با این دو نظر میشه گفت هنوز مثل زمان ما دوره بندیه هر سری سرعت یکجا بالاست. نکنه عجیب اینجاست که تعداد کاربرها 1 روزه انقدر کم و زیاد نمیشه که بشه گفت مرکز مخابراتی شلوغ شده ولی پشتیبانها خیلی راحت به این وسیله مشکل رو از سر خودشون باز می کنند.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
با این دو نظر میشه گفت هنوز مثل زمان ما دوره بندیه هر سری سرعت یکجا بالاست. نکنه عجیب اینجاست که تعداد کاربرها 1 روزه انقدر کم و زیاد نمیشه که بشه گفت مرکز مخابراتی شلوغ شده ولی پشتیبانها خیلی راحت به این وسیله مشکل رو از سر خودشون باز می کنند.
نه اتفاقا منم باسرعت 70 دان میکنم منتها از ساعت 2:00 بامداد به بعد.دیشب هم تونستم 900 مگ دان کنم پریشبش هم 1.5 گیگ.![]()
دقیقا از روزی که اون 3 گیگ لعنتی رو دادن شبا دیگه نمیتونم هیچ کاری کنم.حتی صفحه هم به زحمت باز می کنه.وقتی به پشتیبانی گفتم مشکل رو بهم گفت که چون ترافیک مرکز شما بالاست دچار افت سرعت میشید.گفتم ترافیک یهو بالا رفت؟چطور تا حالا بالا نبود.تازه حالا که 3 گیگ دادین بعضی ها زیاد شبا دانلود نمی کنن.خلاصه جواب بی ربط داد منم همچین یه حرف خوشگل چسبوندم بهش اونم قطع کرد
سلام خدمت دوستان عزیز
شاتل بعد از اون تعمیرات بیادموندنیش که خیلی از سایت ها رو تو ترافیک شبانش فیلتر کرد از جمله رپیدشیر برای من هفته ای نیم ساعت این تحریمشو اضافه تر کرده!
من ساکن اصفهان هستم قبلا از ساعت یک بامداد تا چهار صبح دانلود از سایتهای مذکور نداشتم بعد شد تا چهار و نیم و امروز که 17 رمضونه شده ساعت پنج صبح
یعنی الان من از 6 ساعت ترافیک رایگان شبانه فقط 2 ساعت میتونم دانلود داشته باشم
تو این دو ساعت هم سرعت متغیره
از ساعت پنج تا شش صبح زیر 20 کیلو و از شش تا هفت صبح بین 35 تا 55 کیلو متغیره
منم سرویس اکو 128 دارم که قبل از این مشکل تو روز 55 کیلو و تو شب به هیچ عنوان زیر 30 کیلو دانلود نداشتم
جالب اینه که تو اون 4 ساعتی که دانلود نمیشه کرد از چیز پی ان استفاده میکنم که سرعت به 50 کیلو هم میرسید ولی الان یک هفته ای هست که با چیز پی ان از 20 کیلو بالا تر نمیره!!
پس نتیجه میگیریم که شاتل میدونه ما با چیز پی ان داریم محدودیتشو بر میداریم ،شاتل هم نمیدونم چطوری ولی سرعتو با اینکه از چیز پی ان استفاده میکنیم به حداقل میرسونه!!
من با چند تا اکانت چیز پی ان مختلف امتحان کردم نتیجه یکسان بود سرعت خیلی افت کرده!
در کل شاتل با این محدودیت هایی که داره تو سرویس شبانش ایجاد میکنه داره کم کم زمینه حذف ترافیک رایگان رو ایجاد میکنه که ملت یکدفعه پس نیفتن
مگه سرعتت رو 2 مگ نبستند ؟ باید با 240 دانلود کنی.
راست میگه سرعت 2 گ باید با 256 دانلود کنی الان من با 128 با سرعت 63 دانلود میکنم![]()
کسی تو این تاپیک هست که شب با سرعت 240 مداوم دانلود کنه که من دومیش باشم؟!!!!!! بله تو روز تا300 هم میره.
همون سرعت 70 روباید خدارو شکر کنیم که رایگان دارن میدن!![]()
موضوع رایگان و غیر رایگان نیست موضوع اینه که حقتو دارن میخورن تویی که 2 مگ داری باید همیشه با سرعت یکسانی دانلود کنی باید بری بهشون اعتراض کنی
128رو روی 2مگ بستن نه اینکه 2مگ داشته باشیم شب هم که دارن سرعت 70 میدن عملا ما حق هیچ اعتراضی نداریم.![]()
هم اکنون 74 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 74 مهمان)