سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
سلام
من دیروز عصر میخواستم با برنامه ایرانسل من بسته 1 گیگ ساعتی بگیرم ولی هرکار کردم نگرفت و تایید نکرد
اما صب که از خواب بیدار شدم دیدم یه پیام اومده که بسته برای شما فعال شده ساعت 1:20 امشب و 2000 شارژ منم به باد رفته
ممکنه اس ام اس دیر بیاد به نظر من شما برنامه ایرانسل من رو نصب کنید از اونجا چک کنید که چه زمانی بسته فعال شده . ممکنه بسته فعال شده باشه چند دقیقه بعدش اس ام اس بیاد .
برنامه ایرانسل من مطمئن تره
حدود 500 متر فاصله تا دکل 4G
![]()
Last edited by ghnjfg; 19-08-2016 at 10:35.
::::::::::
Last edited by 1t4; 12-02-2017 at 06:41.
یه سوال داشتم از شما دوستان
من اگه بسته سه ماهه بگیرم و زودتر از سه ماه مثلا یک ماهه تموم بشه تکلیف چیه؟ میتونم دوباره بعد از یک ماه بسته سه ماهه بگیرم؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
بله
Sent from my iPhone 6s+
تست 4G+ / زنجان
در تایید اون دوستمون که گفتن 4g+ از تجمیع دو باند فرکانسی درست میشه از عکس زیر میشه فهمید و کاملا درست هست.
چون طبق تصویر زیر از دو دکل که یکی باند ۱۸۰۰ هست و نزدیک تره و دیگری باند ۲۶۰۰ که کمی دورتر هست سرویس میگیره.
و دلیل راه اندازی lte ایرانسل روی دو باند و اضافه کردن باند ۲۶۰۰ احتمالا واسه همین بوده.
-----
البته من مطمئن نیستم که داره از دوتا دکل متفاوت سرویس میگیره یا روی همون دکل دوتا فرکانس ارائه میده
![]()
Last edited by shirazdownload; 19-08-2016 at 17:48.
دوستان گوشی من Cat3 رو پشتیبانی می کنه
از 4G+ پشتیبانی میشه؟
دوستان من فکر کنم تست های Speed Test واقعی نیست چون برای من هم اعداد بالایی میزنه اما در عمل و موقع آپلود سرعت روی 1.5 مگابیت در ثانیه هست!
من یه گجت توی ویندوز هم دارم که سرعت دانلود و آپلود رو دقیق مینویسه و موقع تست سایت Speed Test سرعت آپلود در گجت حدود 500 کیلوبایت در ثانیه بود اما در سایت Speed Test مینوشت 20 مگابیت!
نه.
کت ۶ میشه پلاس، توی توضیحات مودم یا موبایل هم می نویسه سرعت 300 مگ
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)