نه بابا فک کن طرف بهم گفت آشنا دارم توی مرکز مخابراتیتون
برای همین حالا منتظرم ببینم چی میشه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
نه بابا فک کن طرف بهم گفت آشنا دارم توی مرکز مخابراتیتون
برای همین حالا منتظرم ببینم چی میشه
پله ای حساب میشه ها!!! تا 5 گیگ اول 3600 تومان و پنج گیگ بعدی 2800 تومن و 10 گیگ بعدی ..... آخرش جمع میزنی درمیاد.
آها متوجه شدم
پس با این حساب ترافیک اضافه که گرون درمیاد
از آسیاتک مخابرات بهتر نیست؟ تعرفه هاش که ارزونتره .. به نظرتون می ارزه برم مخابرات؟
دوستم یک ساله سرعت2مگ 40گیگ رو از مخابرات 80تومن خرید
این کد تخفیف اولیه ۲۲ تومنی رو لازم ندارم، اگه کسی میخواد جدید ثبت نام کنه استفاده کنه.
توسط یکی از دوستان استفاده شد، عکس رو حذف میکنم
Sent from OnePlus One
Last edited by Xx Hossein xX; 01-09-2015 at 11:53.
سلام دوستان
من دیشب تو سامانه 195 شکایت کردم هنوز خط تخلیه نشده(مخابرات)
اسیاتک هم ثبت نام کردم
مشکلی نداره ؟
احیانا درخواست رانژه خط از طرف اسیاتک برگشت نمیخوره ؟
و بنظرتون شبی دوباره شکایت کنم ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
آقا دمت گرم. این خیلی برای من سؤال بود، فک می کردم مثلا برای 10 گیگ کلا هر گیگ 2800 تومنه ک میشه کلا 28000 تومن
دوستان یه سوال دارم ترافیک اضافه محدودیت زمانی داره برای استفاده؟ اگه آره چقدر فرصت داریم برای استفاده؟؟
- - - Updated - - -
آقا دمت گرم. این خیلی برای من سؤال بود، فک می کردم مثلا برای 10 گیگ کلا هر گیگ 2800 تومنه ک میشه کلا 28000 تومن
دوستان یه سوال دارم ترافیک اضافه محدودیت زمانی داره برای استفاده؟ اگه آره چقدر فرصت داریم برای استفاده؟؟
محدودیت فقط تا آخر دوره سرویس هست اگه یک ماهه باشه تا یه ماه اگه یک ساله باشه تا آخر یک سال. فک کنم به دوره بعد هم منتقل نمیشه میسوزه اگه استفاده نکنی.
اسیاتک برگشت میخوره در صورتی که از جای دیگه خطتون رانژه باشه.
تا چند روز منتظر میمونن ؟
اقا من دفعه قبل دو ساعته خطم از رانژه در اوردن گفتم دیشب در میارن نمایندگی زنگ زد گفت هفته اینده منم شکایت زدم اپراتور نوشت به درخواست شما به زودی رسیدگی خواهد شد الان چکار کنم ؟!؟!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تا هر وقت که خطت تخلیه بشه.(خودت باید به اسیاتک اطلاع بدی نامه رانژه رو دوباره ارسال کنن)
اگه خیلی عجله داری برای تخلیه مالک خط رو ببر مخابرات درخواست تخلیه بده.(کاری به شرکت قبلی ندارن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)