میگم احتمال داره کد عوض بشه برای سپاه یا نیروی انتظامی چون دارم کارای امیره رو انجام میدم ؟
تا حالا کسی انجام داده کدش عوض شده باشه <؟؟؟
میگم احتمال داره کد عوض بشه برای سپاه یا نیروی انتظامی چون دارم کارای امیره رو انجام میدم ؟
تا حالا کسی انجام داده کدش عوض شده باشه <؟؟؟
1- دوستان کسی هست که تا حالا درخواست انصراف یا لغو کمیسیون پزشکی قبل از اعزام را داده باشه ؟ میخوام بدونم امکانش هست ؟
2- بعد اومدن نتیجه کمیسیون باید دفترچه را پست کرد دیگه ، نه ؟؟؟
3- اگه دفترچه را پست کنیم ، چند روز بعدش، میشه درخواست رسیدگی به بیماری ها رو کرد ؟؟ (که مثلآ اینجوری مجبور نشیم تاریخ اعزام رو به عقب بیاندازیم !)
4- بعد از تشکیل کمیسیون چی ؟ اگه ببینیم روندش داره خیلی طول میکشه میشه انصراف داد؟
اگر 2ماه تمدید کنی وپذیرش یا امریه سپاه بگیری کدت سپاه میخوره.
سلام
منم همین مشکلو دارم و تا حالا چندتا پلیس+10 رفتم ولی نمیدونن اون نامه چیه , ولی یکیشون بهم گفت که باید فرم ثبت نام دانشگاه رو بیاری واسمون
منم فرم ثبت نام و مدارکو فرستادم حالا منتظر جوابم
خدا کنه موافقت کنن میخوام برم دانشگاه![]()
1- در کل شرایط آموزشی مدارک دانشگاهی بهتره.
2- خیر
3- 6500 تا که حرفه چرته، ولی فشار به سرباز نسبت به آموزشگاه / دوره / گروهان متفاوت هست همینطور تنبیهات
4- نسبت به دوره / آموزشگاه فرق میکنه شاید اصلا 1 ماه مرخصی ندن پس تمامی وسایل لازمه را ببرین.
5- نسبت به آموزشگاه و بومی و غیر بومی بودن فرق میکنه، بعضی جاها پنجشنبه ظهر مرخصی میدن تا جمعه شب یا شنبه صبح اگه پست ننویسن.
6- به بی خوابی عادت میدن
میرین محل اعزام (نظام وظیفه شهرستان) از اونجا سوار اتوبوس میکنن و اعزام میشین آموزشگاه.
نسبت به دوره / آموزشگاه فرق میکنه شاید اصلا 1 ماه مرخصی ندن پس تمامی وسایل لازمه را ببرین.
ناجا هم با آدم راه نمیاد آدم را به راه میاره
احتمالا الان روی سیستم پلیس +10 هست
به هر حال باید یه روز برین خدمت، به قولی 21 ماه شاید بشه 24 ماه و..
خدمت از مواردی هست که نمیشه ازش فرار کرد، به هر حال باید رفت والا همون دانشگاه مدرکتون را به خودتون نمیده!
کسی اگه در وسط آموزش مرخص بشه باید کلا آموزش ببینه و کسی که در وسط خدمت مرخصی بشه در صورت بازگشت دوباره ضمن اینکه در همون نیرو (و شاید در جای متفاوت) اعزام میشه باید 1 ماه نیز مجدا آموزش ببینه. (البته به غیر از سپاه اگه اشتباه نکنم)
آموزش قابل تغییر نیست.
وسط آموزش مدارک تک فرزندی شما را میگیرن و استان و یا شهر خودتون میوفتین (چون ارتش هستین احتمالا شهر خودتون باشین)
"دوره کد" که می گن چیه؟ و اینکه می گن کسی که دوره کد بخوره دیگه نموتونه انتقالی بگیری بیاد شهر خودش( مثل تک پسرها که بعد از آموزشی میان شهرخودشون) درسته؟ اگه می شه راجبش توضیح بدین، ممنون.
سلام
بچه ها من تاریخ اعزامم اومده اول شهریور و میخواستم رفتم تمدید پزشکی رو انجام بدم.پزشک معتمد ناجا گفت باید بری کمیسیون پزشکی.3بارعمل پلک انجام دادم ودکترمتخصص نوشته باید درجای خنک وبه دور ازگردو غبار خدمت نماید.
من فردا میخوام این برگه روببرم پلیس +10 واسم ثبتش کنه.جوابش کی میاد وبرگه ی کمیسیون کی میاد؟
سلام دوستان
یه سوالی که برام پیش اومده زمانی که من برا ثبت نام برای دانشگاه آزاد رفته بودم (کارشناسی ناپیوسته) به من یه برگه داده بودن که ببرم پلیس + 10 ثبت کنم من چند بار رفتم اما شخصی که باید ثبت میکرد
حضور نداشت و کلآ دیگه نبردم و اون برگه رو هم گم کردم حالا که درسم تموم شده (نمره پروژه مونده فقط) باید چیکار کنم آیا در حال حاضر من اضاف خوردم سرباز فراری محسوب میشم اگه من برگه ببرم از خوده دانشگاه
دوباره ثبت میکنن برام من بهمن 92 درسم تموم شده یعنی تا بهمن امسال باید وقت داشته باشم(درسته؟) من از قسمت مشمولین پرسیدم گفتن باید ریز نمراتت رو بگیری از دانشگاه قبلیت و اینا به پلیس + 10 نامه بزنن
حالا به نظرتون تکلیفم چیه؟ (اضاف خوردم؟)
مرسی
نبود 9 روز دیگه تا این آمورشی مزخرف تموم بشه؟
از 01 اصلا اونجوری که میگن هتل نیستش ها گول نخورید هتلیش فقط به روز برگ بودن هستش همین
اونم فقط برای تهرانی ها خوبه نزدیک
5 صبح باید پادگان باشی تا 6 عصر خروج هستش
خیلی سخته و کلافه کننده
برام دعا کنید
واسه تمديد رفتم يه پليس +۱۰ ديگه
دوتا فرم درخواست تمديد داشت
يكي معمولي يكي پزشکى
و گفتن واسه پزسکى فلان پزشک باىد بنويسه برات به چه دلايلي ميخواي تمديد كني و اون پزشک همون اولين پزشکى بود که واسه معاىنه نظام وظيفه واسه معاف پزشکى رفتم پىشش و دوتا بيماري رو تاييد كردو با همونا معاف از رزم شدمع
به نظرتون برم بهش بگم همين بيماريهارو واسم بزنه دليل تمديد؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)