تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2349 از 2376 اولاول ... 134918492249229923392345234623472348234923502351235223532359 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,481 به 23,490 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز vahid78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

عضو جديد کادر فني آبي‌ها
    "بهزاد غلامپور" مربي دروازه بانان استقلال شد

بهزاد غلامپور، دروازه بان شماره يک استقلال در دهه 70 به عنوان مربي دروازه بانان استقلال مشغول به کار شد.

به گزارش ايسنا، امروز در ديدار صمد مرفاوي و بهزاد غلامپور در باشگاه استقلال سرمربي استقلال به همبازي قديمي اش پيشنهاد همکاري با کادرفني و مربيگري دروازه بانان را ارائه کرد که اين پيشنهاد با استقبال غلامپور مواجه شد.

غلامپور به همراه مرفاوي همچنين ديداري سي دقيقه‌اي با واعظي آشتياني داشت که طي آن مديرعامل استقلال با ابراز خرسندي از حضور غلامپور ابراز اميدواري کرد استقلال از خدمات وي در طول فصل آتي بهره مند شود و به اهداف مورد نظر دست يابد.

غلامپور هم در بخشي از صحبت هاي خود ضمن تشکر از مديرعامل استقلال و مرفاوي که فرصت بازگشت او به تيم سابق و به تعبير خودش خانه خود را فراهم کردند اظهار اميدواري کرد بتواند پاسخگوي اعتماد مسوولان و سرمربي استقلال باشد

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

۹ بازيكن از استقلال جدا مى شوند

صمد مرفاوى هفته آينده نام ۹ بازيكن استقلال را به عنوان جدايى طلبان اين تيم اعلام مى كند. بر خلاف فصل هاى گذشته استقلال براى فصل جديد ليست مازاد نخواهد داشت اما با اين حال سرمربى استقلال نام ۹ بازيكن را به عنوان خروجى هاى اين تيم اعلام مى كند. اين نفرات جزو بازيكنان نيمكت نشين استقلال در فصل گذشته هستند كه با توجه به عدم اعتقاد مرفاوى به آنها از اين تيم جدا خواهند شد.

پروفشنال Mohamma:D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    arak city

پيش فرض

مرتضی محصص به استقلال پيوست!!

]

این هر موقع هم توی 90 میومد از استقلال و نوع بازیش تمجید میکرد. میشد امکان داد که میاد استقلال.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

]

این هر موقع هم توی 90 میومد از استقلال و نوع بازیش تمجید میکرد. میشد امکان داد که میاد استقلال.
    تازه گفته پول هم نمیگیره ....

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

سیامک رحیم پور دستیار مرفاوى مى شود؟
    اصلى ترین گزینه مربیگرى در استقلال سیامک رحیم پور است. صمد مرفاوى که به دنبال معرفى یک دستیار فنى براى خودش است با رحیم پور به توافق نهایى رسید تا به احتمال زیاد نام وى ظرف امروز و فردا به صورت رسمى اعلام شود. پیش از این احتمال حضور مجدد فکرى بر روى نیمکت استقلال هم بود اما به دلیل لزوم تغییرات گسترده در کادر فنى مسئولان باشگاه استقلال از مذاکرات بعدى با وى منصرف شدند تا احتمال نیمکت نشینى این مربى در استقلال دیگر وجود نداشته باشد.رحیم پور از بازیکنان سابق استقلال و دوستان صمیمى صمد به حساب مى آید تا مرفاوى به همین دلیل دست روى نام او بگذارد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

