ببینم این پسورد دیگه برای چیه من این راهنما رو ازاد و GNU نوشتم که همه راحت بخونند انوقت شما پسورد می زاری؟؟؟؟
زودتر لینک را اصلاح و بدون پسورد کن.در ضمن نام فایل را هم اصلاح کن
ببینم این پسورد دیگه برای چیه من این راهنما رو ازاد و GNU نوشتم که همه راحت بخونند انوقت شما پسورد می زاری؟؟؟؟
زودتر لینک را اصلاح و بدون پسورد کن.در ضمن نام فایل را هم اصلاح کن
Last edited by zed2; 15-04-2008 at 23:10.
بازم میگم دستت درد نکنه من اون روز 3 تا روستا گرفتم تمام یونیت ها رفت پای حمله تا فردا خوبه بقیشو یک کاری میکنم میدونم پشت سرم ذکر خیر بوده من هیچ ادعای ندارم چون دانشگاه منو بیچاره کرده مثلا ترم اخرم یک ترم هم پایان نامه دارم
اگه قول بدی به کسی نگی باید بگم که آخرین فرستم برای سربازی رفتن 6 ماه پیش تموم شد !!!!
الان وقتی دژبان میبینم کرک و پرم میریزه
بهزاد خشن میشود راست میگه چرا پس میزارین کارو خراب کرده و مردومو اذیت میکنین بهزاد فی سبیل اللاه کار کرده
Last edited by lord_alone_dark; 15-04-2008 at 23:13.
اولا از جای دستت درد نکن ات است دمت گرم
باشهداشتیم
![]()
دزبان کاری نمی کنه فقط هواست باشه موتور نداشته باشه بیاد دنبالت یک چیزی مگه چی کار میکردی که از دز بان هم میترسی نکنهههههههههههههههههههه
آره جونه ...
من پسورد گذاشتم تا کسی کپی رایت نکنه خوشگله
اینکه دز هست باباشم میاد نمی ترسم
من احترامش رو دارم و همچنین شما ها
احترام بزرگتر واجبه
این منو گفت؟نفهمیدم چی گفتی
تشکربرای اپلود ولی مشکل داره باید اصلاح اسم بشه و پسورد هم برداشته شه
استاد اگر دقت می کردی این راهنماGNU بود یعنی همه می تونن بدون مشکل هر تعداد خواستن کپی کنند و توش تغییرات بدن بشرط اینکه نسخه اولی را همچنان ارائه کنند. این براساس کپی رایت نبود و نمیشه دیگه کپی رایتش کرد و اختصاصی برای افراد معدودی فرستاد. اگر انجام بدی خلاف قوانین است.
سلام.
سلام
چه زود گذشت !
اصلا رفتنت برام قابل هضم نیست...
تو دیگه کجا ؟
مطمئن باش اگر تو بری منم میرم.
اگر شماها و این تاپیک نبودید من تا حالا هزار بار این بازی رو ترک میکردم.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)