چندروز پینگ 60 داشتم رو گوگل تایم اوت تو 24 ساعت 60 تا هم نمیشد امروز دوباره همه چیز برگشت مثل قبل
کاشف به عمل اومد دوستات منطقه 5 از سرویس خارج بودن امروز برگشتن
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چندروز پینگ 60 داشتم رو گوگل تایم اوت تو 24 ساعت 60 تا هم نمیشد امروز دوباره همه چیز برگشت مثل قبل
کاشف به عمل اومد دوستات منطقه 5 از سرویس خارج بودن امروز برگشتن
اگه طرح اجرایی شه طبق تجربه چندساله ای که به عنوان یوزر مخابرات دارم این امر رو حتمی می دونم![]()
من اتفاقا همین ماه میخوام از مخابرات برم ارتباط سبز ( بعد حدود 2 -3 سال یا بیشتری که یوزر مخابرات بودم ، از زمان قبل ضحی کیش )
میترسم برم ارتباط سیز اونم همینطوری بشه.
نمیدونم چیکار کنم؟
بمونم ببینم تکلیف این دوتا شرکت چی میشه و چه سیاستی رو در پیش میگیرند با توجه به ارزون شدن تعرفه ها و دانلود شبانه یا همین ماه برم؟![]()
Last edited by hamidreza2010; 18-07-2016 at 20:39.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رشت چرا اعمال نشده ؟
من که واسه مخابرات نگاه کردم ارزون نشده بود، حالا شاید جمعه ست !!!!!!!!!!
فروردین امسال که اندیشه رو 3 ماه تمدید کردم 20% تخفیف دادن. ولی اینبار فقط 10% تخفیف دادن!
الان 128 نامحدود با ترافیک 6 گیگ تضمین شده گرفتم؛ 3 روز شده و 3 گیگ پریده
الان چک کردم با 4 تا سایت باز کردن و 1 مگابایت دانلود فایل حدود 90 مگ پرید
نمیدونم مودمم رو هک کردن، داستان چیه آخه؟
راستی این ویتامین های سرعت که توی قسمت هدایا هست چطوریه؟ واقعاً مجانیه؟!
این آشنای اول مثه اینکه خیلی زورش میاد قیمت های جدید رو اعمال کنه ! همچنان امروز که شنبه 2 مرداد هستش ، قیمت ها هیچ تغییری نکردن
Last edited by SA.JJ.AD; 23-07-2016 at 14:34.
سلام
آقا مخابرات که حجم خوری داره و اصلا هیچ ابایی هم نداره توی مطرح کردنش ، عین ..... میخوره حجم کابرا رو
میخواستم ببینم یوزرهای اندیشه هم همین مشکل رو دارن؟
فکر کنم همه جا اینترنت ارزون شده جز رشت!
اندیشه که اصلا صداشم در نیاورد فقط خبرای چرت پرت و تو کانال میزارن لوللللخخخخخخ
حالا حجم خوری رو بیخیال بابا این همه شرکت خصوصی اومده باهاش دارن رقابت میکنن مثال میزنم مثلا من خودم تو مغازه از های وب استفاده میکنم که از حجم های تاریخ دار به کاربر ها ارایه میده مثلا ۹ گیگ میده ۷ روز ۶ هزار تومن برای من که میخوام یه چیزی رو دانلود کنم خیلی به صرفه تر در میاد تا اینکه برم هر گیگ چهار هزار تومن هزینه کنم
اصلا انگار نه انگار که بابا رقابت کنه این چه وضعی آخه
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)