تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 3195 اولاول ... 1351852252312322332342352362372382392452853357351235 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه Masoud Pro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Silent Hill

پيش فرض

دوست عزیز اگه کسی بگه کنسول من 203 واتیه و تیمش CSON و از 2008 به بعد ساخته شده بگو بردت 100 درصد فالکونه چون من با این دو تا چشمای خودم تو کنسول خودم مادر برد فالکون خودم رو دیدم .
    منبع جمله ی معتبری که اگه به حرف من شک دارین می تونین اونو مشاهده کنین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Masoud Pro; 20-07-2008 at 10:15.

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

ببین دوست عزیز من و شما این تاپیک رو خراب کردیم...
    من تمام پستهام رو ویرایش کردم تا بعدن با هم دیگه به مشکل برنخوریم (در مورد فروم Xbox هم حق با شما بود من اشتباه کردم)
    شما هم اگه پستتو ویرایش کنی ممنون میشم، چون نمیخوام این تاپیک الکی قفل بشه!
    ممنون...
    Last edited by X-Volt; 20-07-2008 at 09:49.

در آغاز فعالیت DENGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام:
    من چند تا سوال در مورد X360 دارم؟
    1- کدوم مودل اصلا سه چراغ نمیشه؟ (اصلا)
    2- سیدی های کنسول بلوریه؟
    3- بازی های عالی چیه؟
    4- آیا به مونیتور Lg F700b میخوره؟

متشکرم
    Last edited by DENGER; 20-07-2008 at 00:36. دليل: کمبود متن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    دانشگاه >> اوین<<(!)

پيش فرض

سلام:
    من چند تا سوال در مورد X360 دارم؟
    1- کدوم مودل اصلا سه چراغ نمیشه؟ (اصلا)
    2- سیدی های کنسول بلوریه؟
    3- بازی های عالی چیه؟
    متشکرم
    عزيز الان ديگه مشكل 3 چراغ حل شده و كنسول هايي كه وسط 2007 به اينور اومدن مادر بوردشون فالكونه و 3 چراغي ندادند.
    الان بهترين مدل اليت j هست كه قيمتش 620.000 هست.
    نه blu ray براي ps3 هست 360 hd dvd هست عزيز.
    بازيه توپ زياد داره مثلا يكيش gears of war ....

پسته #2342 و #2341 يه كم ارومتر هر جفتتون عضو جديدين هنوز قانونه اينجا نميدونين مثله اينكه ؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iranian_ boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Behind The Darkness

پيش فرض

من یکبار خریدم ولی بعدش لغو کردم بعد دوباره تصمیم گرفتم بگیرم . ولی بیخیال من پول میریزم یا میاد یا نه. مهم نیست. از بابت کمک ممنون.
    درمورد pal خواستم بگم اینجا که من زندگی میکنم( اهواز) هر چی بازی میاد ntsc میارن . اعصابمو خورد کردن از یک طرف سیستم هایی که میفروشن همه pal ولی هر چی بازی میارن ntsc و. اگه pal بخوای باید بگی برات بیارن . مثلا همین بازی rainbos six vegas 2 من 3 هفته است تو کف این بازیم تازه بعد از 3 هفته میرم بش میگم برام اوردی یارو میگه آره اما ntsc . آخه آدم چی بش بگه؟؟!؟!؟!؟!؟ یک کابل vga خواستم بگیرم تمام اهوازو زیرو رو کردم آخرشم شانسی یکی پیدا کردم بعد بش میگم چنده میگه 40 تومان . میگم همه جای ایران از 30 تومان بیشتر نیست بعد میگه خو نخر.... تمام اهواز رو زیر رو کردم یک دسته xbox گیرم نیومد. خلاصه اگر کسی از دوستان تصمیم گرفت بیاد اهواز اول از همه باید یک اعصاب فولادی داشته باشه.

یک سوال داشتم:
    با این کابل HDMI 2 DVI میشه Xbox رو به مانیتور وصل کرد.؟(مانیتورم lcd سامسونگ wide )

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

تا حالا مثه آدم با هم حرف زده بودیم ولی دیگه اگه بخوای بازی سنتر رو به رخم بکشی من ناراحت می شم و وقتی ناراحت بشم بد می شه تا حالا از یک فردی مثه خودم تقلید نکردم تازه حالا که فهمیدی اگه کسی بگه کنسول من 203 واتیه و تیمش CSON و از 2008 به بعد ساخته شده بگو بردت 100 درصد فالکونه چون من با این دو تا چشمای خودم تو کنسول خودم مادر برد فالکون خودم رو دیدم .
    منبع اون جمله :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین عضو جدید جوابتو نمیدم تا هم من هم خودت بن نشیم...
    دوستان
    هر دو قوانين رو رعايت كنيد خواهشن
    اين جا جاي بحث و دعوا نيست

دفعه ديگه شديدا بر خورد ميشه

موفق باشيد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من یکبار خریدم ولی بعدش لغو کردم بعد دوباره تصمیم گرفتم بگیرم . ولی بیخیال من پول میریزم یا میاد یا نه. مهم نیست. از بابت کمک ممنون.
    درمورد pal خواستم بگم اینجا که من زندگی میکنم( اهواز) هر چی بازی میاد ntsc میارن . اعصابمو خورد کردن از یک طرف سیستم هایی که میفروشن همه pal ولی هر چی بازی میارن ntsc و. اگه pal بخوای باید بگی برات بیارن . مثلا همین بازی rainbos six vegas 2 من 3 هفته است تو کف این بازیم تازه بعد از 3 هفته میرم بش میگم برام اوردی یارو میگه آره اما ntsc . آخه آدم چی بش بگه؟؟!؟!؟!؟!؟ یک کابل vga خواستم بگیرم تمام اهوازو زیرو رو کردم آخرشم شانسی یکی پیدا کردم بعد بش میگم چنده میگه 40 تومان . میگم همه جای ایران از 30 تومان بیشتر نیست بعد میگه خو نخر.... تمام اهواز رو زیر رو کردم یک دسته xbox گیرم نیومد. خلاصه اگر کسی از دوستان تصمیم گرفت بیاد اهواز اول از همه باید یک اعصاب فولادی داشته باشه.

یک سوال داشتم:
    با این کابل HDMI 2 DVI میشه Xbox رو به مانیتور وصل کرد.؟(مانیتورم lcd سامسونگ wide )

در مورد PARTO شما حتما تماس بگير و تلفني سفارش بده
    زياد هم رو سايتشون حساب نكن

در مورد MONITOR هم بله ميتوني وصل كني

موفق باشي

داره خودمونی میشه bardiaizad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

سلام/ بتازگی یه 360 elite خریدم.می خواستم بدونم چطور میشه مدل درایو نوری رو تشخیص داد؟(مثلا sony یا toshiba یا benq(

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه X-Volt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تـهـــران

پيش فرض

یک سوال داشتم:
    کابل HDMI فقط مخصوص X360-Elite هست...! ولی جداگانه هم میشه تهیه کرد که به تمام مانیتورهای LCD هم میخوره، خیالت راحت باشه.
    تنها راهش اینه که شما یه سر بیای تهران یه Premium-NTSC/J بگیری که تو اهواز هم راحت بازی گیرت بیاد.
    بعد از ریختن پول به حساب این سایت پرتو بهت زنگ میزنن هماهنگ میکنن، اگه نزدن حتما شما بهشون یه زنگی بزن...
    موفق باشی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام.ورزن xbox360 را از كجا بايد فهميد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •