سلام
شما کدوم مرکز هستی؟
امیدوارم که سرویس شما سریعتر وصل شه
من حالا امید دارم تا آخر هفته وصل شه
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
شما کدوم مرکز هستی؟
امیدوارم که سرویس شما سریعتر وصل شه
من حالا امید دارم تا آخر هفته وصل شه
مرکز ولیعصر آبادان
حرف من اینه که مثل شما به من گفتن نهایتا تا 5 روز دیگه وصله
فک کنم محدودیت پورت دارن تو مرکز مخابراتیتون وگرنه سریعتر از اینا باید وصل میشد
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
در صورت وجود محدودیت پورت که اصلا نباید ثبت نام کنن و پول سرویس رو بگیرن وتازه بعدش بیفتن دنبال مجوز ارایه سرویس![]()
ایشالله به ما اینجوری نشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام دوستان من با اینکه رمز مودم رمز پنل کاربری 1544 رو تغییر دادم باز هم از حجمم داره کم میشه. رفتم تو سایت 195 شکایت کنم برای حجم خوری باید کدوم گزینه رو بزنم
موضوع شکایت چی بزنم؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان من با اینکه رمز مودم رمز پنل کاربری 1544 رو تغییر دادم باز هم از حجمم داره کم میشه. رفتم تو سایت 195 شکایت کنم برای حجم خوری باید کدوم گزینه رو بزنم
موضوع شکایت چی بزنم؟
موضوع شکایت چی بزنم؟
سلام
بزن عدم جبران خسارت و تو متن درباره ی حجم خوری و این حرفا بنویس ، خودشون متوجه میشن!
در ضمن مستنداتت کامله؟! باید عکس از صفحه برنامه networx ( یا هر برنامه ی مانیتورینگی ) و همچنین عکس از صفحه ی wireless client مودمت ( مبنی بر اینکه فقط کامپیوتر خودت به نت وصل بوده و نتت هک نشده ) بذاری! در غیر این صورت اینا سریع بهونه میارن و شکایتت وارد نمیشه!
سلام دوستان امروز میخواستم ثبت نام کنم رفتم سایتشون سیستم گفت تو مرکز مخابراتی شما مشکل ارائه سرویس داریم داریم رفع میکنیم به زودی بدیم به نطرتون مدت زمان کلمه<بزودی>چهقدره؟
سلام دوستان. توی سایت آسیاتک قیمت ترافیک اضافه بالای 40گیگ رو 1600تومن زده. من از پنل 41گیگ خواستم شارژ کنم شد 2هزارو خورده ای !!!
این اختلاف قیمت برای چیه؟ چرا الکی تعرفه میزنن توی سایت؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)