دقيقا فروشگاه ياسايي خيابان گلبرگ نرسيده به ميدان هفت حوض هستش احتمالا داره
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
دقيقا فروشگاه ياسايي خيابان گلبرگ نرسيده به ميدان هفت حوض هستش احتمالا داره
شما نبايد پولي بابت پيك ميدادين تمام سرويس پيكهاشون مجاني هستش
من خودمو دو هفتس دارم به در و دیوار میکوبم یه اشنا گیر بیارم از داتک 256 بگیرم هنوز نتونستم.اون تازه یادت افتاده اداری بگیری.
نه من مشكل ندارم 256 بگيرم فقط پولش رو ندارم. من داييم حفاظتي هستش ولي ارزش نداره اينجوري اقدام كنم. من گواهي اشتغال به كار دارم اصلا بهم ميدن مشكلي نداره ولي پولش رو كه بايد دادش بلاخره مسئله پولش هستش وگرنه 1 مگ هم ميتونم بگيرم. حالا بهش گفتم برام ديش رديف كنه اونم آدمش هست بياد بزاره فقط مجوز ميخواد
با سلام خدمت دوستان این کاره....
دمتون گرم اقا ما میخواییم یه سیستم adsl بگیریم از هیچی هم اطلاع نداریم....................
میشه بگید کدوم سرویس دهنده خوبه بعدشم سرعت 64 و 128 سر جمع چقدر اب میخوره ...................بعد ما تو روزنامه دیدیم زده adsl 2 ماهی 10 تومن مال پارس انلاین......یه کمم در باره فرق adsl با adsl2 بگید ............بعد این 64 و 128 سرعت دانلودشون چقدر هستش؟............
یه دوستی داشتم میگفت رو از این شرکتهای خورده ریز بگیر هم هزینه اولیش خیلی کمه هم سرعتش بالا .......راس میگه...
ممنونم
ببخشید من یکم در مورد پارس آنلاین اطلاعت می خواستم (آخه تو قم هستش) می خوام ببینم خوبه بده چه سرعتیش خوبه برای خونه و دانلود کردم در مورد همه چیزش
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
بالاخره بعد از كلي پرس و جو سراغ آسيا تك رفتم و يه adsl 64 گرفتم 2 ماهه . ديشب مودمو با اسپليتر آوردن. جالبه كه كل هزينه شده 32000 تومن در حالي كه فقط مودم 32000 پولشه ! يعني ديگه نميخواد من بهشون پولي بدم بابت شارژ و اينا؟ 15 هزار تومنم بهم تخفيف دادن! نميدونم چرا! اما كلي حال داد![]()
اينم عكسش:
كسي نميدونه چقدر طول ميكشه معمولا كه فعال شه؟
راستي من اسپليتر رو همينجا كنار كامپيوتر گذاشتم يعني از اينجا بايد سيم كشي كنم تا دو تا اتاق اون ور تر يا ميشه يه اسپليتر ديگه بگيرم به اون تلفونا وصل كنم؟ اگه بخوام بگيرم شركت ميده يا باسد بيرون بخرم؟
ببخشيد اگه سوالام تكراريه
Last edited by webworld; 05-09-2007 at 12:20.
هر کی سرعت بالا میخواد به من بگه
ما تا سرعت 1m خونگی داریم
mrmostafa ببين داداش من ديگه زمان ديش گرفتن و اين چيزا نيستش مگه الكي هر كي بخواد بره ديش وصل كنه اصلا ميدوني چيه.ماهواره نيست كه همينجور بري ديش بذاري.
. حالا بهش گفتم برام ديش رديف كنه اونم آدمش هست بياد بزاره فقط مجوز ميخواد
من الان از يه جا اقدام كردم adsl با سرعت 512 و 5گيگ قابليت دانلود قيمت شارزش شده 19 تومن 1 ماه
شما بايد براي هر تلفن يه اسپيليتر بگيري بزاري سر راه تلفن و پريز همين و بس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)