تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 1404 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Forum.p30world

پيش فرض

سلام بروبچ.
    دوستان ميخوام يک چند ماهی برم اونور و برای همين ميخوام ایکس باکس 360 خودمو بفروشم.
    خيلی تميزه با درايو سامسونگ. دادم يک سرويس هم کردنش که يارو که درشو باز کرد دست به دهن مونده بود ميگفت تو چجوری تو این آب و هوای پر خاک ایران اینو اینقدر تميز نگه داشتی؟؟!!
    خلاصه که ميخوام خيلی سريع بفروشم. مدلش پريميومه سال 2006. با يک دسته و 2 تا بازی خوب و سالم. يک اینتر کولر هم مجانی روش ميدم چون لازمش ندارم. فن هاشم 12 ولت هستن. در کل کنسول خوبی از آب در آمده.
    قيمت پايه هم 350 تومان.(ما با مشتری راه ميايم. خيلی عجله دارم مجبورم هرجوری شده آبش کنم. گفتم کی از شما بهتر.)
    همونطور که ميدونيد قيمت يک ایکس باکس نو 450 تومان هست که اونم معلوم نيست خوب از آب در بياد يا نه؟!
    من مشهد هستم . هرکی خواست خيلی سريع پيغام خصوصی بده.
    باتشکر

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستي جاويد جان اين بازي pursuit force كه ريليزش تاريخ 28 ژانويه 2008 هست . اين نسخه ايي كه اومده كامله يا ناقص ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooria_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

13

با عرض سلام
    اگه میشه بگین که ورزن 3.81 با قبلی چه فرقی داره؟ و به نظرتون نصبش کنم یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

Ubisoft رسما اعلام کرد بعد از عرضه نسخه DS بازي Assassin's Creed در سال 2008 نقشه های خاص برای ساخت این بازی بر روی کنسول دستی سونی یعنی PSP دارد که به زودی اطلاعات جدید از این عنوان را منتشر خواهد کرد.
    منبع بازي سنتر
    نگـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــو !
    یعنی واقعا Assassin's Cread برا PSP هم میاد ؟

آخر فروم باز rassool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    ساكن شهرفرشتم خيالت ساكن بهشتم

پيش فرض

منظورت irshell هست ديگه اقا پوريا من كه خودم نصب نكردم ولي شنيدم ورژن 3.81 فول هيچ مشكلي نداره دقت كن كه حتما 3.81full رو دانلود كني .

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

راستي جاويد جان اين بازي pursuit force كه ريليزش تاريخ 28 ژانويه 2008 هست . اين نسخه ايي كه اومده كامله يا ناقص ؟
    اين تاريخي كه مي گيد فكر كنم تاريخ عرضه تو آمريكا باشه چون بازي ظاهرا تو اروپا عرضه شده چون اين نسخه اي كه من دانلود كردم اروپايي فكر نكنم دمو باشه من امروز شيش مرحلشو بازي كردم !! اينم عكسش از رو PSP من !

دمو بازي گاد آف وارم دارم دانلود مي كنم ببينم چجوريه ! من كه نسخه پلي استيشنشم بازي نكردم ! ببينيم PSP ش مي تونه نظرم رو جلب كنه يا نه !

موفق و پيروز باشيد

جاويد
    Last edited by J A V I D; 07-12-2007 at 22:20.

پروفشنال Shadow of Destiny's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    The Most Cursed Country

پيش فرض

ضایع شدم اونم به طرز فجیع.. چرا صدای Slim اینقدر ضعیفه ؟ صدا رو تا آخر پر کردم انگشت کوچیکه سونی اریکسون هم نمی شد. واقعا که... واسه شما هم همینجوریه ؟ راهی واسه تقویت صداش هست ؟ (به غیر از خرید اسپیکر)

خاک تو سرشون .. لااقل تو ورژن جدید واسه کلیداش شب نما می ذاشتن. تو تاریکی با زحمت میشه فهمید جای کلیداش کجاست.

بچه ها چند تا نکته بهتون بگم. من کل دفترچه راهنمای پی اس پی رو خوندم. میگه از پشت زمینه ای که عکسش ثابته برای مدت طولانی استفاده نکنید. چون اینکار باعث میشه که عکس پشت زمینه بطور مبهم برا همیشه رو صفحه مانیتورش باقی بمونه.
    و اینکه مانیتورشو تو نور مستقیم خورشید قرار ندین. خراب میشه.
    از هیچ ماده خاصی برای پاک کردن صفحه استفاه نکنید. فقط پارچه خشک.
    وقتی قرار نیست که واسه مدت طولانی از پی اس پی استفاده کنید بهتره که باطریشو در بیارین و تو یه جای خنک نگهداری کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dark Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    آبــادان

پيش فرض

دوستان کسی اکانت رپیدشر نداره به ما بده تا این بازی Pursuit Force رو دانلود کنیم؟
    راستی آقا جاوید شما بازیش رو خریدی یا دانلود کردی؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

ضایع شدم اونم به طرز فجیع.. چرا صدای Slim اینقدر ضعیفه ؟ صدا رو تا آخر پر کردم انگشت کوچیکه سونی اریکسون هم نمی شد. واقعا که... واسه شما هم همینجوریه ؟ راهی واسه تقویت صداش هست ؟ (به غیر از خرید اسپیکر)
    به نظر من هيچ كدوم براي گوش دادن موزيك با صداي بلند نيستن !

خاک تو سرشون .. لااقل تو ورژن جدید واسه کلیداش شب نما می ذاشتن. تو تاریکی با زحمت میشه فهمید جای کلیداش کجاست
    بي خيال شما هم داري ايراد الكي مي گيري جاي كليد هاش كه مشخصه ! شما موقع بازي كردن دسته بازي رو نگا مي كني يا تلوزيونو ! اينم مثل همونه ديگه!

دوستان کسی اکانت رپیدشر نداره به ما بده تا این بازی Pursuit Force رو دانلود کنیم؟
    راستی آقا جاوید شما بازیش رو خریدی یا دانلود کردی؟
    من بازي رو دانلود كردم دوست عزيز نوشتم بالا فكر كنم ! بازي هنوز تو بازار ديده نشده !

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

Ubisoft رسما اعلام کرد بعد از عرضه نسخه DS بازي Assassin's Creed در سال 2008 نقشه های خاص برای ساخت این بازی بر روی کنسول دستی سونی یعنی PSP دارد که به زودی اطلاعات جدید از این عنوان را منتشر خواهد کرد.
    منبع بازي سنتر
    دمت گرم خیلی حال دادی اقا رسول من عاشق این بازی ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •