تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2348 از 4105 اولاول ... 1348184822482298233823442345234623472348234923502351235223582398244828483348 ... آخرآخر
نمايش نتايج 23,471 به 23,480 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من تاریخ اعزامم93/6/1هست دیروز درخواست تمدید پزشکی دادم اگر موافقت بشه میتونم با فوق دیپلم که دارم برای لیسانس برم دانشگاه آزاد بدون کنکور ثبت نام کنم چون من یه شغل خیلی خوبی دارم نمیخام به این راحتی از دستش بدم؟
    سلام ،زیاد رو تمدید حساب نکن. منم درخواست تمدید پزشکی داده بودم که موافقت نشد
    Last edited by sarbaz2; 11-08-2014 at 14:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان.
    عزیزانی که میدونن گردش کار چیه به منم بگن چیه/ راستش من به فرماندهی استان مراجعه کردم برای جابه جایی از یه یگان به یگان دیگر. این یگان جدید نامه زده به فرماندهی که به شخصی مثل من نیاز داره. میرم فرماندهی میگه باید گردش کارت بررسی بشه و اونوقت تکلیفت مشخص میشه چیه. حالا این گرردش کار چیه؟ ما رو سر کار گذاشتن ؟؟ اصلا چنین چیزی تو نقل و انتقالات هست؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

یعنی چون دوتا دکتر نظام وظیفه هم تایید و30روز استراحت نوشتن بازم حساب نکنم؟

4. این کاربر از milad69m69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من سپوال کردم گفتن ۱ بار به راحتی قبول میکنن برای تمدید ۲ ماهه

ولی اگر بخوای باز تمدید کنی دیگه قبول نمیکنن .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام یه سوال داشتم

من لیسانس دارم
    ارشد بدون کنکور هم جایی داخل تهران هست که پذیرش دانشجو داشته باشن بدون کنکور ؟

بازم از خدمت فرار کنیم
    سلام
    دوست عزیز من اصفهانم واز دانشگاه های تهران اطلاعی ندارم. به نظر منم هر چه زودتر رفتن به خدمت برای اینده بهتره منم دنبال هزار تا دلیل میگردم تا چند ماهی دیرتر برم خدمت اولا برای از دست ندادن شغلم ودوما من منتظر ابلاغ یه قانون از طرف نظام وظیفه ام که اگر قبلا برادری با استفاده از ایثارگری معافیت گرفته و استخدام نیروهای مسلح شده میتونه کارت معافیتش رو باطل کنه تابرادر دیگر استفاده کنه که من شرایطش رو دارم و گفتن این قانون تا چند وقت دیگه ابلاغ میشه برا همینم دارم دنبال دلیل میگردم تا خدمتمم را به تعویق بندازم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من اصفهانم واز دانشگاه های تهران اطلاعی ندارم. به نظر منم هر چه زودتر رفتن به خدمت برای اینده بهتره منم دنبال هزار تا دلیل میگردم تا چند ماهی دیرتر برم خدمت اولا برای از دست ندادن شغلم ودوما من منتظر ابلاغ یه قانون از طرف نظام وظیفه ام که اگر قبلا برادری با استفاده از ایثارگری معافیت گرفته و استخدام نیروهای مسلح شده میتونه کارت معافیتش رو باطل کنه تابرادر دیگر استفاده کنه که من شرایطش رو دارم و گفتن این قانون تا چند وقت دیگه ابلاغ میشه برا همینم دارم دنبال دلیل میگردم تا خدمتمم را به تعویق بندازم.

من بیشتر میخوام عقب بندازم و دارم امریه سپاه میگیرم اگر اوکی بشه امیره میرم سپاه
    الان کد ارتش خوردم میگم وقتی عقب بندازی کد عوض میشه و احتمال اینکه جایی که امیره داری بیفتی زیاده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام و خسته نباشید
    من اول شهریور اعزام به نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند، محل زندگیم تهرانه و تک پسرم یا به عبارتی تها فرزند ذکور هستم، می خواستم بدونم امکان داره با مراجعه به نظام وظیفه به محل زندگیم برای سربازی منتقل بشم؟ اگه امکانش هست، کی می تونم اقدام کنم؟ اگر موافقت بشه آموزشی هم به محل زندگیم منتقل می شه یا یعد از آموزشی منتقل می شم؟
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوستان من روز اول برای دریافت لباس و.... رفتم (کهریزک)
    آبش, شور فرمانده ها خوب بودن
    چهار شنبه 6:30 اولین روز آموزشی هست
    ایکاش درس میخوندم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

من بیشتر میخوام عقب بندازم و دارم امریه سپاه میگیرم اگر اوکی بشه امیره میرم سپاه
    الان کد ارتش خوردم میگم وقتی عقب بندازی کد عوض میشه و احتمال اینکه جایی که امیره داری بیفتی زیاده
    برای تمدید باید شرایطش رو داشته باشی اتفاقا منم کد ارتش05خورده ام مثلا من یه مشکل خیلی کوچک داشتم با راهنمایی دوستان برای تمدید پزشکی اقدام کردم اول یه نامه از یه دکتر متخصص گرفتم که نیاز به استراحت دارم و بعد دکتر نظام وظیفه که ادم منطقی وخوبی بود برام30روز استراحت نوشت که حالا جوابش72ساعت دیگه میاد شرایطش درلینک زیر هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

دوستان من روز اول برای دریافت لباس و.... رفتم (کهریزک)
    آبش, شور فرمانده ها خوب بودن
    چهار شنبه 6:30 اولین روز آموزشی هست
    ایکاش درس میخوندم
    دوست عزیز اعزامت کی بود؟ نوزدهم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •