سلام ،زیاد رو تمدید حساب نکن. منم درخواست تمدید پزشکی داده بودم که موافقت نشد![]()
سلام ،زیاد رو تمدید حساب نکن. منم درخواست تمدید پزشکی داده بودم که موافقت نشد![]()
Last edited by sarbaz2; 11-08-2014 at 14:36.
سلام دوستان.
عزیزانی که میدونن گردش کار چیه به منم بگن چیه/ راستش من به فرماندهی استان مراجعه کردم برای جابه جایی از یه یگان به یگان دیگر. این یگان جدید نامه زده به فرماندهی که به شخصی مثل من نیاز داره. میرم فرماندهی میگه باید گردش کارت بررسی بشه و اونوقت تکلیفت مشخص میشه چیه. حالا این گرردش کار چیه؟ ما رو سر کار گذاشتن ؟؟ اصلا چنین چیزی تو نقل و انتقالات هست؟؟
یعنی چون دوتا دکتر نظام وظیفه هم تایید و30روز استراحت نوشتن بازم حساب نکنم؟
من سپوال کردم گفتن ۱ بار به راحتی قبول میکنن برای تمدید ۲ ماهه
ولی اگر بخوای باز تمدید کنی دیگه قبول نمیکنن .
سلام
دوست عزیز من اصفهانم واز دانشگاه های تهران اطلاعی ندارم. به نظر منم هر چه زودتر رفتن به خدمت برای اینده بهتره منم دنبال هزار تا دلیل میگردم تا چند ماهی دیرتر برم خدمت اولا برای از دست ندادن شغلم ودوما من منتظر ابلاغ یه قانون از طرف نظام وظیفه ام که اگر قبلا برادری با استفاده از ایثارگری معافیت گرفته و استخدام نیروهای مسلح شده میتونه کارت معافیتش رو باطل کنه تابرادر دیگر استفاده کنه که من شرایطش رو دارم و گفتن این قانون تا چند وقت دیگه ابلاغ میشه برا همینم دارم دنبال دلیل میگردم تا خدمتمم را به تعویق بندازم.
من بیشتر میخوام عقب بندازم و دارم امریه سپاه میگیرم اگر اوکی بشه امیره میرم سپاه
الان کد ارتش خوردم میگم وقتی عقب بندازی کد عوض میشه و احتمال اینکه جایی که امیره داری بیفتی زیاده
سلام و خسته نباشید
من اول شهریور اعزام به نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند، محل زندگیم تهرانه و تک پسرم یا به عبارتی تها فرزند ذکور هستم، می خواستم بدونم امکان داره با مراجعه به نظام وظیفه به محل زندگیم برای سربازی منتقل بشم؟ اگه امکانش هست، کی می تونم اقدام کنم؟ اگر موافقت بشه آموزشی هم به محل زندگیم منتقل می شه یا یعد از آموزشی منتقل می شم؟
ممنون
دوستان من روز اول برای دریافت لباس و.... رفتم (کهریزک)
آبش, شورفرمانده ها خوب بودن
چهار شنبه 6:30 اولین روز آموزشی هست
ایکاش درس میخوندم![]()
برای تمدید باید شرایطش رو داشته باشی اتفاقا منم کد ارتش05خورده ام مثلا من یه مشکل خیلی کوچک داشتم با راهنمایی دوستان برای تمدید پزشکی اقدام کردم اول یه نامه از یه دکتر متخصص گرفتم که نیاز به استراحت دارم و بعد دکتر نظام وظیفه که ادم منطقی وخوبی بود برام30روز استراحت نوشت که حالا جوابش72ساعت دیگه میاد شرایطش درلینک زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اعزامت کی بود؟ نوزدهم؟
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)