برهانى: خبر رفتنم را تکذیب مى کنم ، در استقلال مى مانم

آرش برهانى مقابل کره از روى سکوها بازى تیم ملى را دید. اتفاقى که کمى دور از انتظار بود. با این حال مهاجم ملى پوش استقلال اعتراضى نسبت به این مسأله ندارد و بیشتر توجه خود را معطوف به بالا بردن توانایى هایش مى کند. او فصل آینده هم با پیراهن آبى به میدان خواهد رفت.
    • مقابل کره سکونشین بودى. دلیلش را چه مى دانى؟
    - قطبى به بازى من اعتقاد نداشت. وگرنه در این دیدار به میدان مى رفتم. من آماده بودم و مشکلى از جهت فنى نداشتم اما به هر حال نتوانستم نظر سرمربى تیم ملى را به سوى مردم جلب کنم تا در این بازى جز لیست ۱۸ نفره هم نباشم.
    • خیلى از کارشناسان معتقد بودند حضور تو در این دیدار مى توانست به تیم ملى کمک کند. خودت هم این نظر را دارى؟
    - آنقدر انگیزه داشتم که یکى از بهترین بازى هایم را به نمایش بگذارم اگر مقابل کره به میدان مى رفتم از هیچ کوششى دریغ نمى کردم. قبل از این دیدار برنامه هاى زیادى را براى گلزنى در نظر گرفته بودم اما طبق نظر قطبى ناچار به تماشاى بازى از روى سکوها شدم.
    • با این وجود مقابل امارات به میدان مى روى؟
    - این مسأله باز هم به نظر کادرفنى تیم ملى برمى گردد. اگر قطبى به من اعتقاد نداشته باشد در این دیدار هم من را وارد میدان نمى کند اما با این حال در این چند روز باقى مانده سخت تر از همیشه تمرین مى کنم تا نظر قطبى را به سوى مردم جلب کنم.
    • حتماً مقابل امارات به فکر گلزنى هم هستى؟
    - هر بازیکن بیشتر به دنبال مثمرثمر بودن در زمین است. من هم دوست دارم یکى از بهترین بازى هایم را مقابل امارات انجام دهم تا ثابت کنم من بازیکن سکونشین یا نیمکت نشین نیستم. اگر فرصت خوب گلزنى هم نصیبم شد از آن بهترین استفاده را مى برم.
    • چقدر به صعود ایران به جام جهانى امیدوار هستى؟
    - ما چیزى را از دست نداده ایم. اگر الان ناامید باشیم باید خواب جام جهانى را ببینیم. من فکر مى کنم شانس ایران براى صعود ۵۰ درصد است. ما در لیگ به قهرمانى رسیدیم که هیچ کس آن را در هفته هاى آخر پیش بینى نمى کرد. الان وضعیت تیم ملى نسبت به استقلال خیلى بهتر است و ما حداقل مى توانیم به عنوان تیم سوم به جام جهانى برویم.
    • اصلاً دلیل تساوى ایران مقابل کره شمالى را چه مى دانى؟ چرا نیمه اول خوب ظاهر شدید و در نیمه دوم ضعیف؟
    - من فکر مى کنم انگیزه ها در نیمه دوم کمتر شد. ما کره اى ها را دست کم گرفتیم. اگر آنها را به عنوان یک رقیب جدى حساب مى کردیم به پیروزى مى رسیدیم. فرصت هاى گلزنى ما در نیمه اول زیاد بود اما از موقعیت ها استفاده نکردیم. به نظرم ما باید در همان نیمه اول کار را تمام مى کردیم تا با ۳ امتیاز به ایران باز گردیم.
    • وحید هاشمیان تنها مهاجم نوک ما مقابل کره بود. ارزیابى تو از عملکرد همپستى ات چیست؟
    - سیستم بازى کره باعث شد وحید کار دشوارى در زمین داشته باشد. آنها خیلى دفاعى بازى مى کردند و به همین دلیل وحید نتوانست دروازه کره را باز کند. با همه این اوصاف من عملکرد وى را خوب دیدم.
    • با واعظى آشتیانى جلسه داشتى. نتیجه صحبت هایتان چه شد؟
    - جلسه خوبى داشتیم. در این نشست به توافقات نهایى رسیدیم تا به احتمال زیاد من در استقلال ماندنى شوم.
    • پس با این حساب فصل بعد هم در استقلال هستى؟
    - من با استقلال قرارداد دارم و به همین دلیل در این تیم مى مانم اما
    با این حال اگر پیشنهاد بالایى به من داده شد، طبق نظر واعظى آشتیانى و جهت منافع مالى باشگاه از تیم جدا مى شوم.
    • بازگشت عنایتى به استقلال را چطور ارزیابى مى کنى؟
    - خوشحالم که یک بازیکن دیگر به عنوان مدعى آقاى گلى به تیم پیوسته است. مطمئنم با آمدن عنایتى میزان گل هاى استقلال در فصل آینده مجدداً بالا مى رود تا ما همچنان یکى از بهترین خط حمله ها را از آن خودمان کنیم.
    • خودت را براى رقابت با او آماده کرده اى؟
    - در استقلال همه با هم رقیب هستیم و به طور حتم بازیکنى در ترکیب قرار مى گیرد که از همه آماده تر باشد. ما در عین حال که دوستان خوبى براى هم هستیم رقابت در تیم را در اولویت قرار مى دهیم.
    • استقلال را در فصل آینده چطور مى بینى؟
    - هدف ما در فصل جدید هم قهرمانى خواهد بود. اگر هدف ما این نباشد، نام استقلال زیر سؤال مى رود. به طور حتم همه براى تکرار قهرمانى در استقلال تلاش مى کنم تا انشاءالله در سال جدید بتوانیم در آسیا هم حضورى موفق و مؤثر داشته باشیم.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

