تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 870 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335735 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام من گوشي رو آپديت كردم
    آخرين فريمورش 3.83.1 بود فك كنم
    از امكانات اين فريمور :
    1 - يه برنامه ي واسه ي وقت اذان و تماز و ... كه اذان پخش ميكنه
    2- قطب نما
    3- نويز دوربين تو شب كم شده ( تقريبا از بين رفته)
    4-صداش كمي بيشتر شده ( البته به نظر من صداش كمي تيز تر شده شبيه گوشي هاي سوني اريكسون)
    5-Gps هم اضافه شده
    6 - مشكل كپي دسته جمعي فايل ها درست شده
    ديگه چيزي يادم نمياد
    يكي هم اين كه سرعتش توي گالري زياد شده + توي عكس گرفتن
    باي
    ممنون دوست عزیز اگه مراحل آپدیتش رو هم میذاشتی خیلی وب میشد

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

سلامون علیکم میخواستم یه گوشی در حدود 270 تومن بگیرم(پخش موزیک مهم،دوام باطری مهم)
    به هم 5700 رو بچه ها معرفی کردن
    حالا شما ها که 5700 دارین لطفاً مزایا و معایبش و همچنین چگونگی تشخیص اصلی از آلمانی یا تقلبی رو برام بگید ممنون
    قیمتشم چنده؟
    بازم ممنون

آخر فروم باز G G Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    آِؤآ« ،,ۀآ آِ«}آ آِ«أ] ؤآ [أآ »ِأآ«أ

5

سلامون علیکم میخواستم یه گوشی در حدود 270 تومن بگیرم(پخش موزیک مهم،دوام باطری مهم)
    به هم 5700 رو بچه ها معرفی کردن
    حالا شما ها که 5700 دارین لطفاً مزایا و معایبش و همچنین چگونگی تشخیص اصلی از آلمانی یا تقلبی رو برام بگید ممنون
    قیمتشم چنده؟
    بازم ممنون
    تبریک میگم به خاطر انتخابت

تقلبیش تو بازار موجود نیست به غیر بعضی گوشی چینی که اونا هم چرخان نیستن.در ضمن سیاهش رو بخر.

چون گوشی قرمز قسمتی که دست با انجا تماس داره , سیاه میشه.

مزایا و معایب:
    مشخصات كلي گوشی موبايل نام گوشی موبايل Nokia 5700
    نوكيا 5700 نوع گوشی موبايل چرخان تاريخ معرفي 10/03/2007 ساخت مجارستان قيمت اگر 270 هزار تومان بخری گل کردی
    گارانتي
    تنوع رنگ قرمز و مشكي وزن 115 گرم ابعاد 108 * 50 * 17 ميليمتر بستر نرم افزاری شبکه UMTS / GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 نسل سوم
    سیستم عامل Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 سیستم عامل ویندوز خير سیستم عامل سیمبین بله پشتیبانی جاوا بله مشخصات صفحه نمايش صفحه نمایش اصلی نوع TFT صفحه لمسی خير اندازه
    دقت 240 * 320 پيكسل تعداد رنگ 16000000 رنگ صفحه نمایش خارجی صفحه نمايش خارجي ندارد نوع - اندازه - دقت - تعداد رنگ - مشخصات دوربین دوربين دارد کیفیت 2 مگاپيكسل ابعاد تصویر 1600 * 1200 دوربین دوم دارد - كيفيت VGA قابلیت فیلمبرداری دارد - QVGA فوکوس اتوماتیک ندارد فلاش دارد زوم اپتیکال ندارد حافظه دفترچه تلفن دارد - به همراه عكس ذخيره سازي تماس ها دارد - 20 مورد تماس شماره گيري شده< 20 مورد تماس پاسخ داده شده و 20 مورد تماس ناموفق حافظه داخلي 35 مگابايت كارت حافظه دارد نوع كارت حافظه microSD (TransFlash) كارت حافظه همراه گوشي موبايل 64 مگابايت تبادل اطلاعات ارسال پيام SMS - MMS - Email - Instant Messaging درگاه مادون قرمز دارد بلوتوث دارد - نسخه 2 به همراه A2DP درگاه USB دارد - miniUSB مرورگر اينترنت WAP 2.0/xHTML شبكه بيسيم (WLAN) ندارد GPRS دارد - Class 32, 107 / 64.2 kbps HSCSD دارد - 43.2 kbps EDGE دارد - Class 32, 296 / 177.6 kbits 3G دارد - 384 kbps Push To Talk دارد زنگ نوع زنگ پولي فونيك 64 كاناله و MP3 و AAC تنظيمات زنگ
    لرزاننده دارد بلندگو 2 بلندگوي استريو قابليت ها قابليت نمايش فايلهاي MS-Office ندارد قابليت نمايش فايلهاي PDF ندارد بازي دارد پخش كننده موسيقي دارد - MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA پخش كننده فيلم دارد قابليت ضبط صدا دارد راديو دارد - راديو FM استريو دستور صوتي دارد پيش بيني كلمه T9 هندز فري / هدست دارد ساير قابليت ها
    باتري نوع باتري باتري استاندارد- يون ليتيوم ظرفيت باتري 900 mAh زمان انتظار 290 ساعت زمان مكالمه 3.5 ساعت شارژر باتري دارد

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

1

من هم میخوام اپدیت کنم!وسایل مورد نیاز برای اپدیت رو بگید تا من برم کافی نت با اینترنت ای دی اس ال اپدیت کنم!خدایا توبه!میترسم گوشی وسط راه داغون شه!!نگفتید:اگه وسط کار برقها بره و یا اینترنت قطع بشه مشکلی بوجود میاد؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

14

من نمیدونم چرا جوالب سوالات ما رو کسی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگه وسط کار اینترنت قطع بشه و یا برقها بره برای گوشی مشکلی بوجود میاد؟؟؟در ضمن برای اپدیت گوشی حتما نیاز به فلش هست؟؟؟چون از یه مغازه دار پرسیدم گفت ما گوشی رو فلش میکنیم و سپس اپدیت میکنیم!!!!من گیج شدم!!!!!یکی بیاد ما رو کمک کنه!ایییی ملت!!
    ممل جون کجاییییِ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟بدادمون برس!!همین جا خواهشا جوابمون رو بده!!!!

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

امین جان اگه فهمیدی به منم بگو من نتونستم آپدیت کنم چون اصلا Nokia Software Updater به اینترنت کانکت نمیشه نمی دونم مشکل از کجاست.

داره خودمونی میشه sasan_20800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آقا بالاخره چی شد کسی فهمید Bravo گوشی اصلیه آپدیت شدس یا گوشی تقلبیه ؟
    من که با خدمات مشترکین تماس گرفتم گفتن که همچین چیزی وجود نداره، ولی آخه اطلاعات اونا هم ناقصه.
    میخواستم ببینم کسی اطلاعاتی داره یا نه
    مرسی
    کسی اطلاعاتی در مورد مدل BRAVO از این گوشی نداره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

عزیز من تو هم توی این هیرو ویری گیر دادی به اقای براوو!؟؟؟ایشون فکر کنم از رئال مادرید جدا شدند!اطلاعات دیگه رو میتونید از سایت eufa .ir بگیرید!

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

هر سوال و مشکلی راجع به آپگرید داشتین بیاین اینجا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال RedDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جا و هیچ جا

پيش فرض

ممنون جی جی گیم جان
    خیلی کمک کردی
    5700 که آلمانی نداره ؟
    فقط مجاریه ؟
    ---------------------------------
    ---------------------------------
    از تعصب الکی متنفرم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •