دوست گرامی آن چه شرط بلاغ بود با شما گفتیم شما خواه پند گیر خواه .....
یه روایت بسیار قشنگ هست که خیلی برای من جالبه ( هر کی فکر می کنه جعلیه واسه خودش فکر کنه همه جا جار نزنه ) :
یه روز یه نفر پیش یکی از امام ها رفت و گفت من می گم دنیای دیگه و بهشت و جهنمی در کار نیست . امام هم گفت خوب باشه ولی بذار من هم یه چیزی بگم . امام گفت : من قبول می کنم که دنیای دیگه ای وجود نداره . خب حالا من که این همه نماز سر وقت می خونم و خوبی می کنم و .... و کسی که نماز نمی خونه و کار خوب انجام نمی ده و.... ، اگه یه زمانی یه دنیای دیگه ای هم بود کدوم سود می کنه ؟ مرد میگه خب تو .
البته من داستان رو دقیق نگفتم ولی مضمون رو رسوندم آقا میلاد امیدوارم که این آخرین پستی باشه که با شما می زنم . ببین شما اگه می گی این دنیا جهنمه من بهت می گم اون دنیا هم با این حساب برات جهنمه . اگه خاطر خواهه جهنمی خب به سلامتی راه جهنم رو پیش گرفتی بفرما و خوش آمدی . ما رو بخیر و شما رو به سلامت . شما برو با عشق و صفای نقد دنیا حال کن ما هم به همون نسیه ی شیرین می چسبیم . ولی هیچ وقت سعی نکن کسی رو از اون نسیه دور کنی چون بعدا بد جور ضربه می خوری .
شما اگه یه دور برهان عدل رو بخونی می بینی که این دنیا همینطوری هم الکی نیست . ببین عزیز من کسی میاد تمام خونواده ی تو رو قتل عام می کنه . به نظرت حکمش تو این دنیا چیه ؟ یه اعدام ساده . خب که چی ؟ اون 10 نفر رو کشت ولی فقط خودش که یه نفر بود مرد . فکر نمی کنی نمیشه جزای همه ی کارا رو تو این دنیا ببینیم ؟ پس یه همچون دنیایی لازمه . خب شما مثل اینکه جهنم رو خیلی بیشتر می پسندی ، حیف که اهلش نیستی که بگم این دنیا هم همچین جهنم نیست بلکه با فکر ما میشه تبدیل به بهشت بشه .
دیگه نه لازم می دونم و نه شما رو قابل ارزش می دونم که بهتون پاسخ بدم .
خیلی خیلی خوش اومدین تشریفتون رو به جهنم ببرید سلام همه ی ما رو هم برسونید به هم بستراتون . خدا نگهدار