منتظرى این هفته تمدید مى کند

پژمان منتظرى طى هفته جارى قرارداد خود با استقلال را تمدید مى کند. این مدافع روز گذشته با مراجعه به باشگاه استقلال با واعظى آشتیانى براى حضورى دوباره در تیم آبى به توافق رسید تا فصل آینده زیرنظر مرفاوى فوتبال خود را دنبال کند. طبق شنیده ها منتظرى ظرف ۳ ، ۴ روز آینده پاى امضاى قرارداد یکساله با استقلال مى نشیند.این بازیکن سومین سال حضور خود در استقلال را تجربه خواهد کرد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

براى پرداخت مطالبات استقلالى ها ،ثابت ها در اولویت قرار گرفتند

مسئولان باشگاه استقلال از امروز (دوشنبه) حق و حقوق باقى مانده بازیکنان خود را پرداخت مى کند. درصدى از قرارداد بازیکنان استقلال امروز به حساب آنها واریز مى شود تا چیزى حدود ۳۰ درصد آن باقى بماند. طبق شنیده ها پرداخت مطالبات بازیکنان ثابت استقلال نسبت به ذخیره ها در اولویت قرار مى گیرد. فیکس هاى استقلال امروز حق و حقوق باقى مانده خود را دریافت مى کنند و بازیکنان ذخیره این تیم در یکى، دو روز آینده. این وسط پرداخت مطالبات بازیکنانى مثل جبارى، جان واریو، حیدرى، برهانى، اکبرپور، طالب لو در اولویت قرار گرفته است.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

غلامپور: تمام توانم را براى موفقیت استقلال به کار مى گیرم
    بهزاد غلامپور به عنوان مربى دروازه بان هاى استقلال در این باشگاه مشغول به کار مى شود. او جایگزین حمید بابازاده است تا در کنار مرفاوى بر روى نیمکت استقلال بنشیند. روز گذشته سراغ غلامپور را گرفتیم که وى در ارتباط با حضورش در استقلال به ابرار ورزشى گفت: با مسئولان باشگاه به توافقات نهایى رسیدم و ظرف روزهاى آینده قراردادم را با استقلال امضا مى کنم. تمام هدف من موفقیت در استقلال است ومطمئنم با تلاش و یکدلى تمام اعضاى تیم مى توانیم به این هدف دست پیدا کنیم.غلامپور در ارتباط با مرفاوى اظهار داشت: آقاصمد مربى تحصیلکرده و موفقى است. تجربیات او در مربیگرى کم نیست تا با استفاده از تجاربش بتواند استقلال را سربلند کند. من هم براى موفقیت این تیم هر کارى از دستم بربیاید انجام مى دهم تا انشاء الله در پایان فصل به اهداف دلخواه در استقلال دست پیدا کنیم. غلامپور وضعیت دروازه بان هاى استقلال را منوط به حضورش در تمرینات این تیم دانست و گفت: نمى توانم الان در مورد سنگربان هاى استقلال حرفى بزنم، باید در تمرینات عملکرد آن ها را زیر ذره بین قرار دهم. مطمئناً کسى در فصل جدید درون دروازه استقلال مى ایستد که از رقیبش آماده تر باشد.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    yazd.php

پيش فرض

حساب ۴ میلیاردى استقلال روى تبلیغات
    باشگاه استقلال براى فصل جدید از طریق تبلیغات ۴ میلیارد تومان درآمد زایى خواهد کرد. طبق برآورد کمیته مالى این باشگاه، استقلال مى تواند از طریق اسپانسر و شرکت هاى داخلى و خارجى چیزى حدود ۴ میلیارد تومان در آمد به دست بیاورد. این تبلیغات از طریق پیراهن بازیکنان و تبلیغ دور زمین محل تمرین استقلال صورت مى گیرد. آنها براى رسیدن به این هدف با چند شرکت وارد مذاکره شده اند تا از ابتداى فصل از طریق درآمدزایى بودجه باشگاه را افزایش دهند و در ادامه راه با مشکل بى پولى مواجه نشوند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •