدست اوردي؟! مقدار زيادي از علمي كه ما داريم حاصل (تقليد) از اروپايي هاست
    اينجا اصلا كسي مدرك متافيزيك نداره!
    دانشگاهاش توي خارج از كشوره

در ضمن مضمون كلي كتب اسماني يكسانه
    hoaxes عزيز من قبول ندارم ولي شما چطور؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

انسان نور عزيز
    خدايي شرمندم
    اگه بشه حتما يك تاپيك براي اين بحث ها درست مي كنم

امشب روش موبايل رو امتحان مي كنم
    اگه اثر كرد حاتما به خواب دوستان ميام

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام . حالتون چطوره ؟ این حرفا کدومه ؟ شماها چرا همش دوست دارید که افکار و عقایدتون رو به همدیگه ثابت کنید ؟ نظرات و افکار و عقاید هر کس برای خودش محترمه . لزومی نداره اینجا دائما این مسائل رو مطرح کنید و بخواید کل کل کنید . موسی به دین خود عیسی به دین خود . یکی میگه قران تحریف شده ویکی میگه تحریف نشده . به نظر من نیازی نیست که این مسائل در این تاپیک مطرح بشه . اینجا در مورد اسرار ماورا صحبت میشه . من خودم هر از گاهی سر میزنم و میخونم . شاید چیزی یاد بگیرم . الان مدتیه هر وقت میام میبینم دارید کل کل میکنید . بیاید تو مسیر بابا . موید باشید
    خدانگهدار

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

سلام
    دوستان اون نرم افزار توليد فركانس هاي مختلف كه گذاشتيد خيلي عاليه ولي نمي دونم كدوم فركانس براي برون فكني و هوشياري در خواب مفيده
    اگه كسي مي دونه حتما فركانس دقيقش رو بنويسه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من دیشب صدای خودم را با موبایلم ضبط کردم و در زمانهای مختلفی وقتی که خواب بود پخش شد ولی از اونجایی که خوابم خیلی سبک هست هنوز شروع به گفتن نکرده از خواب بیدار میشم و نتونستم کاری از پیش ببرم و بقیه چیکار کردند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •